www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Amplificator De Maxim 600ron

Guest Cãtãlin himself

Recommended Posts

din cate am vazut amplificatoarele cu tuburi pentru bass sunt relativ rare (adica nu asa folosite ca si la chitara) si sunt scumpe..foarte scumpe.

intrebarea mea este urmatoarea...de ce vrei cu lampi pentru bass ? (intreb pentru ca de obicei se folosesc tranzistori pentru putere mare care este necesara la bass si claritate )

my 0.02$

Pentru ca se aude mai "coios" si mai "cald". Nu conteaza ca tre' sa cari naveta de lampi dupa tine si poti sa-l folosesti ca semineu...

Acum serios Catalin, din cate am observat nu ai mare experienta. Esti absolut sigur ca asta vrei? Ai explorat toate variantele? In ce circumstante il vei folosi? Cu 600 de lei iti ie probabil un preamplificator pe lampa entry-level si un multiefect mediocru si restul amplificatorului... la urmatorul salariu.

Edited by FiveseveN

Guest Cãtãlin himself

urmatorul salariu:)) check my age=))

deci am vazut tipu asta de amp si mai erau rolanduri

de fapt na recomandati-mi ceva doar sa aiba efecte

urmatorul salariu:)) check my age=))

deci am vazut tipu asta de amp si mai erau rolanduri

de fapt na recomandati-mi ceva doar sa aiba efecte

Ai nevoie de DIFUZOR !!!

O boxa cu un dif Eminence 12LT -A ( parca) cu SPL de 97dB , numai diful costa in jur de 250 Ron

O boxa in care sa pui diful costa si ea ceva bani , dar daca o faci pe rand .prima data sa fie cutia in care bagi diful apoi , manere , coltare , cornier de aluminiu , roti , plasa etc muxama poti sa cumperi pe rand si sa le montezi "din mers" important e sa ai pe ce sa se auda cea ce faci la chitara.

O statie cu orice de aprox 30W .daca ai o boxa buna si o statie mai nepretentiosa te serveste ptr inceput .Cu o statie de 30-40W se aude langa un baterist ptr repetitii si chiar si la cantari in locatii mai mici.

Efecte si alte prostioare dupa ce ai pe ce sa te si auzi.Aacasa ai efecte in PC , iar live nu prea ai nevoie de efecte merge si fara , un distors faci din cateva piese in doua ore mai mult ai delucru cu cutia in care sa montezi.

Statie pe tuburi este mai scumpa , mai grea .dar poate gasesti una veche ( vintage) care s-o refaci si iesi ieftin.

Edited by karpi

Guest monoceros

Am un amplif care probabil te va multumii: PEAVEY MAX 115, tube emulation circuitry, 60W RMS, cu difuzor de 15', DDT? speaker protection, Low, Mid, Mid Shift and High semi-parametric EQ, effects loop.

Desi are 60W RMS, suna foarte tare, eu nu il folosesc la mai mult de un sfert din volumul lui, in conditiile in care cant impreuna cu tobe, doua chitari, clapa si voce.

Stare impecabila.

Eu l-am luat cu 1200 lei de la mag. muzica, acum il dau doar cu 700 lei pentru ca am nevoie urgenta de bani.

PS: Cine il cumpara saptamana asta va primi bonus si un Processor multi-effects Zoom 506II + AC adaptor Zoom.

Effect Programs : 33 Types

Effect Modules : 7

Maximum Simultaneous Effects : 8 Effect types / 7 Modules

Patch Memory : 36 (6 Banks x 6 Patches)

Sampling Frequency : 31.25kHz

A/D Conversion : 16 bit 64 times oversampling

D/A Conversion : 16 bit 8 times oversampling

Bass Input : 1/4" monaural phone jack

(Nominal input level : -20 dBm / Input impedance : 470kohm)

Output (Used as both Line and Headphone) : 1/4" stereo phone jack

(Maximum output level : +5 dBm / Load impedance 10kohm or more)

Control Input : For expression pedal FP02 or foot switch FS01

Display : 2 digit 7 segment LED

Power requirements : DC9V/300mA

(Optional AC Adapter AD-0006 / Center minus) or AA (LR6) battery x 4

Continuous battery operation : More than28hours (Alkaline)

Dimensions : 125 x 145 x 40 (W x D x H)mm

Weight : 280g (Without battery)

Este intretinut foarte bine... in stare impecabila

Pozele cu procesorul le gasiti aici : http://www.xbass.ro/forum/showthread.php?t=1942

mail: monoceros37@yahoo.com

Se poate incerca in Bucuresti

post-7118-1240387776_thumb.jpg

Edited by monoceros