www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cordare Sheller


Vladimir Tepes

Recommended Posts

M-am uitat dupa un cordar sheller si am gasit asta: sheller 1 Sheller 2

Schaller-Bridge "Hannes"

..............Timisoara , mai mai , nu esti atent sari ca fata mare la .....

 

Dupa 600 de posturi pe rgc.ro trebuia sa stii deja de firma Schaller Germany ,care face hardware la peste juma din lumea chitaristica serioasa si sub titulatura de Kahler in SUA .Un produs mai larg cunoscut de chitaristi ar fi vibratorul Kahler Steeler .

Link to comment
Share on other sites

Imi cer scuze daca ma bag ca musca-n lapte... dar as aprecia benevolenta celui care mi-ar explica si mie sensul acestui thread.

 

Omul s-a uitat dupa cordar si a gasit si bucuros fiind a vrut sa impartaseasca si cu ceilalti membri rgc.ro .

 

Arata foarte bine , de fapt este ca si o "placa de baza" al unui vibrator sau un mod de a vinde aceleasi repere fabricate si ptr bridge fix si pentru vibratoare ,Este mai ieftin si mai simplu ptr producator..Ce mi-se pare mai OK ar fi plaja larga in care se pot regla calusurile individuale.Chestia cu cele 3 grade la montat mi-se pare inutila , la vibratoare au rezolvat cu suruburi de reglaj de lungime diferite .dar asa le convine mai mult caci nu trebuie sa fabrice suruburi cu lungime diferite ( cred ).Nefiind vibrator nu vad ce este cu Tam tam-ul in legatura cu materialul folosit la un bridge fix .Ce lipseste dupa mine ar fi niste reglaje finetuning .Are prietenul meu Hariga pe Gibson reglaje finetuning .Sunt foarte utile pe scena live corectezi, o coarda falsa foarte usor .

Un lucru pozitiv ar fi ca are "forme" pline rotunjite fata de bridge-ul original de Tele nu deranjeaza palma .La o chitara am calus Schaller ce are un "capac" , dar cu acest capac nu pot face palm-muting asa ca i-mi facea rana la palma la inceput pana nu am slefuit coltul primului calus (de la coarda 6).Probleme foarte marunte ce le descoperi in timpul utilizarii.

Link to comment
Share on other sites

S-a mai vorbit de Kahler aici mai demult in alt post, un sistem foarte practic si bun, singurul defect este ca pierzi putzin din sustain, in rest este foarte bine gandit, se poate monta si pe Les Paul fara sa mai faci modificari la corpul chitarii si astfel potzi ai ai maneta si pe Les Paul sau orice alta chitara pe care in mod normal sa ajungi sa ai maneta trebuie sa faci sapaturi in corp. Au mai multe modele, sunt facute din materiale de buna calitate ( cel putin cele pe care am pus eu mana ). Pt Karpi, are prietenul comun 2 bucati Kahler montate pe 2 chitari si este foarte multumit de ele ( asta deoarece se stie ca este foarte pretentios cand vine vorba de chitarile personale ). Karpi super baza de date ca de obicei :)

Legat de colegul Vlad, a gresit si el putin la numele corect al firmei, cu totzi am facut macar o data in viatza greseli de gen asha ca eu zic sa ne rezumam la ce a vrut sa ne impartasheasca si nu sa ne legam de o greseala de scriere, in definitiv nu este deloc un baiat rau.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.