dani Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 salutare. vreau sa-mi fac un cabinet 2x12 si sunt curios cat costa o placa de mdf de 18mm grosime sau mai mult. e cineva din galati care stie pe unde gasesc? merci mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing_ro Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 gasesti la praktiker.. vad ca ai si in galati.. e 23ron/m2.. au si serviciu de debitare gratuit.. te duci, dai dimensiunile, ei iti dau bucatile, iti calculeaza cati m2 ai.. si platesti.. fff elegant, simplu si usor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 salutare. vreau sa-mi fac un cabinet 2x12 si sunt curios cat costa o placa de mdf de 18mm grosime sau mai mult. e cineva din galati care stie pe unde gasesc? merci mult Tie iti trebuie PAL de 18mm nu MDF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 (edited) Tie iti trebuie PAL de 18mm nu MDF. De unde dracu scoti astea? Ba dude, nu te mai baga cu sfaturi aiurea, dupa capul tau. Se face din MDF sau Plywood, ce PAL? Ai picat din luna.Scuteste-ne de sfaturi si fa-ti tu din PAL , ok? :) @dani:O placa mdf in Timisoara de 2000x600x18 este 55-70 ron. Edited August 21, 2009 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Guys, se poate face din PAL, MDF, placaj cu suficiente straturi, lemn masiv, materiale plastice, fibra de sticla/carbon, ciment s.a.m.d. Numai ca toate au avantaje si dezavantaje. Razvan, ai putea explica de ce nu e bun PAL-ul sau e doar ceva ce ai citit online si ai luat de bun? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 21, 2009 Author Share Posted August 21, 2009 nu va certati oameni buni:)sa pastram discutia la discretie:) multumesc mult pt raspunsuri:) diseara voi trece prin practiker sa intreb daca are si cat costa:) multumessc. PS:daca e cabul inchis...inauntru tre sa pun ceva burete sa absoarba aerul sau nu? merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidaest Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Mai poti incerca si la Arabesque, trebuie sa fie si in Galati. Io de acolo am luat si era parca mai ieftin decat in alte parti, ti-l transporta si acasa. Si io am pus burete pe MDF fiindca nu am vrut sa rezoneze, dar poti incerca si cu si fara sa vezi cum iti place mmai mult, eventual poti sa inregistrezi doua trackuri diferite si sa le compari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 21, 2009 Author Share Posted August 21, 2009 buna idee... la faza cu arabesque nu mi-ar conveni fiindca nu stiu daca mi-l si taie:)la practiker au scula de taiat si ma scapa de cateva chinuri:) nu prea gasesc in galati burete d-ala piramidal.dar vad eu cum fac proba:) merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 dupa unii se poate face si din fonta ca tot exista chitari din otel. palu era la moda acu vreo 100 de ani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 De unde dracu scoti astea? Ba dude, nu te mai baga cu sfaturi aiurea, dupa capul tau.Se face din MDF sau Plywood, ce PAL? Ai picat din luna.Scuteste-ne de sfaturi si fa-ti tu din PAL , ok? :) @dani:O placa mdf in Timisoara de 2000x600x18 este 55-70 ron. Vezi ca te-a intrebat ceva @FiveseveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 (edited) Vezi ca te-a intrebat ceva @FiveseveN Tu iar te bagi aiurea habarnistule? Ce trebuie sa zic la toti de ce?Mie nu-mi place PAL-ul neacoperit pentru ca absoare sunetul,sau macar daca e PAL un strat, sa fie sub altceva gen MDF, dar nu direct PAL, plus ca se distruge in timp daca nu e facut cum trebuie, fa-ti tu din lemn de mobila ,,moderna" cabinet de chitara daca vrei,scapa-l calumea de cateva ori, sa fie muchiile rotunjite, sa se slabeasca in timp, si be happy. Intre timp bafta la ,,slow hand" guitar techniques. Auzi la el ,,te-a intrebat ala ceva" , esti chiar comic , don`t know why do you care cause I don`t LE: Am auzit diferentele astea cu urechile mele la workshop la Laboga, 2x12" cab. Ask Mibu, era un cabinet cu grey cloth si unul cu black, cel cu black era din particleboard , celalalt era cu plywood sau combinatia de ele, mult mai tight tot, raspuns mai bun http://www.labogaamps.com/english/212f.html Edited October 9, 2009 by Razvan S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted October 9, 2009 Author Share Posted October 9, 2009 pana la urma mi-am facut din plywood:)am gasit la cineva prin buzau poza cand e gata(mai trebuie echipat cu difurile(unul inca trebuie cumparat)) si cantat:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
boc Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 (edited) La orice magazin de bricolaj (Bricostore, Mr. Bricolaj, Obi, Dedeman) gasesti MDF, placaj stratificat -mai greu , grosimea e de 18 mm , o placa intreaga are (nu mai retin sigur) 2x4 metri, posibil sa ai servicii de debitare la dimensiuni si cumperi partile taiate. Edited January 14, 2016 by boc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts