Stratfan Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Salut, Ar putea cineva sa-mi recomande un grafician care sa fie in stare sa realizeze un logo pentru trupa noastra(sa zicem ca pretul nu e o problema) ? Multumesc anticipat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Logo-urile pot fi realizate de graficieni dar daca vrei sa fie mai mult decat un element decorativ trebuie sa faca parte dintr-un sistem de identitate vizuala. Altfel il puteti desena si voi sau copilul vecinului de la parter ca va servi aceeasi functie (ceea ce nu e neaparat un lucru rau). Anway, va stau la dispozitie pentru consultanta gratuita in limita timpului disponibil. Date de contact si portofoliu gasiti la http://fiveseven.xonedesign.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 (edited) Eu te pot ajuta cu un logo. Am experienta in domeniu. andrewoprea2003@yahoo.com // Daca doresti poate fi realizat in format vectorial. Edited April 8, 2009 by SKU Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 vezi linkul meu de dev ca am si eu o oarecare tangenta cu domeniul design/media. acum sunt prins cu facultatea destul de rau dar se gaseste timp pt cateva idei (un logo se executa rapid daca ma pocneste o idee decenta) mi se pare normal sa fie in format vectorial logoul.. vectorial si monocrom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Fritz Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 Depinde cat de departe vrei sa mergi daca vrei un logo profi cu identitate si tot te costa min 150-300E daca vrei numai sa iti faca cineva un logo care sa arate frumos da sa nu spuna nik gasesti o gramada Link to comment Share on other sites More sharing options...
misu Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 0756038373 . cu emil Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcianpetrescu Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 vorbeste cu acest tip - CODRIN CARDU - 0766 663 037 e prieten cu mine. a lucrat cu IRIS, Godoroja, Felicia Filip ! da-i un telefon si discutati... Marcian Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 vorbeste cu acest tip - CODRIN CARDU - 0766 663 037 e prieten cu mine. a lucrat cu IRIS, Godoroja, Felicia Filip ! da-i un telefon si discutati... Marcian +1 pentru Codrin.Nu e ieftin,dar face...Desi am vazut pe siteul lui @fiveseven niste chestii care m-au lasat masca . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratfan Posted April 13, 2009 Author Share Posted April 13, 2009 Mersi mult pentru sugestii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi iorga Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Logo-urile pot fi realizate de graficieni dar daca vrei sa fie mai mult decat un element decorativ trebuie sa faca parte dintr-un sistem de identitate vizuala. Altfel il puteti desena si voi sau copilul vecinului de la parter ca va servi aceeasi functie (ceea ce nu e neaparat un lucru rau).Anway, va stau la dispozitie pentru consultanta gratuita in limita timpului disponibil. Date de contact si portofoliu gasiti la http://fiveseven.xonedesign.ro Mob design ruleaza MOB RuleS!! I fuckin' LOVE it! sorry de offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts