Guest Cãtãlin himself Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 vreau ceva bun cu tub sa aiba cateva efecte buget:maxim sasa milioane maxim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 vreau ceva bun cu tub sa aiba cateva efecte buget:maxim sasa milioane maxim! Voiai sa spui la titlu " Vreau Amplificator " nu ? si pana in maxim sase miloane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 La ce te referi prin ceva cu tub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cãtãlin himself Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 ca un vox Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayerUnk Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 din cate am vazut amplificatoarele cu tuburi pentru bass sunt relativ rare (adica nu asa folosite ca si la chitara) si sunt scumpe..foarte scumpe. intrebarea mea este urmatoarea...de ce vrei cu lampi pentru bass ? (intreb pentru ca de obicei se folosesc tranzistori pentru putere mare care este necesara la bass si claritate ) my 0.02$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 (edited) Pentru ca se aude mai "coios" si mai "cald". Nu conteaza ca tre' sa cari naveta de lampi dupa tine si poti sa-l folosesti ca semineu... Acum serios Catalin, din cate am observat nu ai mare experienta. Esti absolut sigur ca asta vrei? Ai explorat toate variantele? In ce circumstante il vei folosi? Cu 600 de lei iti ie probabil un preamplificator pe lampa entry-level si un multiefect mediocru si restul amplificatorului... la urmatorul salariu. Edited April 21, 2009 by FiveseveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cãtãlin himself Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 urmatorul salariu:)) check my age=)) deci am vazut tipu asta de amp si mai erau rolanduri de fapt na recomandati-mi ceva doar sa aiba efecte Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 (edited) urmatorul salariu:)) check my age=))deci am vazut tipu asta de amp si mai erau rolanduri de fapt na recomandati-mi ceva doar sa aiba efecte Ai nevoie de DIFUZOR !!! O boxa cu un dif Eminence 12LT -A ( parca) cu SPL de 97dB , numai diful costa in jur de 250 Ron O boxa in care sa pui diful costa si ea ceva bani , dar daca o faci pe rand .prima data sa fie cutia in care bagi diful apoi , manere , coltare , cornier de aluminiu , roti , plasa etc muxama poti sa cumperi pe rand si sa le montezi "din mers" important e sa ai pe ce sa se auda cea ce faci la chitara. O statie cu orice de aprox 30W .daca ai o boxa buna si o statie mai nepretentiosa te serveste ptr inceput .Cu o statie de 30-40W se aude langa un baterist ptr repetitii si chiar si la cantari in locatii mai mici. Efecte si alte prostioare dupa ce ai pe ce sa te si auzi.Aacasa ai efecte in PC , iar live nu prea ai nevoie de efecte merge si fara , un distors faci din cateva piese in doua ore mai mult ai delucru cu cutia in care sa montezi. Statie pe tuburi este mai scumpa , mai grea .dar poate gasesti una veche ( vintage) care s-o refaci si iesi ieftin. Edited April 22, 2009 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest monoceros Posted April 22, 2009 Share Posted April 22, 2009 (edited) Am un amplif care probabil te va multumii: PEAVEY MAX 115, tube emulation circuitry, 60W RMS, cu difuzor de 15', DDT? speaker protection, Low, Mid, Mid Shift and High semi-parametric EQ, effects loop. Desi are 60W RMS, suna foarte tare, eu nu il folosesc la mai mult de un sfert din volumul lui, in conditiile in care cant impreuna cu tobe, doua chitari, clapa si voce. Stare impecabila. Eu l-am luat cu 1200 lei de la mag. muzica, acum il dau doar cu 700 lei pentru ca am nevoie urgenta de bani. PS: Cine il cumpara saptamana asta va primi bonus si un Processor multi-effects Zoom 506II + AC adaptor Zoom. Effect Programs : 33 Types Effect Modules : 7 Maximum Simultaneous Effects : 8 Effect types / 7 Modules Patch Memory : 36 (6 Banks x 6 Patches) Sampling Frequency : 31.25kHz A/D Conversion : 16 bit 64 times oversampling D/A Conversion : 16 bit 8 times oversampling Bass Input : 1/4" monaural phone jack (Nominal input level : -20 dBm / Input impedance : 470kohm) Output (Used as both Line and Headphone) : 1/4" stereo phone jack (Maximum output level : +5 dBm / Load impedance 10kohm or more) Control Input : For expression pedal FP02 or foot switch FS01 Display : 2 digit 7 segment LED Power requirements : DC9V/300mA (Optional AC Adapter AD-0006 / Center minus) or AA (LR6) battery x 4 Continuous battery operation : More than28hours (Alkaline) Dimensions : 125 x 145 x 40 (W x D x H)mm Weight : 280g (Without battery) Este intretinut foarte bine... in stare impecabila Pozele cu procesorul le gasiti aici : http://www.xbass.ro/forum/showthread.php?t=1942 Contact: 0726207447 mail: monoceros37@yahoo.com Se poate incerca in Bucuresti Edited April 22, 2009 by monoceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts