Cristian Stefan Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 (edited) Stiu ca poate nu este locul potrivit sa fac asta , dar incerc , sper sa nu fie mutat sau ceva de genu .. (threadu) Pe foarte scurt: Particip la un concurs si pot castiga o carte interesanta , dar am nevoie de cateva voturi doar. Trebuie doar sa intrati aici : http://www.tophabits.ro/blog/votati-clipur...i-motivationale , dai scrool si votati CRISTIAN STEFAN in josul pg , (bifati langa numele meu si dai vote) Acest proces la 3-4 secunde , mai mult nu! Asa ca va rog frumos , daca aveti 3-4 secunde libere sa faceti asta pentru mine , chiar vreau sa castig si m-am gandit ca asta este singurul mod , daca aplez la voi , aici. Va multumesc mult si multa bafta! Respect -Cristi Stefan Edited May 25, 2010 by Frusciante:X
Cristian Stefan Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Vai , deja am primit 6 voturi de la voi , va multumesc enorm! Chiar , foarte tare , ma gandeam ca nu o sa voteze nimeni , merci frumos oameni buni! Foare tare!
Guest AlinMetallica Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Te-am votat da o luat 5 secunde numa' sa citesc...
Cristian Stefan Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 (edited) Te-am votat da o luat 5 secunde numa' sa citesc... hai 5 + 4 sec acolo 9 sec.. Merci frumos baieti/fete!!!! Late edit : 61 viewuri si doar 10-15 voturi , hai va rog eu mult doar 3-4 secunde ia sa votezi.. Edited May 25, 2010 by Frusciante:X
ramurel Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 (edited) Pentru ca un concurs ar trebui sa fie castigat pe meritul participantilor, nu pe cati oameni cu 3 secunde libere cunoaste fiecare dintre ei. Parerea Mea ™. Visez la un RGC in care se vor interzice prin regulament genul asta de topic-uri. Chiar daca cersesc voturi pentru Eurovision. O carte , omule ! .... Edited May 25, 2010 by ramurel 1
Guest EvilCat Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Pentru ca un concurs ar trebui sa fie castigat pe meritul participantilor, nu pe cati oameni cu 3 secunde libere cunoaste fiecare dintre ei. Parerea Mea . Visez la un RGC in care se vor interzice prin regulament genul asta de topic-uri. Chiar daca cersesc voturi pentru Eurovision. Noi sa fim sanatosi. Las, pentru o carte acolo si doar nu te obliga sa votezi.
Guest Dave the Barbarian Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Marketing zici, ã? Trișezi și te mai dai și-n stambã. Din partea mea n-ai niciun vot. Primești ”10-15 voturi”, dar nu, ca lumea citește si totuși nu voteazã. Sã fii sãnãtos tu și RGC-ul tãu. Makes you wonder...
Guest Dave the Barbarian Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Sincer nu am avut chef sa votez da cand am citit comentu tau si a altor cativa ca tine numa de-a Dracu am votat. Ești heitãr. Bun așa.
Recommended Posts