Cosu Posted June 10, 2009 Share Posted June 10, 2009 Canti rock, respiri rock, traiesti rock, gandesti rock? Spune tuturor! Promovarea rock-ului sta in mainile tale, iar promovarea ta e la YouthRockFest! YouthRockFest este un concurs de muzica pentru spiritul tau rock, care se va desfasura intre 17 si 19 august 2009, la Costinesti, in cadrul celei de-a V-a editii a festivalului-concurs intitulat “Festivalul Tineretii”. Pune-ti talentul in rucsac si hai la mare! Rock all the way to the festival! Pentru mai multe detalii, intra pe http://www.festivalultineretii.ro sau http://www.youthrockfest.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 cam discriminatoriu in conditii. nu prea vd eu cum traiesti tu rock pana in 21 de ani:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
archDude Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 (edited) serios e aiurea, la mine au toti sub 21 mai putin tobarul, care are 24 ps: nici astia de la xplod sau wareva nu pot participa ca inca nu au 16 ani =))) Edited June 11, 2009 by archDude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amon Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 aha,si jurizarea?? bag mana in foc ca va fii la fel ca la manifest yourself,unde..........mdeah,note pe biscuiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 deci fii atent tata pustii or avea pustii de 16-21 ani ceva 1 mil juma sa se inscrie ca atata e sau se duc ca asa e obiceiu sa il bea cu fetele. pe cand un fest rgc? sa fie macar o kestie mai pt astia mai batrani dar vii care au de la 21 de ani in sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amon Posted June 11, 2009 Share Posted June 11, 2009 serios,vb lui apocalipsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest stratiani Posted June 12, 2009 Share Posted June 12, 2009 a gasit cineva pana la ce data se fac inscrierile ? sau cand se tine preselectia ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest garnett Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 (edited) da , asta cautam si eu ... eu sincer nu prea am inteles cum trebuie sa te inscri in concurs , daca trebuie , ca trupa , sa ai piese originale sau coveruri , cum , cand si unde se tine preselectia .....daca poate cineva sa ma scoata din ceata ....dau o bere. Edited June 13, 2009 by garnett Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Amon Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 sa fie piese proprii.Sa iti platesti u cheltuiala de drum,cazare si masa si sa ai maxim 21 de ani,deci sa fie formatie cu componenti pana in maxim 21 de ani.DE trimis demouri,cat mai rpd:D La dosar,vei proceda cam asa : Fiecare candidat va trimite / prezenta un dosar care va conține: - fiºa de înscriere completatã; - copie dupa chitanța de achitare a taxei de înscriere de 150 ron în contul ASOCIAÞIA CULTURALÃ DARIA'S nr. RO49RNCB0067038797390001, BCR Sucursala Dr. Felix, Bucureºti - copie dupa buletinul de identitate/CI a solistului sau, în cazul formațiilor, a liderului trupei; numele tuturor membrilor formației ºi un material de prezentare în limba românã sau englezã; - un CD conținând 4 piese care reprezintã propunerile de concurs, compuse de autori consacrați sau debutanți; - 3 (trei) fotografii artistice color pe suport digital (CD); Tinerii români din diaspora care sunt laureați ai concursurilor de profil din zonele pe care le reprezintã pot participa la concurs fãrã a se prezenta la preselecție, într-un numãr stabilit de juriu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest garnett Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 sa fie piese proprii.Sa iti platesti u cheltuiala de drum,cazare si masa si sa ai maxim 21 de ani,deci sa fie formatie cu componenti pana in maxim 21 de ani.DE trimis demouri,cat mai rpd:D La dosar,vei proceda cam asa : Fiecare candidat va trimite / prezenta un dosar care va conține: - fiºa de înscriere completatã; - copie dupa chitanța de achitare a taxei de înscriere de 150 ron în contul ASOCIAÞIA CULTURALÃ DARIA'S nr. RO49RNCB0067038797390001, BCR Sucursala Dr. Felix, Bucureºti - copie dupa buletinul de identitate/CI a solistului sau, în cazul formațiilor, a liderului trupei; numele tuturor membrilor formației ºi un material de prezentare în limba românã sau englezã; - un CD conținând 4 piese care reprezintã propunerile de concurs, compuse de autori consacrați sau debutanți; - 3 (trei) fotografii artistice color pe suport digital (CD); Tinerii români din diaspora care sunt laureați ai concursurilor de profil din zonele pe care le reprezintã pot participa la concurs fãrã a se prezenta la preselecție, într-un numãr stabilit de juriu. ms frumos , raman dator ...mai am o singura intrebare ...exista un termen limita ptr trimis demouri:-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Mie nu mi se pare un rockfest . E mai degraba tot un festiBal clasic romanesc, cu piese ale celebrilor nostri dinozauri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 mi nu prea mi se pare ok. zponzorii ce fac? hai sa uram pustilor de 16 -21 ani succes in platitea a 1 mil juma si castiigarea celui mai mare premiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jump Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 sa fie piese proprii.Sa iti platesti u cheltuiala de drum,cazare si masa si sa ai maxim 21 de ani,deci sa fie formatie cu componenti pana in maxim 21 de ani.DE trimis demouri,cat mai rpd:D La dosar,vei proceda cam asa : Fiecare candidat va trimite / prezenta un dosar care va conține: - fiºa de înscriere completatã; - copie dupa chitanța de achitare a taxei de înscriere de 150 ron în contul ASOCIAÞIA CULTURALÃ DARIA'S nr. RO49RNCB0067038797390001, BCR Sucursala Dr. Felix, Bucureºti - copie dupa buletinul de identitate/CI a solistului sau, în cazul formațiilor, a liderului trupei; numele tuturor membrilor formației ºi un material de prezentare în limba românã sau englezã; - un CD conținând 4 piese care reprezintã propunerile de concurs, compuse de autori consacrați sau debutanți; - 3 (trei) fotografii artistice color pe suport digital (CD); Tinerii români din diaspora care sunt laureați ai concursurilor de profil din zonele pe care le reprezintã pot participa la concurs fãrã a se prezenta la preselecție, într-un numãr stabilit de juriu. Unde scrie ca toti componentii trebuie sa aiba sub 21 de ani. I-ai contactat cumva pe organizatori si asta a fost raspunsul lor sau e doar un feling de al tau? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted June 16, 2009 Share Posted June 16, 2009 (edited) Unde scrie ca toti componentii trebuie sa aiba sub 21 de ani. I-ai contactat cumva pe organizatori si asta a fost raspunsul lor sau e doar un feling de al tau? http://www.festivalultineretii.ro/2009/regulament.htm treaba e ca e de neinteles dc chestia cu 21 de ani se aplica doar pt sectiunea interpretare sau si pentru sectiunea creatie(care presupun ca intereseaza pe majoritatea aici).ori n-am vazut io(foarte posibil,pt ca sunt la munca ) ori chiar e indoielnica treaba. si decisiva,finala: http://www.festivalultineretii.ro/2009/juriu.htm deci pregatiti-va pt piese din repertoriul nemuritor romanesc Edited June 16, 2009 by Squier Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis_symbiotic Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 parca vad ca si aici e totul aranjat, castiga trupele cu cele mai grele pile (asa e in Romanikk) cred ca deja se stie si clasamentul Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 am si eu cateva intrebari poate stie careva cineva: daca imi pierd buletinul ma pot inscrie cu certificatul de nastere? daca am 21 de ani si 1 zi ma mai pot inscrie? si ultima intrebare de ce toate festivalurile astea au la baza sistemul piramidal? later edit: am intrat pe icoana festival 2014 si nu se intampla nimik de ce oare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
archDude Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 sa fie piese proprii.Sa iti platesti u cheltuiala de drum,cazare si masa si sa ai maxim 21 de ani,deci sa fie formatie cu componenti pana in maxim 21 de ani.DE trimis demouri,cat mai rpd:D Si noi astia mai calici ce facem ? Asta e , daca nu dai banu in fata... plus pe ce criteriu se face clasamentu' ?! cine canta mai rock ? Ar trebui precizate si genurile acceptate. Intre o formatie de grind care ar rupe izmana de pe ei si o formatie de alternative indie rock&roll in care se emotioneaza vocalul/vocalista .... ghici ce ar alege. Am dat exemple mai mult de extreme. Deh, mai suntem si noi astia care canta chestii mai "moderne", ca lumea s-a cam saturat de acealeasi progresii, tonuri si solouri din 80' incoace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 e vba aia:"dai un ban da stai in fatza!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jump Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 Pana la urma...a aflat careva mai multe detalii in afara de insuficientele informatii de pe respectiva pagina de web? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 nu cred. sincer festivalul le are cu rocku la fel cu le au popi cu biserica. adika nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archDude Posted June 21, 2009 Share Posted June 21, 2009 nu cred. sincer festivalul le are cu rocku la fel cu le au popi cu biserica. adika nema. nada, nema, 0 barat Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 copii.. acolo scrie ca: Sectiunea Interpretare 6 (ADICA SASE) - 21 ani. Se pot inscrie la sectiunea interpretare a Festivalului, in calitate de interpreti, solisti vocali, cetatenii români si straini care indeplinesc urmatoarele conditii: - au varsta intre 6 si 21 ani. - au achitat taxa de inscriere de 100 ron In competitie se pot inscrie doar solisti, NU SI GRUPURI. Cantecele interpretate pot face parte din orice categorie de muzica usoara. Candidatii selectati dupa inscriere se vor prezenta in fata juriului de preselectie cu piesa compusa de autori consacrati sau debutanti, in limba româna, sau o piesa din repertoriul românesc si una din repertoriul international. Sectiunea creatie. Se pot inscrie la sectiunea de creatie a Festivalului, in calitate de interpreti, solisti vocali, cetateni români si straini care indeplinesc urmatoarele conditii.. bla bla bla... Asadar intrebarea e..... unde se canta rock??? http://www.festivalultineretii.ro/2009/regulament.htm pe celalat site.. e si mai ambiguu... taxa creste la 150 ) http://www.youthrockfest.ro/regulament.html Data limita de transmitere a materialelor este 30.06. 2009.. si regulamentele se gasesc la institutiile de profil... intotdeeauna mi-am dorit sa fac conservatorul ca sa am acces neingradit la informatii... o.O Oricum, daca s-a inscris cineva, sunt curios sa ne spuna si noua cum s-a intamplat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest youthrockfest Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Buna ziua, Vizitati www.youthrockfest.ro pentru informatii si nu www.festivalultineretii.ro , sunt doua evenimente diferite. Pentru regulament, cei care nu il gasesc pe site, il puteti solicita la club@cotyso.ro . Din regulamentul de pe site ( www.youthrockfest.ro ) : In competitie se pot inscrie doar soliºti sau grupuri de rock. Concursul este deschis tinerilor cu vârsta cuprinsã între 16 - 21 ani ºi se desfãºoarã cu acompaniament orchestral live. În cazul soliºtilor neacompaiați de o formație, se acceptã utilizarea unui negativ, solistul urmând sã interpreteze live. Cântecele interpretate pot face parte din orice categorie rock. In rest, pe site sunt scrise toate detaliile, care sunt conditiile de participare s.a.m.d., ce e neclar ne puteti intreba inainte sa vorbiti fara sa va informati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest youthrockfest Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Mai sunt 24 de zile pana la inceperea festivalului la Costinesti. Va anuntam ca varsta celor care se pot inscrie la festival este intre 16-25 ani. Trimite un demo pentru a participa la festival pe club@cotyso.ro . Poti fi concurent sau invitat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 si la grupuri cum se procedeaza? se face media varstei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest youthrockfest Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Varsta membrilor formatiei trebuie sa fie intre 16 - 25 ani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 aha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cabrio Posted July 29, 2009 Share Posted July 29, 2009 (edited) scrie acolo in regulamentul vostru: "candidații nu beneficiazã de onorarii." si mai jos: "copie dupa chitanța de achitare a taxei de înscriere de 150 ron" aaaaa, am inteles, deci voi, nu dati participantului nimic dar va scoateti banii din prima de la toti participanti prin taxele alea de participare. iar ce mai iese la sfarsit din materiale inregistrate aia e basca! dar de ce dracu sa ma duc la un festival unde eu si cant si tot eu dau banii ca dup-aia sa castige organizatorul care, culmea, mai si inregistreaza munca mea si si-o insuseste prin contract adica "o fura cu acte in regula"? cand pot sa cant pe cont propriu si poate imi iese si mie ceva. eee, asa e romanu nostru care se da mare filantrop, vezi doamne sprijinitoooor al culturii rooooock, dar de fapt se gandeste cum sa-si umfle mai bine buzunarele proprii cu bani din jumulirea pustilor talentati. zice: "Scopul concursului: Festivalul îºi propune sã încurajeze muzica ºi cultura rock în rândul tinerei generații" - pe dracu! Festivalul isi propune de fapt sa se imbogateasca din faptul ca fura munca artistului caruia ii da un spit in cur dup-aia. mai puneti cumva si bilet la intrare? cand o sa va saturati de jumulit pustii si parintii lor? Edited July 29, 2009 by Cabrio Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimfandango Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 NU VA BAGATI,CITITI CU ATENTIE FORMULARELE si "contractele" va puen sa renuntati la drepturi de autori pe piesele personale si va da fix shit,orice bullshit o sa va zica ca"doar pe perioada festivalului" Cititi cu mare atentie "dreptul de a edita,exploata difuza pe radio....." si au pana si formular care se intituleaza CEDARE DREPTURI.Nu va vindeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tobe Vechi Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Am participat la aceasta ...chestie, ca specator, din pura intamplare. Se facea ca mergeam spre White Horse cand am auzit galagie dinspre amfiteartrul cu pricina asa ca am dat o fuga sa vad ce si cum. Nu o sa ma lungesc cu descrierile dar pe scurt a fost cel putin hilar: max 20 pers public (inafara participantilor si 'staffului'), organizare sub toata critica, prezentatori desprinsi din filmele cu prosti si ...cireasa de pe tort - concert Gutza in incheiere. Pacat de trupele participante, am vazut niste copii acolo care chiar dadeau bine la instrumente. P.S. mi-a placut de castigatori, o ceata de copilandrii de prin zona Dobrogiei, Addiction parca se numeau, merita urmariti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts