dass101 Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Stiati ca forumul nostru, din 1520 de membri inregistrati, are aproape 600 de membri fara nici un post? Si multe din ele sint conturi f vechi. (Stiu, nu am ce face daca ma apuc de asemenea statistici ) Oare de ce s-a ajuns la situatia asta? Exista vreo procedura prin care se suspenda conturile inactive de genul asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Momentan nu avem nici o politica in sensul asta. Conturile raman active indifierent de vechime sau numar de posturi. Nici eu nu ii inteleg pe cei ce isi fac cont si nu posteaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 cred ca e un fenomen obisnuit pe orice forum... o practica pe multe forum-uri e sa se stearga conturile fara nici un post dupa un anumit timp - dar daca nu deranjeaza pe nimeni (inclusiv admini), atunci pot fi lasate sa traiasca, au si ele sufletelu lor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 S-ar mai reduce baza de date daca le-am sterge dar nu cu mult. Probabil cativa K iar viteza nu stiu daca s-ar imbunatati. O sa mai dezbatem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 off with their attics! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Al3x Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 lasati-i si pe ei, sa parem mai multi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Eu zic sa renuntam la ei. Sa ramana cine e de-al nostru, cine nu...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest om__bun Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Eu zic sa renuntam la ei. Sa ramana cine e de-al nostru, cine nu...... Nu va grabiti voi sa-i judecati.... ..daca va intereseaza si parerea mea...sa stearga primul cont acea persoana care a postat in fiecare zi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Nu va grabiti voi sa-i judecati.... ..daca va intereseaza si parerea mea...sa stearga primul cont acea persoana care a postat in fiecare zi... pai daca e s-o luam asa, mai toti astia activi au mai mult de average - 1 post/day. asa ca...off with their heads! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Mda, subscriu... sa-i impuscam, dupa aia sa-i tragem in tzeapa, dupa aia sa-i oparim... ba nu, intai sa-i oparim, dupa aia sa-i impuscam si dupa aia tzeapa... ...sau sa-i oparim, tzeapa si dupa aia glontzu? na, ca m-am confuzat Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 @malex: ii impuscam ca pe rapidisti bre, la ciori se da cu alice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shreder Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Hold your horsez, boyz...... Se poate intampla ca multi din ei sa fi apucat sa se inregistreze de la vreun net cafe ceva, si neavand net acasa nu pot posta. Faza e ca ar trebui ceva sa fie facut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tudor. Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 cred ca tre tinut cont si de cat de vechi e contu...nu doar daca au 0 posturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebola Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Poate ca multi nu au nimic de spus dar poate totusi citesc zilnic forumul. Poate nu post-urile este un criteriu ci cand s-a logat ultima data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Poate ca multi nu au nimic de spus dar poate totusi citesc zilnic forumul. Poate nu post-urile este un criteriu ci cand s-a logat ultima data. Exact asta vroiam sa zic si eu. Sunt unii membri noi care sunt incepatori intr-al chitarei si deocamdata culeg informatii fara sa posteze. Propunere: Contul unui membru inregistrat care nu se logheaza cel putin o data in trei luni consecutive se va autodistruge. Urmare imediata: Tre' sa-mi iau neaparat un laptop. De saptamana asta incepe sezonul de teren si e posibil sa fiu departe de civilizatie si tehnologie moderna mai mult de trei luni. Asa-mi trebuie daca sar cu propuneri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Tocmai am trimis un mail de chemare la arme pentru cei 500 si ceva de membrii cu 0 posturi. Sa vedem ce vor spune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Tocmai am trimis un mail de chemare la arme pentru cei 500 si ceva de membrii cu 0 posturi. Sa vedem ce vor spune Sa vezi acum afluenta de posturi !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 rte' sa recunosc k mai am vreo 2 nume p-aici...am avut un ditamai banu'...shi mi-am bagat un program de hide i.p. ...shi am mai postat shi io...deci acu' nu mai e cazu' sa folosesc alte nume...mda am trishat...so what???...noroc q adminii ashtia drgutzi care mi-au scos banu mai repede decat era cazul...ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Poate ca multi nu au nimic de spus dar poate totusi citesc zilnic forumul. Poate nu post-urile este un criteriu ci cand s-a logat ultima data. ca sa citesti zilnic forumu nu iti tre user neaparat...decat daca vrei sa citesti gandurile razlete (care btw e my personal favorite) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razvan Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Propun ca pedeapsa sodomizaera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Propun ca pedeapsa sodomizaera faptul ca ai posturi nu te exclude de la nimic. Pastreaza o exprimare decenta. Chiar nu vad nimic haios in postul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Propun ca pedeapsa sodomizaera buna asta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 faptul ca ai posturi nu te exclude de la nimic. Pastreaza o exprimare decenta. Chiar nu vad nimic haios in postul tau. si asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 deci...cum a ramas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 6, 2006 Share Posted April 6, 2006 deci...cum a ramas? A ramas ca mai vorbim. Interesant e ca am fost contactat de cativa utilizatori care chiar erau ingrijorati de o astfel de masura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts