www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

giure

Active Members
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by giure

  1. giure

    Yamaha PSR E323

    up pret nou 300 RON
  2. giure

    Yamaha PSR E323

    up pret nou 350 RON
  3. Vand Yamaha PSR E323 61 clape, 482 voci, 107 stiluri, 100 de cantece, ideala pentru a invata sau pentru incepatori In caz ca nu raspund la telefon, rog SMS. E posibil sa fiu in intalniri si primesc multe apeluri de obicei.
  4. Pret: 850 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0726711676 Link producator: http://www.guitarshop.ro/chitara-clasica-manuel-rodriguez-model-c1-cedro_p440.html Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara clasica Manuel Rodriguez C1, uzura normala la 5 ani de folosinta. Top: Solid Canadian Cedar Back & Sides: Laminated Indian Rosewood Fingerboard: Indian Rosewood Bridge: Indian Rosewood Neck: Sapele Tuner: Nickel Plated Headstock: Indian Rosewood Nut & Saddle: Tusq Graphite Body Binding: Two, Mahogany Pretul este de 850 RON. Motivul vanzarii este upgrade-ul la o Cordoba Fusion 14 Maple. Pretul de noua este de 1450 RON la GuitarShop. Tel. 0726711676
  5. giure

    Rgc 3.0

    Am intrat de un minut pe noul format si am si constatat diferente majore: 1. Arata mai bine 2. Se incarca mult mai greu si am calculator foarte bun. 3. Au disparut linkurile rapide cu mica publicitate si posturi noi. Daca se rezolva ultimele doua e mai bun ca inainte. Daca nu e mai prost. "Dusmanul binelui e mai binele". Succes si sper sa ajunga la fel ca inainte pentru ca gaseam mai usor subiectele interesante si nu pierdeam minute pretioase navigand...
  6. Mai poti incerca schimbari de acorduri din La minor in La sus4 fara a ridica degetele mijlociu si inelar de pe fret-uri. Sau din Re minor in Re sus4. In felul asta musculatura degetului mic se va intari si vei capata si independenta fara sa iti dai seama ca practic cu celelalte degete apesi iar pe acesta trebuie sa il misti.
  7. Va anunt pe aceasta cale ca a aparut si lectia a 6-a de cateva zile pe blog-ul meu. Nu prea am mult timp dar ma stradui. Enjoy Cursuri de chitara
  8. urmaresc aceasta rubrica mai atent de vreo 2 luni si nu mi-a sarit nimic in ochi de acest gen. Poti sa ne dai niste exemple?Nu de alta dar poate mai sunt nestiutori care pot sa ia teapa cu asa ceva si nu cred ca ar trebui incurajate aceste atitudini. Te referi la chitari pe care vanzatorii sustin ca sunt o anumita marca si de fapt nu sunt sau la chitari la care vanzatorii din start spun "copie"(astea nu mi se par periculoase cata vreme esti anuntat ca e o copie)? Eu unul am luat recent un RG de aici si cand am vazut post-ul tau m-am speriat putin. Dar chitara e calitativa si in standarde deci sigur nu e o copie:)
  9. Pai eu exact asta am zis daca nu te grabesti poti lua mai mult dar atentie pretul de vanzare este cel pe care cineva e si dispus sa il plateasca intr-un interval de timp definit(degeaba o scoti la 80% si nu o dai intr-un interval de timp, daca nimeni nu o cumpara inseamna ca nu valoreaza atat pe acea piata, evident). Daca ne uitam la thread-ul chitari, sunt o gramada de instrumente valoroase sticky dar pe care piata noastra nu e capabila sa le absoarba deci nu se vand (in schimb daca ar vrea sa vanda si ar reduce drastic pretul s-ar vinde, dar probabil ca nu vor sa le vanda ci sunt un procent de 90% show-off si nu nevoie de a obtine bani pe ele). Ca nu o sa poti lua niciodata pe orice chitara un pret apropiat de valoarea de noua, decat daca mai are ceva proprietati speciale (colectie, editie limitata etc.)
  10. depinde de cati bani dispui. Daca ai bani putini 25% din produsele ieftine conteaza. Daca ai bani multi 25% din ceva scump nu mai conteaza fata de orgoliul de a fi primul proprietar
  11. Am vazut ca la chitari si tot domeniul asta legat de scule treaba la acest moment sta cam asa. Pentru scule mai scumpe de 4-500 de EUR pretul de vanzare rapida e de 40-50% din cel mai mic pret la care s-ar gasi acum noua. Daca nu te grabesti si ai o scula valoroasa, rara poti sa vinzi si undeva la 60-70% dar mai mult nu poti obtine decat daca e ceva foarte bun si nu se mai fabrica sau e de colectie. Pentru sculele sub 400 de EUR se pierde mai putin din valoare adica pretul care vinde e undeva la 60-70% din cel mai mic pret la care s-ar gasi noua scula respectiva. Asadar daca aveti nevoie de bani cred ca scaderea sub aceste procente garanteaza vanzarea. Daca ramaneti in aceste procente vindeti dar mai greu, iar daca cereti mai mult trebuie sa fi dispus sa astepti mult sau sa ai ceva foarte misto si cautat. Eu cam asa vad economia de piata in aceste vremuri cica de criza. Ca in orice activitate economica pretul e dictat de cerere si oferta. Pretul de vanzare e cel cu care se vinde nu cel care se cere:) P.S.: Deci la Yamaha ta daca acum ar fi 645 noua (n-am idee daca asa e) cu 250-325 de EUR ai sanse sa o dai usor, cu 325-400 stai un pic cu ea, iar peste nu cred ca poti sa o dai usor.
  12. Oricum acordurile de super baza (majore, minore) se cam invata tot mecanic la inceput pentru ca altfel risti sa te pierzi in teorie si sa te plictisesti in notiuni fara a le aplica concret. Apoi incet incet construiesti pe langa aceste acorduri si inveti si construirea celorlalte tipuri. Ca altfel o sa te chinui mult sa retii pozitionarea tuturor notelor pentru a invata construirea acordurilor. Adevarul e undeva pe la mijloc, o combinatie intre mecanica acordurilor si pozitia notelor pe grif. Incearca si la http://cursuridechitara.blogspot.com/ Te poate ajuta in primii pasi.
  13. Daca te tenteaza cumva MG15DFX am un MG15CDR la 300 RON stare excelenta (cantat doar in dormitor). DFX-ul mai are 2-3 efecte in plus care le faci mai bine cu orice pedala de multiefect.
  14. Eu zic sa o iei usor cu cateva chestii de baza si apoi o dibuiesti si cu tabulaturile Incearca blog-ul meu: http://cursuridechitara.blogspot.com Zilele trecute am primit niste clipuri de la niste copii care au invatat de acolo in cateva luni sa cante acceptabil.
  15. A venit jucaria si momentan sunt in entuziasmul de inceput. Este stunnishing:) O sa fac peste vreo saptamana un review. Momentan cam atat: prima impresie e excelenta la design (da impresia de amp exclusivist) iar la sunet in sfarsit simt vibratii in stomac cand fac orice power chord simplu. Toate notele suna foarte curat. Pur si simplu parca mi-a inviat chitara (un Grosman V de acum 2 ani). Un sunet foarte clar fara zgomote si foarte plin. Revin zilele urmatoare cu poze si filmulete cu sunet.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.