Numby Posted December 14, 2011 Share Posted December 14, 2011 Am apelat la serviciile Dnului Florin si am fost foarte multumit, recomand cu mare caldura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 Am apelat la serviciile Dnului Florin si am fost foarte multumit, recomand cu mare caldura. Multumesc pentru aprecieri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted December 21, 2011 Author Share Posted December 21, 2011 Ofer urmatoarele servicii: - pentru chitare si bass-uri: setup, retastare, reparatii diverse, modificari, reconditionari, upgrade, intretinere pentru amplificatoare si efecte: - reparatii diverse, upgrade-uri Loc. Bucuresti. Info suplimentare PM sau 0722661677. Up! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ddh Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Up! Buna ziua, Cat ma costa un setup pentru un cort evl z6? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted December 23, 2011 Author Share Posted December 23, 2011 Buna ziua, Cat ma costa un setup pentru un cort evl z6? Multumesc Ai PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V46 Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Buna ziua. Cat m-ar costa un setup pentru un strat Clapton? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted December 27, 2011 Author Share Posted December 27, 2011 Buna ziua. Cat m-ar costa un setup pentru un strat Clapton? Multumesc. Ai PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alex.popa Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) Buna ziua. Sunt interesat de un setup, retastare pentru un Epiphone Les Paul. Daca ati putea sa imi sugerati si alte modificari/imbunatatiri pentru chitara as aprecia foarte mult si as dori tot ce se poate(si sa si merite bineinteles). Multumesc. Edited January 6, 2012 by alex.popa Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Ai P.M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tudorrogoz Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Buna seara, m-ar interesa o relacuire a unui corp de bas Squier Vintage Modified '70s cu lac nitro, as dori sa stiu daca va ocupati de asa ceva si cat costa ! Stima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Buna ziua ! As dori si eu niste preturi pentru urmatoarele servicii la un Hohner Rockwood (copie strat): - inlocuire nut din plastic (prost pus) cu unul din os - set-up (are putin fret buzz) - eventual nivelare taste daca e cazul Multumesc Victor PS: cred ca aveti inboxul plin pentru ca nu am reusit sa trimit PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted January 28, 2012 Author Share Posted January 28, 2012 Ai dreptate, inbox-ul era plin. Ai PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted January 30, 2012 Author Share Posted January 30, 2012 up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted February 22, 2012 Author Share Posted February 22, 2012 up cu niste poze de la ultima lucrare.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted February 23, 2012 Author Share Posted February 23, 2012 pentru ca am fost intrebat: folosesc presa pentru fixarea freturilor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted February 24, 2012 Author Share Posted February 24, 2012 un nut pentru un Epiphone... si setul de pile cu care am facut slot-urile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest macht Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Salut! Ma intereseaza o nivelare taste pentru un Fender Sonoran SCE. Cam cat m-ar costa si cat ar dura? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted March 20, 2012 Author Share Posted March 20, 2012 Ai P.M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serban Andrei Posted April 6, 2012 Share Posted April 6, 2012 Buna seara, Cat m-ar costa un setup, un nut de os si schimbare a switchului pentru un epiphone les paul? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted April 6, 2012 Author Share Posted April 6, 2012 Ai P.M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zirko_95 Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 (edited) Buna ziua! M-ar interesa taierea unei gauri-compartiment pentru baterie(doze active) in corp. Executati asemenea lucrari? Daca da, cat ar costa toata povestea? Multumesc! Edited April 17, 2012 by zirko_95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted April 17, 2012 Author Share Posted April 17, 2012 (edited) Da, pot sa fac lucrarea... Iti dau P.M. Edited April 17, 2012 by picnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marquess of Orange Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Omul e foarte de treaba si lucreaza profi, un maestru desavarsit in ceea ce priveste customizare-reparatii. Mi-a facut Les Paul-ul sa sune demential Sincer sa fiu as lasa oricand o chitara pe mana lui, decat sa o las la un magazin... diferenta de pret chiar e de luat in considerare. Recomand oricui are nevoie de lucrari de specialitate pe chitara la preturi rezonabile. Mare UP si Toate cele bune maestre, multa sanatate!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted April 21, 2012 Author Share Posted April 21, 2012 Multumesc pentru aprecieri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliorneicev Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 shall 1960 este posibila construiera unei pedale pentru amplificatorul din imagine? ma mai intereseaza si un speaker extern out de facut deoarece detin un marshall 1960 a cabinet / am scpecificat ce cabinet pentru ca banuiesc ca e nevoie de cunoasterea impedantelor scrise pe cabinet uiteasem de poza cu amplificatorul peavey studio pro 50 made in usa/ nu gasesc butonul cu care se ataseaza poza / o sa pun link a am pus si pdf ul cu mici specificatii 9d744ccd-84a2-4087-90d1-9906d5731640.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted April 21, 2012 Author Share Posted April 21, 2012 este posibila construiera unei pedale pentru amplificatorul din imagine? Vrei un foot-switch ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliorneicev Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliorneicev Posted April 21, 2012 Share Posted April 21, 2012 deci se poate face la el si o iesire ,,external speaker out''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted April 22, 2012 Author Share Posted April 22, 2012 deci se poate face la el si o iesire ,,external speaker out''? da, ai P.M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts