Doctor X Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Foarte faine piesele, iar tonul e pe masura! Daca tu esti cel pe care l-am vazut la Mamaia asta vara cantand cu Berti Barbera, cu un Strat natur, un Peavey micut si un midi controller Behringer (doar atat am observat din public) atunci respectul e dublu!
stradivarius Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Eu sunt dar Peaceyul nu era al meu:)
karpi Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 foarte frumos , in primul rand simt al ritmului , timing si groove bun cu frazari reusite ..super
stradivarius Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Gasita prin inregistrari mai vechi cu mine. Trasa cu Reghin.Gasita prin inregistrari mai vechi cu mine. Trasa cu Reghin. Joe_Pass_Alex.mp3
stradivarius Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 (edited) Din partea mea pentru nea Sandu... In_memoriam_Sandu_Avramovici.mp3 Edited November 25, 2007 by stradivarius
John Petrecce Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Gasita prin inregistrari mai vechi cu mine. Trasa cu Reghin.Gasita prin inregistrari mai vechi cu mine. Trasa cu Reghin. Foarte fain! Nu stiu cum am ratat galeria asta pana acum ; da' ma bucur ca am gasit'o. Imi place cum te joci cu "minorele" alea.
stradivarius Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Inca o piesa acustica interpretata de mine. Pacat ca nu e compozitia mea. Those_who_wait_Eu.mp3
KIKO Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 f frumos, Tommy Emmanuel - "Those Who Wait". si tonul se apropie f mult. bogatie curata Godinul ala, nu? numai bine!
mario_d Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 fantastic feeling!!!te felicit Din partea mea pentru nea Sandu...
stradivarius Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 O improvizatie trasa acu ceva vreme pe un backing de robben ford. Tras cu manon si sansamp. sansamp_psa_manon_.mp3
stradivarius Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Sper sa nu se supere moga... Africa_Solo.mp3
ilun Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Sper sa nu se supere moga... oai de mine cat de adevarat :)
flavius Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Toate piesele interesante, aranjament, compozitie etc. Cel mai mult mi-au placut piesa 5 si piesa 3. Cum zicea un chitrist pe nume Horea , de la chirara clasica pleaca tot si cred ca avea dreptate.In cazul tau se vede lucrul asta. Daca stii chitara clasica, restu e doar o completare...
stradivarius Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Bine de tot. Nu am facut chitara clasica. Nu stiu o boaba de chitara clasica. Am terminat liceu teoretic si sunt la politehnica in prezent:)
stradivarius Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 O chestie care trebuia sa o postez mai demult desi am tras-o chiar azi. De dragul vremurilor trecute. Cam murdarica trasa dintr-o bucata incercand sa pastrez atmosfera de acolo. Far_Behind_Yngwie.mp3
giure Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 O chestie care trebuia sa o postez mai demult desi am tras-o chiar azi. De dragul vremurilor trecute. Cam murdarica trasa dintr-o bucata incercand sa pastrez atmosfera de acolo. O intrebare: Ce acustica ai? Ce mixer folosesti la inregistrari? Sunt trase acasa sau in studio? Excelent sunet de acustica
stradivarius Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Sunt trase acasa. Acustica Godin Multiac Duet Steel Placa Audio E-mu 1616m Proc Core 2 Duo E6600 Monitoare Event Asp8
razvanciub8a Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 (edited) bestial... am ramas cv de genu ... (bah... omu asta chiar stie sa compuna/cante) FELICITARI!!! abia astept sa mai pui piese noi... (In_memoriam_Sandu_Avramovici e poate una din cele mai tari :X:X:X ...) Edited January 25, 2008 by razvanciub8a
razvanciub8a Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 exista vreo sansa sa ai tabulaturi de la In_memoriam_Sandu_Avramovici?
AddRien Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Gipsy Jazz Tare!!! Cat de curat suna compozitia, si cat de frumos. Bravo!!!
stradivarius Posted February 10, 2008 Author Posted February 10, 2008 Din seria incepatori in jazz Jazz_Blues.mp3
saxoo Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 ...indiscutabil un talent de exceptie .... si inca un exemplu care consolideaza asertiunea ca nu conteaza studiile de specialitate in chitara ; sunt indivizi pur si simplu nascuti pentru a canta si compune la chitara ....de fapt primii 2 chitaristi de pe lista mea de favoriti si pe care aproape ca ii warship sunt "amatorii "Mark Knopfler si Peter Framton ....si ce sa mai zicem de Jimmy Hendrix sau Django ?..... eu iti doresc succes pe mai departe , rabdare si fie ca "spiritul " autocritic and the Euterpe Muse may be with you !...
bolly Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Astept continuarea seriei...esti unul dintre chitaristii mei preferati de pe rgc. +1 .......inca vreo 2-3 d'astea si ma las de chitara
Recommended Posts