Cristian Stefan Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 (edited) Stiu ca poate nu este locul potrivit sa fac asta , dar incerc , sper sa nu fie mutat sau ceva de genu .. (threadu) Pe foarte scurt: Particip la un concurs si pot castiga o carte interesanta , dar am nevoie de cateva voturi doar. Trebuie doar sa intrati aici : http://www.tophabits.ro/blog/votati-clipur...i-motivationale , dai scrool si votati CRISTIAN STEFAN in josul pg , (bifati langa numele meu si dai vote) Acest proces la 3-4 secunde , mai mult nu! Asa ca va rog frumos , daca aveti 3-4 secunde libere sa faceti asta pentru mine , chiar vreau sa castig si m-am gandit ca asta este singurul mod , daca aplez la voi , aici. Va multumesc mult si multa bafta! Respect -Cristi Stefan Edited May 25, 2010 by Frusciante:X Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightfrets Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 eu te-am votat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EvilCat Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Am votat si eu. Daca pot, de ce nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Stefan Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 Vai , deja am primit 6 voturi de la voi , va multumesc enorm! Chiar , foarte tare , ma gandeam ca nu o sa voteze nimeni , merci frumos oameni buni! Foare tare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AlinMetallica Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Te-am votat da o luat 5 secunde numa' sa citesc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Done ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Stefan Posted May 25, 2010 Author Share Posted May 25, 2010 (edited) Te-am votat da o luat 5 secunde numa' sa citesc... hai 5 + 4 sec acolo 9 sec.. Merci frumos baieti/fete!!!! Late edit : 61 viewuri si doar 10-15 voturi , hai va rog eu mult doar 3-4 secunde ia sa votezi.. Edited May 25, 2010 by Frusciante:X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Noxified Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Am votat si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 (edited) Pentru ca un concurs ar trebui sa fie castigat pe meritul participantilor, nu pe cati oameni cu 3 secunde libere cunoaste fiecare dintre ei. Parerea Mea ™. Visez la un RGC in care se vor interzice prin regulament genul asta de topic-uri. Chiar daca cersesc voturi pentru Eurovision. O carte , omule ! .... Edited May 25, 2010 by ramurel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EvilCat Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Pentru ca un concurs ar trebui sa fie castigat pe meritul participantilor, nu pe cati oameni cu 3 secunde libere cunoaste fiecare dintre ei. Parerea Mea . Visez la un RGC in care se vor interzice prin regulament genul asta de topic-uri. Chiar daca cersesc voturi pentru Eurovision. Noi sa fim sanatosi. Las, pentru o carte acolo si doar nu te obliga sa votezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dave the Barbarian Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Marketing zici, ã? Trișezi și te mai dai și-n stambã. Din partea mea n-ai niciun vot. Primești ”10-15 voturi”, dar nu, ca lumea citește si totuși nu voteazã. Sã fii sãnãtos tu și RGC-ul tãu. Makes you wonder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dave the Barbarian Posted May 25, 2010 Share Posted May 25, 2010 Sincer nu am avut chef sa votez da cand am citit comentu tau si a altor cativa ca tine numa de-a Dracu am votat. Ești heitãr. Bun așa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts