George Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Am un SPV 500 luat de la Orange pe oferta acum 1 an. As vrea sa-l trec pe Connex dar nu gasesc pe nimeni sa-l deblocheze la un pret decent. Toti se arunca la preturi de peste 1 milion. Pana si pe siturile de deblocare internationale e doar 20 E. Doar ca nu am card sa platesc... Stie cineva sa-l deblocheze la un pret decent, pana in 500 000?
Guest Johnny I Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 service de la magazinul cocor. te costa vro 3-400 de mii cred
Geiger Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Diude.. ce dracu crezi ca e aici? Pana mea.. mergi la cineva avizat, nu pe un forum de chitaristi.
michel2233 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Pisica mea are pietre la rinichi .. nu stiti pe cineva care ... As vrea sa bag divort .. nu stiti un avocat care .... Usa de la baie scartaie ... caut o vaselina care sa ... Mi-am pus termopan si apa se infiltreaza ... nu stiti un ... Eventual cineva care sa le rezolve pe toate ... nu am decat 500 de ....
Geiger Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 (edited) Zi-le tu Michel! Asa.. Mai are cineva scurgeri? Postati aici !! Edited January 26, 2006 by Geiger
TB_TM Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Hopaaaaaaaaa O vaselina sa nu mai scartzaie usha... da... cate perversitate A... mr. Michel... Good one
vektor Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 As vrea sa bag divort .. nu stiti un avocat care .... sa caute de lucru ? Ba da
Guest h00k Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 george mane google it ca gasesti usor. te asigur! vezi ca intra in categoria warez manevra asta asa ca nu voi da mai multe detalii. offtopic: eu as zice sa nu mai sariti asa pe om. Daca e forum de chitaristi asta inseamna ca fiecare dintre cei logati aici stiu DOAR sa cante la chitara?
George Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 Hai ma nu fiti rai. Nu e nimic deplasat. Am cerut ajutor doar. Mi-am facut bine temele inainte sa postez. Am sunat multi oameni. Nu e warez ptr ca telefonul e cumparat cu acte iar Orange nu asigura serviciul asta de deblocare. Insa nu interzice deblocarea, serviciul asta fiind oferit legal de mai multe firme interne sau externe. Problema mea e ca nu gasesc mai ieftin....
Guest h00k Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Eu din cate am inteles nu ai voie sa intalezi anumite softuri pe el. Nu stiu cum si ce, ca nu mai tin minte, insa programele necesare deblocarii "home-made" era cam... dubioase. Totusi sa nu uitam ca poti sa pescuiesti si cu undita, insa si cu dinamita(which is quite illegal). Acum s-ar putea sa ma insel... ca nu am executat eu operatiunea, insa eu iti zic ce tin minte.
Elethan Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Am un coleg de facultate, care a avut acelasi telefon si l-a deblocat, deci stie cum.Motivul pentru care toti iti cer asa de mult este pentru ca e foarte mult de munca.Dar cred ca-l poti convinge sa il faca pana in 500.000.Daca te intereseaza, zi-mi si va pun in contact.
Guest kknaru Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 vezi ca poti sa-l deblochezi chiar tu! are un prieten de-al meu si asa l-a deblocat! ma rog n-am un site sa-ti zic, dar stiu sigur ca sunt...internationale desigur dar ti se da pas cu pas cum sa faci; PS: iti trebuie cablu de date
George Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 vezi ca poti sa-l deblochezi chiar tu! are un prieten de-al meu si asa l-a deblocat! ma rog n-am un site sa-ti zic, dar stiu sigur ca sunt...internationale desigur dar ti se da pas cu pas cum sa faci; PS: iti trebuie cablu de date Am cablu. Poti sa-mi dai si mie un PM cu un ID ceva de la prietenul tau? Mersi.
Recommended Posts