Guest WildChild Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Salut, sunt nou pe rgc si as vrea sa va pun o intrebare Ce chitara ar fi mai buna pentru metal? Dean VMNTX sau jackson js30rr, nu vreau sa judec o chitara dupa forma ci mai mult dupa sunet, insa m-am oprit la modelele gen "fying V". Si inca ceva, amplificatorul la care o sa fie conectata este un Line Spider 6 III
Quetzalcoatl Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 gibson , daca o sa iti placa sa canti/exersezi in picioare go for it. Canta tu pe fiecare sa vezi care iti place mai mult ,cum se simt la mana,etc
Cursedone Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ESP am 3 ESP-uri pe acasa :| calitate la pret de nimic am vrut si eu sa imi iau un js30, modelu king v mai degraba, da m-am oprit pt ca de fapt corpu e "indian cedro" si am zis sa fie un lemn mai comun.. d-aia am luat epi sg da daca vrei neaparat de la guitar shop, ia-ti un Dean VMNTX sau Michael Schenker
Cursedone Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 vroiam sa mai zic ca Jacksonu respectiv pana de curand era cu vreo 100 de lei mai ieftin.. poti sa iei si asta in considerare(valoreaza mai putin probabil decat VMNTX-u care e la acelasi pret acu)
Guest AlinMetallica Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 din care ai spus u eu zic dean... dar cineva spunea ESP... si esp sunt bune de metal... poti incerca si un ltd ex50....
Guest DethDroogie Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 (edited) Daca tu crezi ca D-shaped neck-ul este pt tine...ok Dean Edited April 14, 2009 by DethDroogie
Vulgar_display_of_Alex Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 eu unu am Dean Michael Schenker, si sunt multumit de el; http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=610
bolly Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 vendetta nu a incercat nimeni?ma batea gandul si pe mine dar mi-am luat un rg570 eftin si bun on topic :i got nothing!
Vladimir Tepes Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Jackson merge mai bine pe black metal, doom, dean pe trash, heavy, etc. ai exemple multe, iti dau eu unul: dimmu borgir, jackson, megadeth, dean daca ai ascultat trupele astea sti bine ce sa alegi, dar nu e o regula, in fine, mai bine incearca ambele chitari daca ai unde si vezi care ti se potriveste. Dar ai grija, sa conectezi ambele chitari pe acelasi amplif cu aceleasi setari: mid, high, low, contur, gain, bla bla. noroc si sanatace! servus
Blackthorn Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 vendetta nu a incercat nimeni?ma batea gandul si pe mine dar mi-am luat un rg570 eftin si bunon topic :i got nothing! Ba da, am incercat eu si nu mi-a placut deloc lemnul, mi s-a parut extrem de ieftin. De sunat nu suna prea rau si nici la mana nu era foarte rea. RG570 e o chitara foarte reusita, am avut si eu una pana de curand, felicitari pentru achizitie.
Recommended Posts