Silviu_i Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Salut.Am o intrebare referitoare la boxele Marshall 1960 X.As vrea sa imi cumpar o asemenea boxa, insa nu stiu care este mai practica/buna, AX-ul (angled face) sau BX-ul (straight face).Am un Plexi, iar aspectul mi se pare m-ai placut al celui cu fata dreapta.Voi ce ziceti?
George Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 pentru un plexi nu merge nimic altceva afara de full stack. deci amindoua fara indoiala
Silviu_i Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 pentru un plexi nu merge nimic altceva afara de full stack. deci amindoua fara indoiala Cand o sa ajung si eu mai mare putin .Deocamdata ma multumesc cu una .
FiveseveN Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Daca iti cumperi echipament dupa aspect e irelevanta parerea noastra, nu? Cel inclinat e mai practic insa il poti pune si pe celalalt pe un scaun, ceva pentru aproximativ acelasi rezultat.
Silviu_i Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Daca iti cumperi echipament dupa aspect e irelevanta parerea noastra, nu? Cel inclinat e mai practic insa il poti pune si pe celalalt pe un scaun, ceva pentru aproximativ acelasi rezultat. Pai vreau sa stiu de ce e mai practic?Pentru ca are 2 difuri inclinate si bate sunetul mai bine spre mine?Sau de ce???
dass101 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Da, exact asta e ideea, sa bata si spre urechile tale.
Silviu_i Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Da, exact asta e ideea, sa bata si spre urechile tale. Ok, am inteles Thanks.
Recommended Posts