guitarmaniak Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Va salut pe toti!As vrea sa imi spuneti si mie o firma buna de corzi de electrica.Multumesc!
Mosh Craciun Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Va salut pe toti!As vrea sa imi spuneti si mie o firma buna de corzi de electrica.Multumesc! elixir
Silviu_i Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ernie Ball.Acum parerile sunt impartine. P.S:Ai postat la sectiunea gresita.
gadjo Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 d'addario... sincer, nu ai scapare. trebuie sa incerci o vreme diverse marci si diverse grosimi pana gasesti ce-ti place. eu de exemplu folosesc pe ibanez ce gasesc de .011
Bong Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Rotosound . acu pe bune...mie personal cel mai mult mi-au placut ernie ball. p.s. nu ai postat unde trebuie
Mosh Craciun Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 atunci de ce credeti ca elixir is mai scumpe ca alte firme?
FiveseveN Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 (edited) Pentru ca-s mai scumpe si materialele si procesul tehnologic. 1+1=2 Edited May 18, 2009 by FiveseveN
Mr. Marmota Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 (edited) Va salut pe toti!As vrea sa imi spuneti si mie o firma buna de corzi de electrica.Multumesc! ai primi groaza de nume de marci ) nu e neaparat o chestie de marca... toate marcile de mai sus sunt bune... dar probabil ca nu toate iti vor placea... testeaza... vei gasi si u c iti place Edited May 18, 2009 by Mr. Marmota
Guest DoomShadow Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Intestine de oaie Nush man ... incearca-le pe fiecare ... Mie imi plac DR ca sa fie inventarul complet ... toti ti-au zis alta firma
Mosh Craciun Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Pentru ca-s mai scumpe si materialele si procesul tehnologic. 1+1=2 rezulta ca-s mai bune decat altele..de fapt gusturile nu se comenteaza.incearca din fiecare ...
Fictum Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 mai sunt multe topicuri cu acest subiect Peroana difera,deci sa postam si aici: D'addario
FiveseveN Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 rezulta ca-s mai bune decat altele.. Nu, rezulta doar ca-i normal sa fie mai scumpe. Un Rolls-Royce e mai bun decat un Prius? Din ce puncte de vedere? Nu-i vorba doar de subiectivitatea estetica, Elixir sunt bune pe felia lor dar exista atatea "felii"...
Silviu_i Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 (edited) Elixir sunt niste cacaturi.Nu ne mai putem caca daca nu avem Elixir pe chitara ca unora le e lene sa stearga corzile si griful cu o carpa dupa ce termina de cantat.Domne tot corzile normale sunt cele mai bune.Cum erau inainte corzile???Eu sunt foarte ofensat de evolutia chitarelor.Robot Guitar, Dark Fire NISTE CACATURI.Mai cata si se vor face chitarile care canta singure si atunci va canta tot prostu la chitara.Dupa parerea mea cei care au inventat Robot Guitar ,Dark Fire, corzile Elixir ,chitara aia minune de la Yamaha ,si aia de la Line 6 merita impuscati. EDIT:Scuze pentru offtopic. Edited May 23, 2009 by slash93
Recommended Posts