www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest junkie
Posted (edited)

wow... never thought of that, daca impigi tare cobor si cu un semiton :)

btw:nu stiu daca face ceva rau, pana la urma indoi o scandura.. dar daca indoi o scandura prea tare crapa

Edited by junkie
Posted (edited)
  vektor said:
Nu va sfatuiesc sa incercati asa ceva pe o chitara bolt-on.

Or, at least, nu prea des.

Nu pateste nimic .

Dar la Strat nu tine figura , are gatul foarte tzapan,

Cele din paltin se indoaie minunat . La Reghinul meu LP s-a dezlipit se misca gatul ca un vibrator ,hehe, a fost cam ciudat apoi am observat ca joaca la inbinare , foarte greu l-am desprins ,curatat , apoi i-am pus trei suruburi si e OK n-am mai ajuns sa-l incleiez de atunci .Poate cand ma hotarasc sa renovez chitara.

Edited by karpi
Posted

eu fac asta pe hora mea acustica(amigo:))in nesimtire pot spune si contrar celor care m-au avertizat ca o sa raman cu gatul in mana,amigo a ramas intact!pe les paul inca nu am simtit nevoia sa fac asta,nu prea imi inspira incredere imbinatura headstock-neck(asa-s epiphoanele),mai ales ca prima chitara les paul custom de la epiphone a venit cu headstocku crapat la imbinatura de la vreo cazatura cred eu de pe drum.poate doar sa apuc gatul mai din mijloc,ca imbinatura neck-body pare mult mai sanatoasa :).oricum efectul este misto;se simte ca si cum ai avea floyd rose pe acustica(in cazul amigo)

Posted
  slash93 said:
Am pus intrebarea deoarece stiu ca primul Gibson al lui Slash, cel ce la folosit in aproape toate concertele Guns si il folosesea si cu Velvet cand cantau Fall to Pieces, a avut griful rupt in 3 locuri si cred ca asta a fost motivul celor 3 rupturi.

Din cate stiu eu era rupt din cauza ca a dat cu ea de toti peretii, beat fiind