www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mi-am vandut prima chitara...

Recommended Posts

Posted

Mi-am vandut prima chitara... daca va mai aduceti aminte era vorba de o chitara hora pe care am modificat-o in BCrich Virgin (nu mockingbird.. mersi BCrich pt avertisment.. :( nu prea aveam de unde sa stiu...)

postasem odinioara niste poze cu chitara.. ii ziceam ca-i tunata..(tuned-up-ata)...

cert e ca am vandut-o cu 3 mil... e ceva...(nu zic ca ala care a luat-o e fraier... ca nu e.. era destul de usoara la grif, ca de sunat cred ca stim cu totii cum suna o Hora..) numai ca acum sunt trist... doar pt ca nu mai e atarnata acolo pe perete unde era inainte..(ps.. am forma de la corpul de chitara pe perete acum... acolo nu a intrat fum de tigara si a ramas peretele mai alb oelaca :):):) )

ar trebui sa ma consoleze gandul ca acum canta altcineva pe fosta mea lopata care mai are bucatele din sufletul meu (poate ii poarta noroc)???

help...

Guest _Theo_
Posted
  malex said:

Dude, si io m-am simtit najpa dupa ce mi-am vandut Hohneru' :)

E normal pana la urma ... da' asta e - in viatza sunt etape si etape :(

da cand ai dat ltd-u ce ai simtit?

si io ma gandeam sa-mi dau hohneru...da ma gandeam ca i-ar sta maa bine cu hardware gold si tot astept ziua aia in care sa-i cumpar cheitze si bridge gold :)...si probabil ca o sa sterg hohner de pe headstock si o sa scriu ceva frumos :)

Guest _Theo_
Posted
  hihi said:

Eu am simtit numai bucurie cand mi-am dat Reghinul (Hora tot aia).. tot electrica si ea :)

daca e vorba de hora..si daca i-ar folosi noului proprietar cel putin la fel cat mi-a folosit mie...why t f not?

Guest _Theo_
Posted

chiar...ar merita sa-mi vand hohneru care nu face mai mult de 4mil sa-mi schimb dozele de pe ltd?

Guest 9_lives_of_innocence
Posted

pai eu zic sa pui in locul unde statea vechea ta chitara o poza cu ea ... suna gay, dar te ajuta sa iti amintesti ca, desi nu mai e la tine, tot a ta e

:)

hope it helps... asa procedez eu

Guest _Theo_
Posted
  9_lives_of_innocence said:

pai eu zic sa pui in locul unde statea vechea ta chitara o poza cu ea ... suna gay, dar te ajuta sa iti amintesti ca, desi nu mai e la tine, tot a ta e

:)

hope it helps... asa procedez eu

si in caz ca ma lasa femeia? :) ...vezi nu prea merge chestia cu poza :)

Guest _Theo_
Posted
  Geologu said:

Solutie imediata si optima, dupa parerea mea: SE INLOCUIESTEEE!!!. Valabil si pt. comanel si pt. need_weed. :)

total de acord, dar nu cu o poza :)

Guest 9_lives_of_innocence
Posted
  need_weed said:

si in caz ca ma lasa femeia? :) ...vezi nu prea merge chestia cu poza :)

ok.. aici ai dreptate, in caz ca te lasa femeia, nu e o solutie... but then again, pe mine nu m-a lasat niciodata femeia.. asa ca nu prea as stii ce simti... :)

chestia cu poza merge, cred eu in cazul unei foste chitari, unui tablou vandut sau dat (asta stiu sigur)

Posted
  comanel said:
ps.. am forma de la corpul de chitara pe perete acum... acolo nu a intrat fum de tigara si a ramas peretele mai alb oelaca :):):)
  9_lives_of_innocence said:

read up lass, are deja poza custom

@whiner: nu, nu mai e a ta.. :(