Jambi77 Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 Buna ziua! Va atasez cateva poze cu un grif rupt. Va rog sa-mi spuneti daca se poate repara si cam cat ar costa. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted May 19, 2017 Author Share Posted May 19, 2017 Salut, ai P.M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
memoriileluijung Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Salutare! Am un Fender Squier Bullet Mustang HH pe care as vrea sa-l modific pe viitor. Pe langa eventuala inlocuire a diverselor parti componente (doze, tunere, s.a.) cu unele de calitate mai buna, ma gandeam sa-i fac humbucker split si sa-i instalez tremolo. Cam care ar fi consecintele si costurile acestor modificari? Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted January 5, 2018 Author Share Posted January 5, 2018 (edited) Salut, ti-am trimis mesaj personal. Edited January 5, 2018 by picnic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old Rusty Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Bună ziua, pt un Squier Bullet Strat cu fret buzz pe majoritatea tastelor, o soluție și un preț va rog? (la prima vedere sunt câteva freturi inegale) Mulțumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted January 12, 2018 Author Share Posted January 12, 2018 6 minutes ago, Old Rusty said: Bună ziua, pt un Squier Bullet Strat cu fret buzz pe majoritatea tastelor, o soluție și un preț va rog? (la prima vedere sunt câteva freturi inegale) Mulțumesc. Salut, ti-am trimis mesaj personal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreixd23 Posted February 19, 2018 Share Posted February 19, 2018 L-am contactat pe domnul @picnic, pentru un fret leveling la un Les Paul chinezesc. Cand a ajuns chitara la el mi-a sugerat mai multe imbunatatiri (pe care le-a si realizat): nut replacement, doze noi, refacere parte electronica. Chitara suna incredibil, ma bucur ca am ales sa lucrez cu el 10/10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted February 19, 2018 Author Share Posted February 19, 2018 Multumesc pentru aprecieri! Sa o canti cu placere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
badilosu Posted February 22, 2018 Share Posted February 22, 2018 Nu am apucat inca sa imi spun parerea despre munca prestata de domnul @picnic . SUPERLATIV este cuvantul potrivit. Am un Epiphone Les Paul Custom, care inainte de a o duce la setat suna jalnic. In setup au fost incluse: reglare actiune, ecranare si refacere parte electrica, inlocuire nut din os, strans cheite, reglata intonatia, slefuire taste, reglare inaltime doze, inlocuiti condensatori. Concluzie: alta chitara. O placere sa cant la ea. Toate cele bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted February 22, 2018 Author Share Posted February 22, 2018 Multumesc pentru aprecieri! Sa te bucuri de ea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted August 3, 2018 Author Share Posted August 3, 2018 Pentru cine este interesat fac modificari de efecte, gen Keeley, Analogman, etc. Detalii in privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted September 16, 2018 Author Share Posted September 16, 2018 Pentru cei interesati modific pedale wah (Crybaby GCB95 si Vox V845, V847) cu urmatoarele imbunatatiri: - true bybass;- led indicator;- buffer de iesire;- adaugare pot volum;- adaugare selector "sweep range" - reglaj mecanic. Mai multe detalii in privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted January 16, 2019 Author Share Posted January 16, 2019 In curand strap-uri handmade cu capete din piele naturala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarlio Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 (edited) Buna ziua, am o chitara acustica de 6 ani, a fost folosita mai rar asa, chiar a luat pauze mari. Corzile par sa sune normal, dar atunci cand apas tastele 1-4 se aude ciudat, unu auzindu-se cel mai grav, mai ales pe corzile de jos E,B,G. E de la corzi sau chitara trebuie reparata? cam cat ar costa? Toate corzile, normal ciupitura.mp3 Toate corzile, de la fret-ul 1 la 5.mp3 Edited March 7, 2019 by Jarlio Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted March 8, 2019 Author Share Posted March 8, 2019 Am trimis mesaj personal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RockyVlad Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Salutare! Povestea pe care urmează să o prezint este una dintre cele mai balane: am moștenit o chitară clasică Hora Regin, fabricată în 1973. Lemnul este în stare relativ bună, griful este drept, dar are nevoie de cheițe de acordaj nou și o schimbare de căluș și prăguș. Nu sunt sigur dacă se pune problema de retastare pentru că nu a fost folosită prea mult – însă las la latitudinea maestrului să-mi spună. Probabil că o mică ajustare pentru confort ar putea să ajute. În același timp, mai am un Telecaster care are nevoie de o înlocuire a mufei jack (sper că este singura problemă) și un Epiphone care are probleme cu doza de neck (își pierde semnalul complet în timp ce cânt, dar este posibil ca de fapt comutatorul de doze să fie problema). Prefer să nu umblu de unul singur pentru că nici nu am ustensilele necesare și nici nu dispun de vreun fel de experiență practică în electronică. Prin urmare, le pot aduce și pe ele. Însă pentru mine prioritatea este Reghinul. Nu-mi pasă că aș putea cumpăra o chitară mai bună cu banii de reparații, pur și simplu vreau ca instrumentului să îi fie redată gloria pentru că are valoare sentimentală. Toate cele bune și aștept mesaj, Vlad Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted September 2, 2019 Author Share Posted September 2, 2019 Am trimis mesaj personal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted September 7, 2021 Author Share Posted September 7, 2021 Before and after... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meandrro7 Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Buna ziua, As avea un amp Blackheart BH100H de reparat. Al 2 lea canal (cel high gain) nu scoate nici un sunet. M-ar interesa sa stiu un pret estimativ pt reparatii. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted October 13, 2022 Author Share Posted October 13, 2022 Salut, ai P.M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts