www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ac Dc La Bucharest Rock Arena?


Cursedone
 Share

Recommended Posts

Update ora 21:57. Cristian Busuioc de la One Event a declarat pentru Realitatea.net urmatoarele:

 

"Pe 31 mai AC/DC nu canta in Romania. Este suta la suta. Avem contraconfirmare si de la agentul trupei cu care am vorbit in urma cu doua ore. Nu stim exact daca a existat vreodatã un contract, cum arãta acel contract, cu cine s-a semnat ºi aºa mai departe. Noi am fost implicati in acest eveniment strict pentru artiºtii români. O sã analizãm, mâine, situația ºi, dacã vom considera, s-ar putea sã fie un proces de imagine între noi ºi Play Cool".

http://www.realitatea.net/concertul-ac-dc-...loc_496021.html

 

Sunt curios cine e vinovat de toata dezinformarea asta.

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Toti. Inclusiv berbecii care s-au apucat de tiparit bilete. Si nu

in ultimul rind, berbecii ca mine care au facut plata prin GeCad

azi dimineata :) Noroc ca banca mea e de gasca si au suport

telefonic pina la ora 23... Miine dimineata semnez cererea de

refuz al platii.

 

Nu e vina ta ca ai fost de buna credinta. Uite:

 

Curand show-ul urmeaza sa apara si pe pagina oficiala a trupei. Australienii vor concerta in cea de-a doua seara a festivalului. Headlinerul primei seri urmeaza a fi anuntat maine sau, cel mai probabil, saptamana aceasta.

 

Va reamintin ca in foarte putine cazuri trupele isi updateaza instant datele de turneu pe site-urile oficiale, asa ca, nu va speriati si nu mai raspanditi zvonuri false pentru ca AC/DC VOR CANTA la BUCURESTI !

 

METALHEAD.ro a anuntat mereu, premergator anunturilor oficiale, show-uri cu cele mai mari trupe de rock si metal, show-uri care s-au tinut de fiecare data ! METALHEAD NU anunta concerte incerte si pana si un zvon pe care il dam este mereu imbracat intr-o haina groasa de adevar.

 

http://www.metalhead.ro/Stire-Concertul_AC...rneu-16344.html

 

Trupa internationala care va concerta pe data de 30 Mai 2009 in incheierea primei zile a festivalului, va fi facuta public intr-un comunicat viitor.

 

N.R. Din ce stim noi, s-ar putea sa-i vedem pe Guns N' Roses.

 

http://www.metalhead.ro/Stire-Concert_AC_D...nia_-16307.html

 

:)

 

 

Promoters in Bucharest, Romania have been falsely advertising AC/DC as the headliner for their 2 day Bucharest Rock Arena festival happening on May 30 and 31, 2009. Tickets for this event have been available online as well as various retail outlets in Bucharest. AC/DC’s Black Ice World Tour is sweeping through Europe where the band are headlining the 02 Arena in London tonight as well as April 16, 2009. AC/DC fans are encouraged to visit the band’s websites, acdc.com and acdcrocks.com, for a list of all sanctioned concerts. AC/DC will complete another 20 European dates before returning to the U.S. for a tour which kicks off on July 28 in Foxborough, MA.

 

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseact...logId=483222583

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

:)

cum care pics?

ale campului de la km. 15 :) !

parerea mea e ca acest "bucharest rock arena" nu va mai avea loc niciodata...ce incredere sa mai ai sa dai niste bani si dupa aia sa alergi sa ti-i recuperezi,sa te bucuri ca una din trupele tale preferate e anuntata ca sigura si apoi...tzeapa!

asa ca hai la sarbi,bulgari,unguri,austrieci sau mai stiu eu unde:acolo ai ce vedea! :)

Link to comment
Share on other sites

tocmai vroiam sa felicit pe cei care si-au luat belite da vad ca se dau banii inapoi deci nu e chiar asa rau pot doar sa ii felicit pentru naivitate

si ca sa ii incurajam pe fani, ac/dc or cam vazut cum stau lucrurile in romania si cat de credibili suntem citez: "Tickets for this event have been available online as well as various retail outlets in Bucharest." in alte cuvinte "ce excroci!" si prezic o viitoare colaborare in urmatorii 50 de ani :)

Edited by ciorap
Link to comment
Share on other sites

Si:

 

Reprezentantii Sony Music au trimis urmatorul comunicat:

 

Organizatorii festivalului Bucharest Rock Arena au facut publicitate falsa anuntand concertul AC DC pentru ziua de 30 mai !

 

Promoterul local Play Cool, de existenta caruia nu stiam pana la anuntarea evenimentului Rock Arena, (30-31 Mai, 2009) au promovat si sustinut falsa informatie cum ca AC/DC vor fi cap de afis intr-una din cele doua zile ale acestui eveniment.

 

Sony Music si managementul trupei, prin intermediul Nova Music, doresc sa infirme aceasta informatie FALSA si ii indeamna pe toti cei care sunt interesati de concertele AC/DC sa viziteze site-ul oficial al trupei.

 

In prezent, AC/DC isi continua turneul "Black Ice World Tour" cu un concert pe O2 Arena din Londra si alte 20 de locatii europene, pana la inceperea turneului american in data de 28 iulie.

 

 

Site-ul oficial este http://www.acdc.com/ :)

Edited by Guest
Link to comment
Share on other sites

Guest Livius

Pãrerea mea:

 

Liviu Preda: pai e si asta business

Liviu Preda: anunti superconcert si apoi ca nu il mai tii

Liviu Preda: si "Cumparatorii care doresc recuperarea contravalorii biletelor achizitionate"

Liviu Preda: si sigur sunt si unii care nu mai doresc nimic

Liviu Preda: mai ales zici ca ai amanat nu ca ai anulat

Liviu Preda: ca sa tina fraierii de bilete

Liviu Preda: eu cred ca tot festivalul asta a fost o teapa

 

Atât am avut de zis :)

Link to comment
Share on other sites

Frate sa o luam logic:

Ei au un concert pe Aug 29, 2009 Vancouver

Si urmatorul pe Aug 30, 2009 Tacoma US

Nu au cum sa ajunga din Sua in romania sa isi aduca sculele sa se pregateasca ptr concert, din start a fost o teapa.

Toti fanii au fost in extaz nici nu s-au uitat la turneu, decat la data concertului in tara.

Si sa zici ca nu ai nimic cu evreii, de o fi trait Hitler :)

 

Este batuta in cuie treaba:

 

Nu va fi niciun concert AC/DC în România în 2009

 

Guido Janssens, managerul companiei Emagic Entertainment, care are în palmares câteva dintre cele mai importante concerte care au avut loc în România ºi promite ºi anul acetsta alte câteva show-uri de excepție, printre care Depeche Mode Madonna sau Santana, explicã mecanismul foarte complicat al negocierilor cu un artist de talia lui AC/DC ºo dacã sunt sau nu ºanse sã-i vedem, pânã la urmã, pe rockerii australieni la Bucureºti:

 

„Din a doua jumãtate a anului 2008, Emagic se aflã în competiție cu un alt promoter local (unul adevãrat) în încercarea de a a aduce trupa AC/DC în România. Menținem relații strânse cu agentul exclusiv al trupelor (C.A.A.) care reprezintã, de asemenea, agenția care a adus Sting la Sala Palatultui în februarie anul acesta ºi care va aduce Santana pe 4 iulie la B’ESTFEST, care a intermediat spectacolele Duran Duran, Alanis Morisette etc..Vestea finalã despre concertul AC/DC în România este urmãtoarea: nu va fi nici un concert în România în 2009, pentru cã Parcul Izvor (singurul loc în care ar fi putut avea loc un astfel de concert) nu este potrivit pentru un astfel de eveniment. Asta e tot. Pãcat. Sã sperãm cã în 2010 vom avea un stadion potrivit ºi vom putea încerca din nou sã îi aducem în România.

 

 

 

Singurul loc care ai fi potrivit este Lia Manoliu, pana cand va fi gata nu pupam noi concerte de 60.000 de locuri gen Rolling Stones

Link to comment
Share on other sites

Frate sa o luam logic:

Ei au un concert pe Aug 29, 2009 Vancouver

Si urmatorul pe Aug 30, 2009 Tacoma US

Nu au cum sa ajunga din Sua in romania sa isi aduca sculele sa se pregateasca ptr concert, din start a fost o teapa.

 

Concertul trebuia sa fie in MAI ... deci era timp...

Oricum ... thumbs down pentru ce au facut acesti arabi/romani/nesimtiti/sau cum vor ei...

Eram chiar foarte entuziasmat de acest concert... :)

Link to comment
Share on other sites

arabi/romani/

arabi? romani? asa se vede de la botosani? :)

 

Frate sa o luam logic:

Ei au un concert pe Aug 29, 2009 Vancouver

Si urmatorul pe Aug 30, 2009 Tacoma US

Nu au cum sa ajunga din Sua in romania sa isi aduca sculele sa se pregateasca ptr concert, din start a fost o teapa.

 

Nu ma prind. In calendarul meu Mai e cu mult timp inainte de August.

Edited by Faust
Link to comment
Share on other sites

A da frate ziceau de 31 mai,am incurcat 31 august cu mai,imi cer scuze e de la raceala :)

Si nu am nimic cu evreii asa ca Heil hitler

 

wtf? :)

Link to comment
Share on other sites

PlayCool, organizatorul Bucharest Rock Arena, doreste prin acest comunicat sa aduca cateva lamuriri cu privire la situatia creata de amanarea evenimentului din data de 30-31 mai 2009.

 

PlayCool NU a beneficiat de nicio suma de bani provenita din vanzarea biletelor la Bucharest Rock Arena sau din alte surse alternative: sponsorizari/parteneriate/vanzari de drepturi. Sumele incasate de la SC TICKETPOINT SRL in cuantum total de aproximativ 50.000 RON au fost returnate in ziua urmatoare deciziei de amanare a evenimentului. Prin urmare PlayCool NU datoreaza nicio suma de bani niciunei persoane fizice sau juridice romane.

 

Decizia de amanare a evenimentului a apartinut in totalitate PlayCool, anuntul oficial plecand de la PlayCool in data de 14 aprilie in jurul orelor 17:30.

 

PlayCool nu a intentionat niciun moment sa induca in eroare sau sa comunice eronat vreo informatie cu privire la Bucharest Rock Arena in niciun scop: comercial sau de imagine.

 

Anuntul oficial cu privire la prezenta AC/DC in Romania a fost facut in baza unui contract ferm pe care PlayCool il are cu o companie care reprezinta artistul. Din pacate, datorita unor presiuni extrem de puternice interne si internationale la nivel de PR si nu numai, contractul mai sus mentionat a fost reziliat, nemaifiind cu putinta prezenta AC/DC la Bucharest Rock Arena. La foarte scurt timp dupa decizia de reziliere a contractului, PlayCool a anuntat amanarea evenimentului si a inceput demersurile legale si procedurale pentru remedierea situatiei.

 

Din pacate, media a preluat informatia eronat, lasandu-se influentata de partile care au comunicat direct cu ea, profitand de faptul ca managementul companiei noastre nu era in Romania si nu putea fi contactat, acest fapt fiind cunoscut de asa zisii “parteneri” locali, care se presupune ca ar fi trebuit sa puna umarul la organizarea evenimentului nu sa ii puna bete in roate.

 

Foarte important de mentionat este faptul ca, in urma acestui incident, NU PlayCool a avut de castigat. Nici nu ar fi fost cu putinta! Ideea de “teapa” in showbiz a fost acreditata de cei care au castigat cu adevarat din acest conflict, anumiti promoteri locali/regionali, care stiau inca de la inceput ca acest lucru nu ar fi fost cu putinta.

 

In incheiere, cerem scuze publicului iubitor de rock pentru acest incident regretabil si rugam media sa caute vinovatii in alte directii si sa comunice informatia impartial . Compania noastra cunoaste cel mai bine cine se afla in spatele acestui esec si va initia toate demersurile legale locale si internationale in vederea remedierii situatiei si a recuperarii pagubelor financiare si de imagine create.

 

:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.