Vladimir Tepes Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Am deschis acest topic ca remember pentru una dintre cele mai bune emisiuni din istoria televiziunii romane, Intalnirea De La Miezul Noptii prezentata de marele chitarist Petre Magdin. Cine are inregistrari video/audio postate pe vre-un site upload here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 uite aici un topic similar! http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=31000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted September 15, 2009 Author Share Posted September 15, 2009 Oarecum dar eu vreau sa pun accent pe trupele promovate in perioada aceea Sin, Altar, etc. uite aici un topic similar! http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=31000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falling_into_infinity Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Nu cred ca Petre Magdin a fost vreodata chitarist. Stiam ca a cantat ca trompetist in formatii de jazz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 eu tin minte foarte clar aparitia Cargo la IMN. f tare. asteptam mult emisiunea asta... asta si teleenciclopedia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Nu cred ca Petre Magdin a fost vreodata chitarist. Stiam ca a cantat ca trompetist in formatii de jazz. Corect, trompetist . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mapex Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Petre Magdin nu a cantat niciodata la chitara. A fost: compozitor (cele mai mari succese le-a avut cu piese compuse pentru Dida Dragan), instrumentist (a cantat la trompeta incepand din 1965, mai intai intr-o formatie de jazz traditional, apoi in Modern Group pana in 1973), jurnalist (incepand din 1973), realizator de televiziune (intre 1990 si 2000), organizator de spectacole si festivaluri in zona muzicii rock, iar din 1990 este membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Iar peste toate astea un mare impatimit intr-ale muzicii rock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Petre Magdin nu a cantat niciodata la chitara. A fost: compozitor (cele mai mari succese le-a avut cu piese compuse pentru Dida Dragan), instrumentist (a cantat la trompeta incepand din 1965, mai intai intr-o formatie de jazz traditional, apoi in Modern Group pana in 1973), jurnalist (incepand din 1973), realizator de televiziune (intre 1990 si 2000), organizator de spectacole si festivaluri in zona muzicii rock, iar din 1990 este membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Iar peste toate astea un mare impatimit intr-ale muzicii rock. Amin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sthell Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Duamne ce bine suna Disinter. Cand a fost difuzata (intre ce ani? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldrian Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Ce fain poate sa sune. Cine stie ceva despre baietii astia ? Prezenta scenica nu e tocmai pe acolo, dar ce conteaza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matei Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Calin Pop - voce Raul Chis - bass Marius Salajean - tobe Maja Mihai - Chitara Raul Kusak - clape Asta este formula pe care o stiu eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts