www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

StratMan, ce legatura are tehnologia fender cu seria squier affinity????? :)

am vazut si eu chitarile de la grosmann si sunt net superioare fata de tot ce e squier, mai putin alea scumpe, care suna mai bine decat un fender mim, cu putin noroc.

la finisaje te apuca plansu'.

o fi fenderu' cel mai vandut brand, dar tre' sa ne intrebam si cum fac sa scoata modele ieftine - materiale de cacao si finisaje la fel.

decat sa te pacalesti cu squier, mai bine astepti pana iti poti lua o chitara.

restul sunt amanunte.

Posted
  carramba said:

StratMan, ce legatura are tehnologia fender cu seria squier affinity????? :)

am vazut si eu chitarile de la grosmann si sunt net superioare fata de tot ce e squier, mai putin alea scumpe, care suna mai bine decat un fender mim, cu putin noroc.

la finisaje te apuca plansu'.

o fi fenderu' cel mai vandut brand, dar tre' sa ne intrebam si cum fac sa scoata modele ieftine - materiale de cacao si finisaje la fel.

decat sa te pacalesti cu squier, mai bine astepti pana iti poti lua o chitara.

restul sunt amanunte.

Simplu, e acelasi brand! :) in consecinta...daca spui ca-s mai bune Grosmann-urile...e de discutat. Ar trebui facut un test cu ambele! Dar ma indoiesc ca raportul calitate/pret e mai bun la Grosmann! Sincer si cu argumente tehnico-economice! :)

• 4 weeks later...
Posted
  StratMan said:

Simplu, e acelasi brand! :) in consecinta...daca spui ca-s mai bune Grosmann-urile...e de discutat. Ar trebui facut un test cu ambele! Dar ma indoiesc ca raportul calitate/pret e mai bun la Grosmann! Sincer si cu argumente tehnico-economice! :)

Nu se prea poate face comparatie intre ele nu au standard , adica se fac dim orice nu am vazut doua Sguier-e la fel , nu sunt din acelasi lemn , nu au aceiasi greutate etc , deci nu se mentine nici macar o calitate inferioara constanta fata de Fender .Am reglat si reparat mai multe , unele sunt bune altele sunt de groaza.

Nu am auzit de Grosman dar am vazut un Behringer cu tot cu o statie mica 5000000 lei , si era destul de bunicica , nu stiu daca alta mai este la fel , am mai vazut chitare "Stag" si "Vintage" mult mai bune . Asta ar fi problema cu brand-urile . Un Fender ar trebui sa fie calitate /pret garantata .Dar si aicea sunt multe pacaleli .

La brand-uri noi se poate ca prima serie de " copy" sa fie buna , promotional , mai apoi sa scada calitatea .

Standardul de calitate se cheama " american fender " si este descris pe net pe o pagina ce inseamna acest standard, si este in comparata cu un Mexican Strat , trebuie sa fie date comparative si despre Squier .

Nu se poate cumpara numai chitara incercata si controlata de un chitarist, daca se poate desfacuta si zgariat vopseaua sa vezi din ce este facuta , sa nu fie din rumegus sau placaj , au mai fost exemple .

Guest p_aciulea
Posted

daca tie ti s-a parut bunicica gluma aia de chitara de la bergenbier atunci cred ca habar nu ai despre ce vb

Guest Johnny I
Posted

sincer, ca finisaje, si bergenbierul e marfa, ca am avut si io unul. in schimb la restul, adik electrica si mecanica e de cacao

Guest p_aciulea
Posted

de ce vorbesti dac anu ai pus mana pe chitara aia? cu toate ca zici a si mine tot vb aiurea, aka doar din auzite

Guest Johnny I
Posted

era cam greu. ce-i drept. modelul nou posibil sa fie din ce tip de lemn zicetzi voi, dar ce am avut io zic ca era solid.

Posted
  benson said:

de ce vorbesti dac anu ai pus mana pe chitara aia? cu toate ca zici a si mine tot vb aiurea, aka doar din auzite

Am pus mana pe chitara aia de doua ori insa acum ceva vreme. Eram si cat p-aci sa o cumpar insa n-am stat ore intregi sa o studiez in amanuntime. Tin minte ca suna prost(fie era de la doze fie de la chitara in sine) si ca avea niste cheite de acordaj mizerabile.

Guest p_aciulea
Posted

si de ce ti-era frica sa vorbesti despre experienta proprie?? si sa te arunci la vorbe din auzite?

Guest p_aciulea
Posted (edited)

iti dai seama cata tampenia ai spus acum nu?

Edited by p_aciulea
Guest p_aciulea
Posted

daca tu nu iti dai seama de propriile tampenii pe care le spui, eu nu ma simt obligat cu nimic sa te luminez, e problema ta