NimVind Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 (edited) Deschid acest thread, intoxicat ºi revoltat, de la unul din pece-urile cu lecede ale incredibilei mele universitãți. Din octombrie 2008 bat drumul de cinci ori pe sãptãmânã din Sebastian pânã în Piața Presei Libere, mai exact Bulevardul Expoziției. La început credeam cã sunt eu nebun însã acum, dupã 5 luni, sunt sigur: PASAJUL PIETONAL PIAÞA PRESEI LIBERE PUTE!!!! PUTE RÃU!!! Aºa...acum cã m-am descãrcat online, fiindcã sunt în timpul unui seminar ºi mi-e cam jenã de profã sã țip, vã invit ºi pe voi, dragii mei concitadini, sã vã exprimați frustrãrile si nemulțumirile cu privire la anumite aspecte ce țin în primul rând de bunul simț care, din pãcate, lipseºte cu desãvârºire! AAA!!! Sã nu uit. De când fac drumul ãsta am învãțat sã-mi țin respirația cu vreo 20 de secunde mai mult. Când termin facultatea ar trebui sã-mi dea ºi diplomã de scafandru. Ar fi ceva... Vã salut! Numai bine! Edited March 6, 2009 by NimVind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeleton Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 (edited) esti la romano-americana? daca da, de ce o iei prin pasaj? LE: ma enerveza tiganii din centrul vechi al bucurestiului Edited March 6, 2009 by Skeleton Link to comment Share on other sites More sharing options...
NimVind Posted March 6, 2009 Author Share Posted March 6, 2009 (edited) Pãi dacã iau RATB de la Aviatorilor ºi aproape toate mã lasã exact la gura pasajului. LE: Subscriu! Edited March 6, 2009 by NimVind Link to comment Share on other sites More sharing options...
le_albusier Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Hahahah, buna idee. Eu unul sunt ferm convins ca muncitorii IMGB (sau cum plm se cheama regia care patroneaza metrourile) sunt platiti special de IMGB sa puna oua stricate in fiecare dimineata pe peronul din Piata Unirii (ala unde ajung trenurile dinspre Romana). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeleton Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Pãi dacã iau RATB de la Aviatorilor ºi aproape toate mã lasã exact la gura pasajului. ia 330 de la aviatorilor... nu mai ai treaba cu pasajul, te lasa mult mai aproape... si vine destul de repede... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NimVind Posted March 6, 2009 Author Share Posted March 6, 2009 (edited) ia 330 de la aviatorilor... nu mai ai treaba cu pasajul, te lasa mult mai aproape... si vine destul de repede... ªtiu da' mi-e lene sã-l aºtept aºa cã iau ce vine. Oricum bate cãldura la poartã aºa cã o sã mã reorientez spre Herãstrãu, perpedes. @le_albusier Asta e teoria conspirației sau cum? Edited March 6, 2009 by NimVind Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 ma enerveaza faptul ca e GUNOI peste tot, si nu doar gunoi din ala gen un servetel o hartie aruncata... GUNOI TAICA majoritatea plastic, ambalat in saci de plastic, care ambele se degradeaza in 1000 de ani! trebuie ceva campanii de ecologizare si eco-educatie, altfel viitoru romaniei arata sumbru si foarte "ne-verde".. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_max924 Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 e si normal sa puta era o gluma mai veche la unguri Dunarea desparte Budapesta in Buda si Pesta la romani Dambovita desparte Bucurestiul in doua bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 (edited) Copilu', nu-ti place cand te judeca spaniolii, dar tu judeci tiganii, eh? Preocupa-te matale mai bine de limba romana, nu de minoritati. Iar pentru restul, am un inceput de solutie: in loc sa va descarcati online, descarcati-va la Primarie. Edited March 7, 2009 by FiveseveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 (edited) aaa da, inca o chestie care ma enerveaza la romani.. conversatie tipica despre rasism: -buna, esti rasist? -nu, imi plac negrii si evreii... -dar tiganii? -I-AS OMORI PE TOTI AAAAAAAKILLKILLKILLKILLKILLKILL3120971204812U812H08RH18 Edited March 7, 2009 by Cursedone Link to comment Share on other sites More sharing options...
NimVind Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 N-am deschis thread-ul ãsta pentru discuții rasiste. Citiți primul post ºi, pe cât posibil, încercați sã stați ontopic. Numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 "Discutiile rasiste" au fost ... uitate. Please, don't start again. In special copilu'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 wow ce se ataca lumea. nu era o remarca rasista. nu e vina mea ca exact aia care dau tare anumite melo la tel sunt de o anumita coloratie. e adevarat ca nu toti dau telefonul tare ci doar cei care au. asta ma enerveaza la micul pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts