Guest rocksoad93 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Ibanez GRG170DX ( http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1019 ) sau Epiphone SG G400 ( http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=2173 ) care este mai buna ? astept si alte propuneri de chitare pana in 13-14 mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 (edited) daca vrei SG G400 ia de pe thomann, sau vezi la guitar shop daca mai au culoarea negru mat (sau varianta goth) la 1150 lei, in rest e hotzie clara 1300 ron. pe asta am cantat o gramada, e super, desi poate ti s-ar parea cam grea(eu am un G400 si stiu ce-i aia o chitara grea, da asta chiar iti rupe spatele): http://guitarshop.ro/produs.php?pid=708 pe asta nu am probat-o, dar chitara asta are f multe opinii favorabile aici pe forum: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...randProductID=8 Edited December 8, 2009 by Cursedone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 nu vreau sa iau chitara de pe net, nu prea am incredere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1111roy Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 pai de ce sa nu ai incredere, doar sunt magazine reale cu catalog si posibilitate de comanda online. ca vrei sa le probezi e altceva, dar nu vad de ce nu ai avea incredere. livrarea se face oricum prin curier rapid si aia mai au grija de colete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 da, si cand ajunge vad ca are griful stramb, sau alte defecte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 da, si cand ajunge vad ca are griful stramb, sau alte defecte. la thomann de exemplu daca ai astfel de probleme o trimiti frumusel inapoi si o schimba sau iti dau banii inapoi...aici la noi in tara e mai greu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 i s-a intamplat cuiva sa fie defecta si sa-i dea banii inapoi, sao s-o schimbe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Burcea Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 i s-a intamplat cuiva sa fie defecta si sa-i dea banii inapoi, sao s-o schimbe ? au fost cazuri aici pe forum..nu mai imi amintesc exact cine.dar au fost destui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 ok, o sa ma mai gandesc, dar as vrea sa-mi dati niste propuneri de chitare pana in 13 mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Intrebarea este: esti incepator, asta vrei sa fie prima ta chitara electrica? Ai putea sa te orientezi spre o Aria in acest caz. Sau, daca vrei neaparat un nume, sa sti ca Ibanezurile astea mai ieftine nu sunt chiar atat de proaste pe cat zic unii. Am trait si eu cu senzatia asta, dar vreau sa iti spun ca acuma sunt foarte multumit de chitara mea care a venit intr-un starter pack. Un model interesant care mi-ar placea sa il probez este http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1891. (offtopic: daca l-a probat pe cineva, sa imi lase si mie un pm sa imi zica ce parere i-a lasat ) Sfatul meu e sa mergi la magazin sa probezi mai multe chitari. Si, deasemenea, trebuie sa sti ce vrei sa canti. Daca vrei doar sa inveti, cam orice chitara merge. Daca sti clar ce vrei sa canti, intereseaza-te ce chitari folosesc cei care canta acel gen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 da, va fi prima chitara electrica, as vrea sa cant ceva gen metallica dar nu numai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzalcoatl Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 (edited) S-ar putea sa pun in vanzare SG-ul meu. http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=3...mp;#entry379859 Jos de tot ai poze cu chitara. Daca te intereseaza da-mi un msj pe messenger: voodoo_lucian sau la tel: 0763555585 Oricand poti veni sa o incerci. Edited December 8, 2009 by Quetzalcoatl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Eu zic sa nu te mai gandesti, din cele 2 chitari de care ai intrebat tu clar Epiphone suna si mai bine si are si potential mult mai bun de upgrade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quetzalcoatl Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Eu zic sa nu te mai gandesti, din cele 2 chitari de care ai intrebat tu clar Epiphone suna si mai bine si are si potential mult mai bun de upgrade. Word Link to comment Share on other sites More sharing options...
