Guest alexmaniac Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Eu mi-am facut un cablu dar cam paraie (chitara - calculator). Are vre-o 4 m si e bine izolat. P.S. De la chitara nu paraie ca e pe doza humbucker si in plus pe amp suna f bine. Ce diferenta poate face un cablu proel?
hihi Posted March 31, 2005 Posted March 31, 2005 Un cablu Proel nu e cine stie ce. Mai bine te duci jos la muzica cu cablul pe care il ai, si o sa vezi ca e un tip care face cabluri. Mihai il cheama. Du-te cu cablul la el, si explica-i cum face, si poate iti pune niste mufe mai calumea sau ceva. PS: nu te costa mult deloc (20-30 lei)
Guest caracatita Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 stiam ca proel sunt cele mai bune cabluri , oricum nu e de cablu cat e de mufele proel sunt cele mai bune... la muzica sus au numai varianta aurita .. un strat de aur ffff subtire care in cateva luni se duce si e pus practic degeaba... ideea e ca te poti baza pe ele ca sunt facute profi si cand canti unei gagici nu -ti bazaie de parca ai fi facut "partz" (kidin:p)
hihi Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 lol. aici gresesti, caracatito . cablul proel in sine e bun, dar tocmai mufele is problema. si nu e ca is aurite, ca aia e vopsea. mufele se strica cel mai repede, adica in interior, nu sunt lipite calumea si daca tragi un pic mai tare de el, sau calci pe el si iti sare din chitara, atunci fii sigur ca s-a rupt . va sfatuiesc sa va duceti jos la mihai ionescu cu un cablu sa il faceti acolo (omu va pune mufe adevarate ), sau sa cumparati niste jackuri de la el si le faceti acasa cu un pistol de lipit. Cabluri mai sunt si la Fender, dar si alea au mufele proaste
Guest fluffyone Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 lol. aici gresesti, caracatito . cablul proel in sine e bun, dar tocmai mufele is problema. si nu e ca is aurite, ca aia e vopsea. mufele se strica cel mai repede, adica in interior, nu sunt lipite calumea si daca tragi un pic mai tare de el, sau calci pe el si iti sare din chitara, atunci fii sigur ca s-a rupt .va sfatuiesc sa va duceti jos la mihai ionescu cu un cablu sa il faceti acolo (omu va pune mufe adevarate ), sau sa cumparati niste jackuri de la el si le faceti acasa cu un pistol de lipit. Cabluri mai sunt si la Fender, dar si alea au mufele proaste <{POST_SNAPBACK}> Baieti, din experienta personala si vorbele altora, am ajuns la concluza ca proel fac printre cele mai proaste scule care exista. Singuru lucru care mi-a placut d ela ei au fost husele Un cablu care paraie iti va strica ampul, asta e cert. Fender sunt cabluri bune. Tineti minte: nu va permiteti sa va cumparati lucruri ieftine.
hihi Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Fender sunt cabluri bune. <{POST_SNAPBACK}> Da mah, si Proel sunt cabluri bune, dar mufele sunt proaste (la fel ca Fender). Oricum, treaba asta am zis-o mai sus..
felix Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 am eu cabluri proel si pot sa va spun urmatoarele: cablurile sunt ok si relativ bine ecranate insa jack-urile nu au clesti de prindere a cablului ceea ce inseamna ca orice fortaj al cablului poate duce la ruperea lipiturilor.
Adi Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Cablurile Proel Die-Hard mise par foarte rezistente. Am unul de cam un an si a patit tot felul de chestii si n-are nici pe dracu. Die-Hard-urile au mufele turnate practic, sunt blocate bine. Exista cabluri mai bune, dar Proel mi se par onorabile.
cearny Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Cablu mai bun ca un Cordial CGK122 + conectori Neutrik nu exista
Adi Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Ba da, Monster Cable Studio Pro 1000 sau Monster Cable Performer 500
Cosu Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 deja sunteti maniaci . 100$ pe 3 m de cablu ? i think not! iata un material f interesant ( de fapt tot siteul e genial ) : http://www.guitarnuts.com/technical/cords/index.php cititi si nu mai dati banii pe prositii. auzi la ei cablu de 100$ puah
cearny Posted April 1, 2005 Posted April 1, 2005 Ca sa moara necredinciosul de Cosmin Cablul cel vechi - Cordial CSK112 cu conectori Cordial Cablul cel nou - Cordial CGK122 cu conecotri Neutrik Mi s-a confirmat ca CGK122 e mai bun decat Monster. Btw, eu vb de 6.5 lei/m de cablu + conectorii cam 16 lei bucata. cablul_ala_vechi.wav cablul_ala_nou.wav
Guest caracatita Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 ba voi vorbiti serios? CUM SA TE IMPIEDICI DE EL? deci n ai cum daca ai cap pe umeri n ai cum sa te impiedici credeti ca alea s facute pt toti impiedicatii (ca sa nu zic prosti) , eu m as preocupa mai mult daca ar fi sa ma impiedic de scula care o tin pe mine decat de un jeg de cablu la 300-400 mii alea fender nu arata a cabluri ... sunt izolate cu plastic nu cu,cauciuc ca la proel si daca se rupe ce ? n aveti pistol de lipit? va dau eu
Guest fluffyone Posted April 6, 2005 Posted April 6, 2005 Man, am vazut si profesionisti impiedicandu-se de cabluri. Cat de mult rezista un cablu este influentat si de cat de multi te joci cu el si daca il calci, nu neaparat daca te impiedici de el. Oricum, proel nu intra in discutie pentru profesional.
Recommended Posts