Guest Juninio Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Salutare. Am deschis acest topic in legatura cu cateva informatii:D Am vazut pe net placi audio cu MIDI, si as vrea sa stiu MIDI-u acela pt ce se foloseste. Se poat conecta clape la placa de sunet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Midi Se poat conecta clape la placa de sunet? Dacã ºi clapa are ieºire MIDI, da- Altfel poți conecta semnalul audio dacã vrei s-o înregistrezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Juninio Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 aha...doar ca eu vreau sa inregistrez cu vocile pe care le am eu:D Am vazut placi d sunet interne Sh 50-60 lei care aveau midi/game port ceva de genu, alea is bune cat de cat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Ai citit articolul ãla? Dacã vrei sã înregistrezi sunetul ºi nu mesajele MIDI îți trebuie doar un cablu, nu vreo placã audio specialã. Din ieºirea clapei intri în line in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Juninio Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 okei...te inteleg, da eu vreau sa cant la Vsti-u Nexus de la clape. Deci sa conectez clapa/orga la pc, sa aleg o voce de la vsti si sa inregistrez cu vocea pe care am puso eu din program. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 http://www.avaudiosys.ro/index/page/en-hom...product-12.html Ieftin si bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 stai asa... ce clapa ai tu? ca sunt multe (modelele noi de controllere midi) care se conecteaza pe usb si nu mai ai nevoie de port midi real. apoi exista adaptor midi-usb.. nu e cea mai eleganta solutie dar e cea mai ieftina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pulbur Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 stai asa... ce clapa ai tu? ca sunt multe (modelele noi de controllere midi) care se conecteaza pe usb si nu mai ai nevoie de port midi real. apoi exista adaptor midi-usb.. nu e cea mai eleganta solutie dar e cea mai ieftina. Stai ca nu inteleg. Momentan imi strang ceva bani sa imi cumpar o doza midi Roland.Vrei sa zici ca daca imi instalez doza in chitara,pot conecta chitara la pc printr.un adaptor usb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 http://www.amazon.com/Cable-Converter-Musi...w/dp/B0017H4EBG teoretic ar trebui sa fie posibil cu asa ceva. ramane sa cauti la noi in magazine (stiu ca a fost un thread mai de mult si a pus cineva un link.. sapa in arhiva) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pulbur Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Daca ar functiona asa ar fi ideal,insa chiar am dubii...pentru ca din cate din doza roland nu ies semnale midi,sau?... Probabil cu o interfata ar funtiona,sau cu o placa audio cu intrare midi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 (edited) Salutare.Am deschis acest topic in legatura cu cateva informatii:D Am vazut pe net placi audio cu MIDI, si as vrea sa stiu MIDI-u acela pt ce se foloseste. Se poat conecta clape la placa de sunet? Da poti conecta sintetizator extern care poate fi comandat MIDI cu PC-ul , dar totodata se poate si canta si inregistra pe HDD cu synth-ul extern folosind soundfont-urile externe ( cred ca la asta te referi cand scrii "vociile" ) sau unul din PC ..si tot felu de combinatii, cu wave table ... Cu mai multe synth-uri externe specializate super calitative fiecare pe anumite instrumente (bass , pian , suflatori , tobe, etc..vocii) se poate face o trupa intreaga . Sau cu soft adecvat te poate acompania automat ...si multe altele..... Edited April 1, 2010 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 placa midi sau interfata aia fac exact acelasi lucru. acum, daca doza scoate direct midi sau trebuie si sintetizatorul roland ca sa converteasca semnalul in midi.. asta e alta problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Juninio Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 aham...inteleg. Va multumesc pentru informatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alexandru Dude Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Cat de complicat :| E simplu...defapt... Midi inregistreaza ce canti tu la clapa sa fie folosit pentru note, partiduri si vsi...Iar line in/out inregistreaza sunetule care scoate clapa..nu Notele Adica: Midi= ce fac mainile tale Line in/out= ce face clapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts