AddRien Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Nu sunt sigur dacã am înțeles bine, însã tipul zice la urmã: "I'm takin' (probabil I've taken) 1600 pictures...", tipa zice: "You're crazy!", la care el: "Yeah...if this doesn't get me a girlfriend, nothin' will..."
Galfi Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 incredibil ce rabdare de fier iti trebuie pentru asa ceva. oricum baietasu e pe treaba lui.
Guest Nihilistul Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Nu-nteleg o chestie. Omu' face poze cu sunet?
EugenRo2001 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Nu-nteleg o chestie. Omu' face poze cu sunet? E filmat si apoi editat fisierul video facand o succesiune de stop-cadre. My guess...
Guest Coffee Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 (edited) La fiecare poza canta o nota pe care o inregistra. A facut un clip in care desfasoara toate pozele apoi a pus inregistrarea peste astfel incat sa se sincronizeze nota cu poza. Fast forward ca sa ajunga la tempoul melodie si gata. Cred ca asa a procedat . Explica si la inceput Edited April 23, 2010 by Coffee
Guest Nihilistul Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 La fiecare poza canta o nota pe care o inregistra. A facut un clip in care desfasoara toate pozele apoi a pus inregistrarea peste astfel incat sa se sincronizeze nota cu poza. Fast forward ca sa ajunga la tempoul melodie si gata. Cred ca asa a procedat . Explica si la inceput Daca-i asa cum zici tu, nu vad ce rost mai are sa faca toata treaba asta, in loc s-o cante direct. Ar fi destul si s-o cante normal si sa-i dea fast forward.
Trigger Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Nu-nteleg o chestie. Omu' face poze cu sunet? Eu am la aparatul meu foto (o sapuniera Olympus) optiunea de a inregistra si sunet odata cu imaginea (la foto ma refer, nu video), deci se poate si asa.
rocket1982 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=7dahvFdmmR8...feature=related sper sa va placa asta!!! Edited April 28, 2010 by rocket1982
Guest tmshow Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 salut,sunt mai incepator de felul meu,si am incercat sa urmaresc bataia pe chitara la R.E.M-losing my religion,da' m-am cam pierdut...daca ar putea cineva sa imi dea bataia..as fi foarte incantat:D multumesc
Bleeding Riff Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 (edited) salut,sunt mai incepator de felul meu,si am incercat sa urmaresc bataia pe chitara la R.E.M-losing my religion,da' m-am cam pierdut...daca ar putea cineva sa imi dea bataia..as fi foarte incantat:D multumesc Beat: 1 + 2 + 3 + 4 + 1 + 2 + 3 + 4 + Strum: D D D U D U U D U U D U Edit: nu reusesc sa pastrez spatiile corespunzatoare in redactare, dar sper ca intelegi care este ideea si cum numeri D = down U = up !mana merge fara oprire down/up Edited May 30, 2010 by Bleeding Riff
Recommended Posts