gigimarga Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Prin '87-'89 toceam discurile cu "Last in Line" (celebra varianta bulgareasca ) si "Holy Diver"...iar caseta cu "Dream Evil" era periodic "re-trasa" la centrul de inregistrari din Pitesti...iar "Heaven and Hell" si "Mob Rules" ce sa mai zic...geniale!
Cursedone Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 a murit un mare om, un mare muzician. pacat ca foarte multi dintre "fanii pokemon" din zilele noastre habar nu au cine a popularizat semnul \m/ si (poate mai rau) nu l-au ascultat niciodata.
Atelierul Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Un mare Artist! Dumnezeu sa il odihneasca. In Memoriam... http://victorvurtejanu.blogspot.com/2010/0...moriam-dio.html
Dimitriyus Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 RIP... ... un foarte foarte mic tribut: Frumos. Bravo.
John Petrecce Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Prin '87-'89 toceam discurile cu "Last in Line" (celebra varianta bulgareasca ) si "Holy Diver"...iar caseta cu "Dream Evil" era periodic "re-trasa" la centrul de inregistrari din Pitesti...iar "Heaven and Hell" si "Mob Rules" ce sa mai zic...geniale! Cam asa faceam si eu (si rpobabil foarte multi..) putin dupa '90...Eu sper ca Dumnezeu sa'l duca aproape de Roads si Castillio sau Driscoll si s'o puna iar de'o super-trupa
Cursedone Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 (edited) "well if it seems to be real, it's illusion for every moment of truth, there's confusion in life love can be seen as the answer, but nobody bleeds for the dancer" am avut deosebita ocazie sa il aud la Wacken anul trecut. super trupa, super show, sunet bestial, chiar si la statura sa minuscula, un mare om, un mare artist, si una din cele mai puternice voci pe care le-am auzit vreodata. Edited May 21, 2010 by Cursedone
Recommended Posts