Guest Hooke Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 (edited) Buna ziua, As mai avea o intrebare!Treaba sta cam asa: Leg chitara la procesor si procesorul la amp si cand este bagat un efect se aude un bazait enervant din amplificator!n schimb cand este pe clean nu se mai aude!Stie cineva dc? Va rog Edited March 8, 2009 by Hooke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 incearca sa umbli din noise gate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eXtr3m3 Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Eu cand cant cu procesorul,Gainul de la Amp e la 0 si las procesoru sa se ocupe de distors/overdrive etc...incearca asa;daca nu,cum a zis si Mosh Craciun cauta din noise gate.Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Este normal daca ai doze single coil. Incearca sa stingi orice dispozitiv care ar piutea genera zgomot: monitor de PC, televizor, lumina cu variator, neoane, etc... Incearca setari cu gain mai mic (daca ai doze duble) si asa cum au zis precedentii invata sa setezi Noise Gate (daca ai asa ceva pe procesor). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 ce chitara,efect,statie ai? mai pot fi si cablurile de vina...eu am patit-o.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hooke Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Chitara este Shecter , procesorul Zoom G2 iar statia..nu este straluctita!GTA-08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AlinMetallica Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 pai in functie de chitara am vazut un post mai sus care avea dreptate daca ai doze SSS si dai gain la mare e normal faptul fizic este urmatorul : bridge pickup-u' i-a curent de la bridge, un sfat ar fi sa muti pe neck pickup, bazaitul nu va disparea dar se va reduce in proportie de 65% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 pai in functie de chitara am vazut un post mai sus care avea dreptate daca ai doze SSS si dai gain la mare e normal faptul fizic este urmatorul : bridge pickup-u' i-a curent de la bridge, un sfat ar fi sa muti pe neck pickup, bazaitul nu va disparea dar se va reduce in proportie de 65% uaileu de unde le scoateti ... auzi ia curent de la bridge ..... is foarte curios sa imi explici practic cum vine asta ... e un pod pe chitara si doza ia curent de acolo sau cum iar acel 65 % de unde e ? e vreo formula de calcul ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danz Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 uaileu de unde le scoateti ... auzi ia curent de la bridge ..... is foarte curios sa imi explici practic cum vine asta ... e un pod pe chitara si doza ia curent de acolo sau cum iar acel 65 % de unde e ? e vreo formula de calcul ??? Ai crezut ca le stii pe toate? Ei, uite ca nu le stii ! Tot timpul afli lucruri noi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szekely Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 (edited) e chitara cu priza ??? sau is pastile active ??? ce tot vorbiti ca nu mai inteleg.... si cred sa inselat ala cu 65 la suta nu stiu ce... Edited March 26, 2009 by szekely Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 (edited) faptul fizic este urmatorul Da? Vrea sa refuteze cineva legea invers patratica? Acum, AlinMetallica, tema ta pentru acasa e sa gasesti a si b pentru I(B)/I(N)=(100-65)/100=0,35. Si dupa ce ai mai invatat niste fizica cu ocazia asta poate ai sa-ti dai seama ca nu are nici o relevanta solutia ta intr-o situatie reala. Edited March 27, 2009 by FiveseveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 ))))))))))))) ........ tot is bune si inventiile astea la ceve )))))))))) prea tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts