Catalin S. Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Hai sa ma laud si eu... In sfarsit dupa multi ani am reusit sa-mi iau un Nady MK-2B Bass Wireless System. Gata, am scapat de cabluri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Hai sa ma laud si eu... In sfarsit dupa multi ani am reusit sa-mi iau un Nady MK-2B Bass Wireless System. Gata, am scapat de cabluri ! Bre, sa-l stapanesti sanatos...Da' bass ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted April 7, 2006 Author Share Posted April 7, 2006 (edited) Da bre, uite-l aici... http://www.kaservices.ro/btb in continuare de vanzare. Hahahaha ! Edited April 7, 2006 by Catalin S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 7, 2006 Share Posted April 7, 2006 Hai sa ma laud si eu... In sfarsit dupa multi ani am reusit sa-mi iau un Nady MK-2B Bass Wireless System. Gata, am scapat de cabluri ! Catalin dar cu tonul cum stai ? Jucaria asta e transparenta sau are obiceiul sa pape din ton ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Hai sa ma laud si eu... In sfarsit dupa multi ani am reusit sa-mi iau un Nady MK-2B Bass Wireless System. Gata, am scapat de cabluri ! am si eu o nelamurire.. am auzit k unii intr-un concert cantau cu asa ceva si au prins ceva interferente radio, cik a intrat postu local de radio peste ei in timpu concertului.. se poate intampla asa ceva ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Din cite stiu eu la cele pe UHF (adica mai scumpe) nu se poate intimpla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted April 8, 2006 Share Posted April 8, 2006 Da bre, uite-l aici... http://www.kaservices.ro/btb in continuare de vanzare. Hahahaha ! Imi aduc aminte de un anume Nigel Tufner si ceva airbase control tower chatter Lasa, ca viitorul suna rock, eh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted April 10, 2006 Author Share Posted April 10, 2006 (edited) Referitor la unde radio, FM, AM, etc. 1. Recieverul deschis - transmitator inchis (OFF) - prinde unde radio, mai exact am auzit o discutie de la o companie de taximtere. 2. Recieverul deschis - transmitator deschis - volumul bassului deschis - nu prinde nik. 3. Recieverul deschis - transmitator deschis - volumul bassului inchis - nu prinde nik. 4. Recieverul inchis - transmitator inchis - volumul bassului deschis sau inchis - (iar) nu prinde nik. Nu stiu de ce, dar acele unde radio sunt prinse doar cand recieverul este deschis iar transmitatorul este pe OFF. Pentru a nu se creea confuzii, este indicat sa se apeleze la "vechiul truc" si anume se inchide volumul instrumentului cum de altfel se procedeaza de fiecare data cand te opresti din cantat. Din fericire asta este singura bila neagra a "utilajului". Sunt convins si constient totodata ca exista scule mult mai bune decat ce am eu. Edited April 10, 2006 by Catalin S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 1. Recieverul deschis - transmitator inchis (OFF) - prinde unde radio, mai exact am auzit o discutie de la o companie de taximtere. ce tare, "o masina pe stirbei, avem o masina ? in 7 minute" poate prinzi si alte kestii cu ea, ceva de pe la S.R.I mersi pt explicatie, s-o canti sanatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 (edited) ce tare, "o masina pe stirbei, avem o masina ? in 7 minute" poate prinzi si alte kestii cu ea, ceva de pe la S.R.I mersi pt explicatie, s-o canti sanatos hehehehe..... "Breaking the law, breaking the law - un echipaj in Ozana, avem o spargere - breaking the law" PS Pentru sherifii stelari (admini) - faceti bre o munca patriotica (v-ajut si io) si lasati thread-ul asta numai cu pozele lopetzilor noastre Edited April 10, 2006 by malex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts