comanel Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Mi-am vandut prima chitara... daca va mai aduceti aminte era vorba de o chitara hora pe care am modificat-o in BCrich Virgin (nu mockingbird.. mersi BCrich pt avertisment.. nu prea aveam de unde sa stiu...) postasem odinioara niste poze cu chitara.. ii ziceam ca-i tunata..(tuned-up-ata)... cert e ca am vandut-o cu 3 mil... e ceva...(nu zic ca ala care a luat-o e fraier... ca nu e.. era destul de usoara la grif, ca de sunat cred ca stim cu totii cum suna o Hora..) numai ca acum sunt trist... doar pt ca nu mai e atarnata acolo pe perete unde era inainte..(ps.. am forma de la corpul de chitara pe perete acum... acolo nu a intrat fum de tigara si a ramas peretele mai alb oelaca ) ar trebui sa ma consoleze gandul ca acum canta altcineva pe fosta mea lopata care mai are bucatele din sufletul meu (poate ii poarta noroc)??? help...
malex Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dude, si io m-am simtit najpa dupa ce mi-am vandut Hohneru' E normal pana la urma ... da' asta e - in viatza sunt etape si etape
Guest _Theo_ Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Dude, si io m-am simtit najpa dupa ce mi-am vandut Hohneru' E normal pana la urma ... da' asta e - in viatza sunt etape si etape da cand ai dat ltd-u ce ai simtit? si io ma gandeam sa-mi dau hohneru...da ma gandeam ca i-ar sta maa bine cu hardware gold si tot astept ziua aia in care sa-i cumpar cheitze si bridge gold ...si probabil ca o sa sterg hohner de pe headstock si o sa scriu ceva frumos
malex Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 da cand ai dat ltd-u ce ai simtit? m-am ofticat da' mai putin, ca nu-l aveam decat de cateva luni, pe cand Hohneru il aveam din 90-91. adeka eram preteni de mult timp
Doctor X Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Astept cu nerabdare ziua in care o sa donez Bergenbier-ul meu drag si iubit pentru a fi sacrificat pe scena (i.e. spart in mii de bucati ). Midnight rider, fii pe faza!
comanel Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 adica.. ar trebui sa raman trist si sa pun mana pe jackson..? si apoi vedem ce iese??.. adica hmm... nu se compara hora cu hohner, dragul meu malex.. chiar daca (hora->HOhneR...) seamana la nume..
hihi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Eu am simtit numai bucurie cand mi-am dat Reghinul (Hora tot aia).. tot electrica si ea
Guest _Theo_ Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Eu am simtit numai bucurie cand mi-am dat Reghinul (Hora tot aia).. tot electrica si ea daca e vorba de hora..si daca i-ar folosi noului proprietar cel putin la fel cat mi-a folosit mie...why t f not?
Guest _Theo_ Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 chiar...ar merita sa-mi vand hohneru care nu face mai mult de 4mil sa-mi schimb dozele de pe ltd?
Cosu Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Eu daca as fi in locul tau as pastra-o si as imbunatati-o in timp numai asa de dragul ei
Guest 9_lives_of_innocence Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 pai eu zic sa pui in locul unde statea vechea ta chitara o poza cu ea ... suna gay, dar te ajuta sa iti amintesti ca, desi nu mai e la tine, tot a ta e hope it helps... asa procedez eu
Guest _Theo_ Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 pai eu zic sa pui in locul unde statea vechea ta chitara o poza cu ea ... suna gay, dar te ajuta sa iti amintesti ca, desi nu mai e la tine, tot a ta e hope it helps... asa procedez eu si in caz ca ma lasa femeia? ...vezi nu prea merge chestia cu poza
Doctor X Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Solutie imediata si optima, dupa parerea mea: SE INLOCUIESTEEE!!!. Valabil si pt. comanel si pt. need_weed.
Guest _Theo_ Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Solutie imediata si optima, dupa parerea mea: SE INLOCUIESTEEE!!!. Valabil si pt. comanel si pt. need_weed. total de acord, dar nu cu o poza
Guest 9_lives_of_innocence Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 si in caz ca ma lasa femeia? ...vezi nu prea merge chestia cu poza ok.. aici ai dreptate, in caz ca te lasa femeia, nu e o solutie... but then again, pe mine nu m-a lasat niciodata femeia.. asa ca nu prea as stii ce simti... chestia cu poza merge, cred eu in cazul unei foste chitari, unui tablou vandut sau dat (asta stiu sigur)
jules Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 ps.. am forma de la corpul de chitara pe perete acum... acolo nu a intrat fum de tigara si a ramas peretele mai alb oelaca pai eu zic sa pui in locul unde statea vechea ta chitara o poza cu ea ... suna gay, dar te ajuta sa iti amintesti ca, desi nu mai e la tine, tot a ta e read up lass, are deja poza custom @whiner: nu, nu mai e a ta..
Recommended Posts