Guest AlinMetallica Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 (edited) bun venit pe noul meu topic inutil... l-am deschis pentru a va pune o intrebare de prost... Cum conectezi ampu la computer pentru a putea inregistra sau mai stiu eu ce?... Tin sa mentionez ca am vazut pe un topic (nu mai stiu care) cand a spus un tip ca a conectat ampu la computer si a inregistrat... PS Am un marshall mg15cd Edited August 19, 2009 by AlinMetallica
vektor Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Headphone out -> line in [daca are] Microfon [+mic pre] -> mic in.
Guest AlinMetallica Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Headphone out -> line in [daca are]Microfon [+mic pre] -> mic in. ok... mersi o sa incerc...
Guest SkullpturA Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 (edited) pai...mai omule,chiar nu te duce capul deloc? e mai usor sa faci un topic,decat sa stai 2 minute sa te gandesti? Edited August 19, 2009 by SkullpturA
Vladimir Tepes Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Nu fi chiar atat de rau cu el. Totusi si tu puteai sa dai un search pe forum sau google ca suta la suta gaseai raspunsul la intrebare pai...mai omule,chiar nu te duce capul deloc? e mai usor sa faci un topic,decat sa stai 2 minute sa te gandesti?
Silviu_i Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 bun venit pe noul meu topic inutil... l-am deschis pentru a va pune o intrebare de prost... Cum conectezi ampu la computer pentru a putea inregistra sau mai stiu eu ce?... Tin sa mentionez ca am vazut pe un topic (nu mai stiu care) cand a spus un tip ca a conectat ampu la computer si a inregistrat... PS Am un marshall mg15cd Ar trebui sa ai pe amp Emulated Line Out, dar cel mai bine merge cu un microfon, in sensul ca line out-ul nu iti poate simula miscarea difuzorului, care are si ea un rol in sound.
karpi Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 bun venit pe noul meu topic inutil... l-am deschis pentru a va pune o intrebare de prost... Cum conectezi ampu la computer pentru a putea inregistra sau mai stiu eu ce?... Tin sa mentionez ca am vazut pe un topic (nu mai stiu care) cand a spus un tip ca a conectat ampu la computer si a inregistrat... PS Am un marshall mg15cd Vezi ca s-a mai discutat de multe ori , cauti topicurile si citest , afli mai de toate .
Xpiral Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 am si eu o curiozitate care se potriveste si nu mai fac alt topic, vb d mic si pre mic care e cel mai ieftin lucru p care-l pot cumpara si sa fie cat d cat ok nu profesional.
Guest R.M.O. Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ar trebui sa ai pe amp Emulated Line Out, dar cel mai bine merge cu un microfon, in sensul ca line out-ul nu iti poate simula miscarea difuzorului, care are si ea un rol in sound. cred ca s-a uitat foarte la reply-u tau ))))
Recommended Posts