_sanya Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 (edited) pai, vezi ca Ibanezul are tremolo , Epiphoneul e cu bridge fix - ce vrei sa canti ? vezi ca cu timp poate o sa canti si altceva nu numai Metallica ... si, ai dreptate cu netbuy , sigur e ce ai in mana sau Edited December 9, 2009 by _sanya Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad_cozma Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 pai, vezi ca Ibanezul are tremolo , Epiphoneul e cu bridge fix - ce vrei sa canti ? vezi ca cu timp poate o sa canti si altceva nu numai Metallica ... Mai bine cu bridge fix pentru domnu', ca poate vrea sa mai schimbe si corzile din cand in cand... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 pai, vezi ca Ibanezul are tremolo , Epiphoneul e cu bridge fix da, mi-ar placea mai mult tremolo, dar nu stiu ce model ar fi la fel de bun(sau mai bun) ca epiphoneul in jur de 13-14 milioane, si sa aiba tremolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 ce chitara mi-ati recomanda la banii astia cu tremolo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dafy Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 da, mi-ar placea mai mult tremolo, dar nu stiu ce model ar fi la fel de bun(sau mai bun) ca epiphoneul in jur de 13-14 milioane, si sa aiba tremolo. Arunaca o privire si pe asta eu zic ca sunt mai bune decat ibanezurile la acelasi pret http://www.triola.ro/index.php?pag=prod_se...133&codcp=1 http://www.youtube.com/watch?v=SVP0_SfX7Q8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zzz Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 (edited) Eu iti recomand una buna, insa fara tremolo : Ibanez RG321Mh ... studiaza specificatiile, canta pe una si sunt tare curios daca in banii aia gasesti ceva mai ok. Plus ca are potential de upgrade foarte bun. Edited December 9, 2009 by zzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 (edited) i s-a intamplat cuiva sa fie defecta si sa-i dea banii inapoi, sao s-o schimbe ? mie mi s-a intamplat mi-au returnat integral suma si au platit ei transportu romania germania eu nu amm pierdut doar cativa eur pt transportu germania-romania (am impartit transportu cu un prieten) p.s. eu am avut grg 170 dx si era o chitara foarte buna. pacat ca nu avea floyd, cu tremolou ala nu o sa faci prea mare lucru ca nu e bun de nimic Arunaca o privire si pe asta eu zic ca sunt mai bune decat ibanezurile la acelasi pret http://www.triola.ro/index.php?pag=prod_se...133&codcp=1 http://www.youtube.com/watch?v=SVP0_SfX7Q8 eu am chitara aia acuma are sustainu cam naspa, am probleme cu nasoale truss rodul, la floyd mi s-a rupt deja arm holderul, suruburile din locking nut s-au tocit si cum nu gasesti in romania (romania rulz!) piese de schimb le-am comandat din america si inca nu au venit (excluzand performanta ingrozitoare si bendurile false din film, fiind ne-exersat de ceva timp am luat chitara in brate si am inregistrat, prima incercare am si postato ca sa fiu sincer cu mine, nu sa inregistrez de 100 de ori si deabia dupa 100 inregistrari sa iasa una fara greseli si sa zic uite ce bun is ) Edited December 10, 2009 by ciorap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 multumesc pentru sfaturi, mai astept si altele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Ciorap canti cumva pe procesor? Daca da, verifica noise gate-ul, e posibil sa fie setat prea agresiv si sa taie mult prea mult. Si daca sunt dozele prea sus poti sa ai problemele de genul de care te plangi tu. E posibil sa fie si o problema de setup, dar sa se taie sunetul asa dintr-o data ma indoiesc, probabil altele sunt cauzele lipsei de sustain, dupa un setup corect probabil ti se va parea ca este o cu totul alta chitara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_sanya Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 chiar ! ca, chitara e un lucru dar daca vrei sa scoti un sunet bunicel din ea tre sa ai acolo si ceva hard (efect,compresor etc sau procesor sau un combo bunivel cu de toate$ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vladsteen Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 nu'ti lua epiphone...de ce ti'ai lua o chitara care nici macar n'are un renume ( epiphone e gibsonul saracului, bineinteles e si mai prost ca un gibson)...mai pune un milion doua si i'ati un ibanez rg350 care o sa te multumeasca mult mai mult decat o rabla de epiphone ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecco Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 nu'ti lua epiphone...de ce ti'ai lua o chitara care nici macar n'are un renume ( epiphone e gibsonul saracului, bineinteles e si mai prost ca un gibson)...mai pune un milion doua si i'ati un ibanez rg350 care o sa te multumeasca mult mai mult decat o rabla de epiphone ) epi nu e rabla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pomoja_Razvan Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Eu as merge pe Epiphone, insa asta e doar parerea mea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecco Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 acel epiphone este chiar ok...dar exista si alte solutii....dar pana la urma..alegi ce iti place din cele enumerate..toate sunt bune..bineinteles..ca fiecare user v-a avea ceva de discutat despre fiecare chitara..pt anumite lucuri care nu ii plac lui. Bafta la alegerea chitarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 nu'ti lua epiphone...de ce ti'ai lua o chitara care nici macar n'are un renume ( epiphone e gibsonul saracului, bineinteles e si mai prost ca un gibson)...mai pune un milion doua si i'ati un ibanez rg350 care o sa te multumeasca mult mai mult decat o rabla de epiphone ) vladsteen back to life daca bagi ibanez si epiphone prin procesor, foarte posibil sa iti placa mai mult ibanezul, pentru ca tonul neutru si mai usor de modelat. daca vei canta insa fara procesor, cred ca vei gasi ca epiphone, asa gibson al saracului cum e, are totusi o oarecare personalitate a tonului, pe care nu o intalnesti la ibanez. pana la urma depinde de cum iti place tie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rocksoad93 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...randProductID=6 mi se pare un pic, cam scump ibanezul . . dar poate isi merita banii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts