tudoranu Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Salutare !! am si eu o intrebare poate ma lamureste cineva.A folosit cineva pedalele de chitara marca Behringer? daca da cum suna? isi fac treaba ? sau sfert de pret fata de Boss inseamna si sfert de calitate.10x mentionez ,pt cine nu stie, ca pretul unei pedale este in jur de 900 de mii lei Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Am incercat si eu sa elucidez misterul... http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1729&hl= sunt cateva demo-uri pe http://www.behringer.com/04_ultranet/toolz.cfm?lang=ENG ->stompboxes ... mie nu mi-a placut deloc ce am auzit acolo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Am incercat si eu sa elucidez misterul... http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1729&hl= sunt cateva demo-uri pe http://www.behringer.com/04_ultranet/toolz.cfm?lang=ENG ->stompboxes ... mie nu mi-a placut deloc ce am auzit acolo... Am vrut sa-mi iau un tremolo si m-am spart de ras.Nu suna nici la 0,005 la suta din Boss,daca de Boss vorbim,iar Boss nu prea e in topul meu,oricat de bine ar suna unele efecte,"tratamentul"pe care il aplica sunetului este invaziv Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudoranu Posted April 14, 2006 Author Share Posted April 14, 2006 am ascultat si eu sample-urile de pe situ behringer si mi s-au parut si mie cam sarmane.chorusul mi s-a parut ca suna cat de cat bine.in rest am mai auzit ca compresor/sustainer-ul isi face treaba.altceva nimik Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 (edited) Behringer este o firma nemteasca , dar nemteste o tin mai ales la "economia" pieselor componente de calitate mai slabuta.. Cam tot ce fac sunt "GENERATOARE DE ZGOMOT" , dar fiind ieftine, pentru scena mai merge , cumva , dar daca te preia sonorizatorul il cam apuca pandaliile. Bineinteles ca ar trebui sa coste cam jumate de pret fata de cu cat se vand. Eu in afara de fasait nu am observat alte probleme , deci de calitate de "studio" nici vorba. Am reparat un mixer pe care scria "VERY LOW NOISE" si fasaia de ziceai ca-i Crivatzul . Boss e ceva mai bunicel , totusi . Am cumparat un compressor de bass cu 1Mil Lei vechi si o Pedala de volum cu !,2 Mil Lei Vechi in afara de fasait nici o problema , hehe.Live merge dar pentru inregistrari doar unele "setari" functioneaza binisor. Am cantat si pe un procesor dar era setat si nu m-am bagat sa-l testez caci nu ma interesat, nu avea zgomot era OK . Probabil noise gate-ul era setat sa taie zgomotul propriu. Cu sample-uri nu faci nimica , nu stii cum raspunde chitara prin efect , nu stii daca poti sa si canti , daca se poate canta comod sau te "mananca" gate-ul si compresorul de proasta calitate si folosit ca sa mascheze zgomotul propriu. Sa nu vorbim de faptul ca cine garanteaza cu ce sunt inregistrate sample-urile ? Edited April 14, 2006 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudoranu Posted April 15, 2006 Author Share Posted April 15, 2006 misto comparatia cu trabantul clar trebuie testate la fata locului dar mie o sila sa ma car cu statia si chitara pana la senia.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudoranu Posted April 17, 2006 Author Share Posted April 17, 2006 da dar cred ca e important sa vezi cum suna pe rigul tau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GRAPHOS ENCRENOIR Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 eu am o pedala overdrive distortion, bheringer, si suna bine daca facem abstractie de fasaitul de care vb si ceilalti, si care se aude suparator, dar cum eu mai mult fac galagie, ha ha........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex90s Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 eu am un distors dm100 si un chorus uc100 de la behringer ... chorusul suna chiar ok, la distors se pierde din semnal putin, dar in rest nu pot sa zic ca nu sunt multumit ... oricum, sunetul e peste pretul la care se vinde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts