Nenea Rau Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 (edited) vali_spieluhr.mp3 bestrafe_mich.mp3 Salutare. Cu toata roseata din obraji (da, are legatura si vinul cu treaba asta), mi-am facut curaj sa dau 'export' in GP4 si sa trag chitara peste "Bestrafe Mich" si peste o bucata din "Spieluhr", Rammstein. Pana sa fiu executat cu lovituri de topor in moalele capului tre' sa spun ca la chitara am mai cantat acum 10 ani, pe o coarda - maxim doua, plus nelipsita combinatie Am Dm G C; Am Dm E E7, si cam atat. Dupa ce mi-am lasat bietul Reghin in paragina, in urma cu aceeasi 10 ani, ceva imi spunea sa nu-l arunc, ca cine stie. Pe undeva am tot ascultat pe peste tot tot felul, v-am citit de cativa ani, mi s-a pus pateul si in urma cu cateva luni mi-am luat un Digitech RP150, am scuturat praful de pe chitara, am ajustat-o dupa preferintele mele, mi-am mai luat o chitara, un grossman-nu-stiu-de-care si mi-am zis sa invat cate ceva din Rammstein. Cu cateva zile in urma am tras peste Spieluhr cu Reghinul (nu in varianta originala, ci m-am jucat un pic), iar azi dimineata, cu capul greu, am tras peste Bestrafe Mich, cu chitara ailalta. De teorie sunt full, practica ma omoara! Macar un cuvant de incurajare, va rog, ca restul le aud zilnic de la nevasta-mea. Edited December 26, 2009 by Nenea Rau
Riccardo Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 vali_spieluhr.mp3bestrafe_mich.mp3 Salutare. Cu toata roseata din obraji (da, are legatura si vinul cu treaba asta), mi-am facut curaj sa dau 'export' in GP4 si sa trag chitara peste "Bestrafe Mich" si peste o bucata din "Spieluhr", Rammstein. Pana sa fiu executat cu lovituri de topor in moalele capului tre' sa spun ca la chitara am mai cantat acum 10 ani, pe o coarda - maxim doua, plus nelipsita combinatie Am Dm G C; Am Dm E E7, si cam atat. Dupa ce mi-am lasat bietul Reghin in paragina, in urma cu aceeasi 10 ani, ceva imi spunea sa nu-l arunc, ca cine stie. Pe undeva am tot ascultat pe peste tot tot felul, v-am citit de cativa ani, mi s-a pus pateul si in urma cu cateva luni mi-am luat un Digitech RP150, am scuturat praful de pe chitara, am ajustat-o dupa preferintele mele, mi-am mai luat o chitara, un grossman-nu-stiu-de-care si mi-am zis sa invat cate ceva din Rammstein. Cu cateva zile in urma am tras peste Spieluhr cu Reghinul (nu in varianta originala, ci m-am jucat un pic), iar azi dimineata, cu capul greu, am tras peste Bestrafe Mich, cu chitara ailalta. De teorie sunt full, practica ma omoara! Macar un cuvant de incurajare, va rog, ca restul le aud zilnic de la nevasta-mea. Tonul nu mi s-a parut prea grozav. Ce e drept, nici nu stiu exact de ce e capabil procesorul tau, dar cred ca mai trebuie butonat un pic si chitara ta mi s-a parut ca se auzea prea incet pe alocuri. In rest, foarte bine executat. Succes in continuare
Guest Noxified Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Tonul nu mi s-a parut prea grozav. +1
Guest N3o Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 parca mai trebe niste prezenta, si era bun si un strop de reverb ...
Nenea Rau Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Multumesc frumos. Ma pun pe treaba.
ebh Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Mie imi place cum suna. Prefer un mix echilibrat fata de unul in care chitara iese exagerat de mult in fata - mi se pare mai ascultabila melodia asa.
Nenea Rau Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 vali__nightwish___walking_in_the_air__3_.mp3 Dupa ceva vreme, am auzit Nightwish-Walking in the air din greseala, si mi-am zis sa incerc solo-ul. Ce-a iesit din degetele-mi nesolicitate pana acuma de vreun solo (solo simplu, e drept, dar daca as fi caine as da din coada de bucurie) e ce urmeaza. Partea extrem de proasta este ca mie imi place, pentru ca imi stiu limitele.
Daiabitiz Uyup Zwurp Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 vali__nightwish___walking_in_the_air__3_.mp3Dupa ceva vreme, am auzit Nightwish-Walking in the air din greseala, si mi-am zis sa incerc solo-ul. Ce-a iesit din degetele-mi nesolicitate pana acuma de vreun solo (solo simplu, e drept, dar daca as fi caine as da din coada de bucurie) e ce urmeaza. Partea extrem de proasta este ca mie imi place, pentru ca imi stiu limitele. suna fain soloul(me likes)
Guest N3o Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ca un fan Nightwish ce ma afirm, iti pot spune ca imi place cum suna
mc.chiken Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Se pare ca solo-ul chiar ti-a placut pentru ca l-ai lungit Suna bine, dar nu e chiar la fel. Bravo!
DraculVaDomni Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Pfoai ca m-ai inebunit cu solo-ul la Walking In The Air Bravo si felicitari man
Nenea Rau Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Ce misto; criticile pozitive mi_au placut mereu. Mai ales acuma, operat, pe un pat de spital, si fara o ureche functionala. Multam mult.
Nenea Rau Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Intrucat concediul medical e destul de lung si ma cam plictisesc pe-acasa, am jidanit putin Beatles. Daca tot aud numai cu o singura ureche (ma deruteaza rau de tot), mi-am zis sa aud numai ce vreau. Si-a iesit asta. beatles_vali___hey_jude.mp3
ramurel Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Love for y'all and peace !! Pshicho__Assassin.mp3
Recommended Posts