Vladimir Tepes Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Servus tok! Caut un jackson mai agresiv de preferat cu doze emg nu cu duncan design, indiferent de tip, ST, V, etc. no multam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 (edited) Christian Wolbers signature, cu 6 sau 7 corzi, dupa cum preferi, eu am cu 6 si sunt super multumit. Usoara, grif super comod, foarte nervoasa. Made in Japan . Asta daca nu-ti trebuie doza de neck... Edited April 27, 2009 by varu' maftei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 multumesc frumos, sper sa am ocazia sa incerc modelul prin Timisoara, dar cu ce doze vine echipat? active EMG 707 cumva? Christian Wolbers signature, cu 6 sau 7 corzi, dupa cum preferi, eu am cu 6 si sunt super multumit. Usoara, grif super comod, foarte nervoasa. Asta daca nu-ti trebuie doza de neck... Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalzone Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Jackson DKMGT Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 (edited) EMG 81, respectiv 707. In plus are lemn din mahon, nu alder ca majoritatea Jacksonurilor. Edited April 27, 2009 by varu' maftei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 Suna foarte bine, multumesc inca o data. EMG 81, respectiv 707. In plus are lemn din mahon, nu alder ca majoritatea Jacksonurilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Soloist, SLSMG sau dinky [varianta carved top ... LE - DKMG] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 He he, azi m-am holbat la Jackson DKMGT de cel putin 3 ori Jackson DKMGT Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 (edited) Cu doze pasive, as alege asta: http://guitarshop.ro/produs.php?pid=145 . Daca nu e problema de buget, da...te poti infige la un Soloist. Edited April 27, 2009 by varu' maftei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted April 27, 2009 Author Share Posted April 27, 2009 Totusi parca activele m-ar atrage mai mult, vreau sa ma scap de broom caci merg pe distors mare, mai utilizez eq-uri dar tot nu scap in totalitate de pacoste. Cu doze pasive, as alege asta: http://guitarshop.ro/produs.php?pid=145 . Daca nu e problema de buget, da...te poti infige la un Soloist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrP Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Totusi parca activele m-ar atrage mai mult, vreau sa ma scap de broom caci merg pe distors mare, mai utilizez eq-uri dar tot nu scap in totalitate de pacoste. Mergi pe SLSMG, ca se merita. Nu is fan doze active, dar un prieten are chitara cu doze pasive, si rupe. E foarte comoda si usoara cu grif rapid, corpul foarte subtire din mahon. Eu personal adun bani pentru un SL3, pe care sper ca in maxim 2 luni il achizitionez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitriyus Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Mergi pe SLSMG, ca se merita. Nu is fan doze active, dar un prieten are chitara cu doze pasive, si rupe. E foarte comoda si usoara cu grif rapid, corpul foarte subtire din mahon.Eu personal adun bani pentru un SL3, pe care sper ca in maxim 2 luni il achizitionez. Eu salivam la un SLS3. DKMG am eu si este o chitara de care sunt foarte multumit : hardware fara probleme (mufa mama imi pare a fi cam proasta - daca ating jackul scoate sunet de intrerupt - poate trebuie doar sa mai strang lamelele din interior). EMG - versatile - daca folosesti si volumul din chitara; tacute, fara zgomot de fond, curate, clare etc. Tremolo fara probleme - tine acordajul foarte bine. O chitara adevarata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts