Guest MrJackson Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 las' sa fie cat mai multzi ca ne raman noua cotzohârlele Ce-i prea mult strica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 nu si in cazul de fata. Cum zicea un mare filosof : "too much is just enough" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Nush ma baieti despre voi... dar cand e vorba de femei, eu ma multumesc doar cu una... una si buna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest seraphx Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 fara a fi fan al trupei KISS, pot sa-ti spun doar ca tu nici nu erai (nici macar in proiect ) cand maimutoii faceau muzica si spectacol ma fazele astea cu daca eram pe proiect sau nu , nu ai de unde sa stii , doar ai mei stiu , oricum nu cred ca asta e un criteriu sa imi placa kiss , fiecare asculta ce vrea, si eu ma abtin de la alte comentarii ca nu cred ca ajung nicaieri , imi cer scuze daca am suparat fanii u2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Nu superi pe nimeni, sunt aici sa va lamuresc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dumi Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Si ce-are daca ii omul poponar? Face muzica adevarata si asta ii principalul. Nu spun eu asta, spun cele peste 200 de milioane de oameni care i-au cumparat albumele. Si da, e maestru, nu cofetar(poate stie sa faca prajituri, cine stie...),ci maestru in muzica, pian, songwriting, voce, etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 sigur nu vreti titlul editat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dumi Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Ar putea fi U2, Petitia si fanii jules: spiked! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebola Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Desi urasc discutiile de genul daca o formatie e buna sau nu, parerea mea ca U2 s-au lansat cu adevarat prin spectacole, concerte implicari in tot felul de proiecte de la Batman la mai stiu eu ce. Eu tin minte cand eram mai kinder si ascultam Joshua Tree, erau ok, rock normal fara nici o chestie super iesita din comun, si acum aud de la multi ca o referinta muzicala, sau ca si chestie snoba "mdea, canta si acum bine dar sa vezi ce fain e Joshua ... ". Pana la urma totul se reduce show, si la asta U2 sunt ff buni. Ironia este ca sunt comparabili cu Kiss care bizuiau tot pe show, uneori exista doar show muzica fiind pe planul secund. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 (edited) In momentul asta U2 face doar show(si inca unul gretos).. pana in 2002 au facut totul perfect: muzica si spectacol(mici exceptii in 1997). Inchidem subiectul? Ca arata super numele topicului Edited May 2, 2006 by Geiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dumi Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 in FHM de luna asta, la rubrica aia cu intrebarile pe care si le-au pus ei recent. Cica ,,cat va dura pana va veni U2 in Romania? Cand va avea Bono vreo 60 de ani" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts