ciuci Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 ce cablu pot sa imi iau cu pana in 50ron?? .........stiu ca cer prea mult dar eventual 2 cabluri... unu ca sa intru in pedala de distors si inca unu pt ca sa intru in comp....ce am acuma kinda suck.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Nu stiu ce aveti voi in cluj dar cauta Cordial instrument cable . Exista varianta pentru bugete mai restranse CIK122 -aprox 1euro/m si CGK122 pentru bugete mai mari (~2.5euro/m) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronniefrown Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Un Proel de 5 metri e vreo 30 RON la Muzica..sau asa era ultima data. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gnrmarius Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Eu am un Proel luat din Bucuresti,nu stiu daca la tine se gasesc dar pot sa iti zic ca sunt destul de multumit de el,e un cablu peste medie,parerea mea!Si nu e f scump!Pana in 500!! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest fluffyone Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Stati departe de proel. Facand un compromis la pret si evident la calitatea sunetului e alta, dar sa ramai cu mufa de la cablu in bass si cu cablul facand bucla cu o podea de beton jilava e alta poveste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalv Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 ciuci, la Vitacom gasesti cu 2.8 lei cablu de 1 metru(spiralat, jack-jack) si la inca vreo 10lei cumperi un cablu (nespiralat, mama-jack) de vreo 3 metrii...le pui cap in cap si ai un strict necesar la un minim de bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 cand cordialul ala e putin peste 3ron si e facut special pt instrument nu cred ca are rost sa te complici cu nonameuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalv Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 daca ma gandesc mai bine, cosu are dreptate... ignora-mi sfatul Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovu_tlk Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 da poti sa-ti cumperi cablu de microfon cu 1-1.5 lei/m si doua mufe. ei un pistol de lipit si gata treaba. Poate nu are aceeasi fidelitate ce unu de cine stie ce firma da te scoti la bani. Mai incolo iti aduni bani si-ti iei unu ca lumea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 (edited) pana acum imi surade varianta cordial a lui cosu .... alte propuneri?? ....stie cineva unde gasesc in cj?.... ma duc maine sa caut, dar prefer sa ma duc la sigur.... de stagg ce stiti..... cica 6 m ii 25 ron.... Edited January 30, 2006 by ciuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Nu stiu ce aveti voi in cluj dar cauta Cordial instrument cable . Exista varianta pentru bugete mai restranse CIK122 -aprox 1euro/m si CGK122 pentru bugete mai mari (~2.5euro/m) Cordial gasesti la magazinul ala de pe strada fosta "6martie"(Sony) CGK122-8lei/m La Korg pe st Horea gasesti Stagg(in ciuda numelui, este ok) 6m - 21 lei S-a mai discutat aici: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2343 Poza cu cablul Stagg aici: http://forums.rgc.ro/index.php?act=Attach&type=post&id=4426 Nu-ti recomand cablu de microfon sau alte "balarii" no name(nu ca stagg ar fi "big name" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 si alea cordial tre sa mi le mufez eu ?? ....cum is fatza de stagg?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Nici nu discuta. Mibu ne-a povestit intr-un post mai vechi cum sta cu cablurile astea. http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2067&hl=cabluri Cu cat sunt mai proaste cu atat capacitatea parazita e mai mare si pierderea de ton e mai evidenta. O sa fie nevoie sa iti cumperi si mufe si in plus o sa faci nise lipituri. Nu e complicat si in plus iti creste dexteritatea Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 nu cred ca cordial se compara cu cablurile alea de 40 de dolari metru dar principiul presupun ca ramane acelasi.... doar ca eu nu am pistol de lipit si nici cositor.... sarind peste asta, mufele pe la ce pret ajung? si ce am constatat cu cablurile noname care le detin e ca ca dupa un timp se intrerup in dreptul mufelor.... asta se va rezolva cumparand niste mufe de calitate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gnrmarius Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Pe cuvant,decat sa te chinui atat mai bine iti iei unul din cablurile astea: apasa aici Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalv Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 (edited) La barock am mai vazut cabluri de 4m Planet Waves cu 35ron. Is curios daca is bune de ceva Edited January 30, 2006 by dalv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Concluzia? Ce, cum, cat, si de unde? Ca ma seaca si pe mine ideea de a-mi face un cablu.. Vreau si o idee pentru mufe.. sunt si astea cu shpil? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts