Killahead Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Crezi ca eu sunt maestru prin TM? Dai un telefon si rezolvam noi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Asta se intampla pentru ca in 1997, la meciul CSM Resita-Rapid au veni fanii Poli la Resita, s-au asezat in tribuna rapidista si au strigat pentru Rapid. E blestemul meu Oooops, cred ca am postat in locul gresit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 I wonder how many of us give a damn about football Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Eu am jucat activ fotbal, am fost chiar legitimat la un club in Germania, dar am fost dezamagit prea des si nici nu se castiga atat de bine, asa ca... Ok, sa revenim la ale noastre. Cine mai vine la meeting? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monyo Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Eu nu ma pricep la fotbal dar stiu cateva acorduri si cateva riffuri binisoare ... ... pot sa vin si eu la meeting? I wanna dance! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Ce intrebare! Clar ca poti sa vii!!! Speram sa putem da detalii in curand despre locul si ora intalnirii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 Na mai lumeeeee cum am putut sa ratez thread-ul...mi-a atras atentia Toni la el, multam omule :) p 1 aprilie...sa vdm und sa ne vdm in TM..count me in Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Eu am jucat activ fotbal, am fost chiar legitimat la un club in Germania, dar am fost dezamagit prea des si nici nu se castiga atat de bine, asa ca... Ok, sa revenim la ale noastre. Cine mai vine la meeting? Mai Toni as veni si eu...daca ar fi de acord si colegii din TM ca tare as vreau sa-i cunosc si sa bem o bere impreuna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 (edited) sper sa imi termin si eu chitara pana atunci... (damn part suppliers ) Edited March 16, 2007 by skarbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted March 16, 2007 Author Share Posted March 16, 2007 oho se aduna lumea... asa e frumos... haida lume ca daca suntem multi e mai bine.... apropo primim si din alte orase si tzari dar cu locatia aia ce se intampla oare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 A vb DoomShadow pentru Old Boys ala... si zicea ca ramane sa vedem daca ne e ok... deci... pana acum stau bine lucrurile... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Geliraden Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Vin si eu daca aveti loc, dar cred ca vin doar sa asist pt ca nu am asa multa experienta in ale cantatului, nici echipament ca lumea... dar o sa fiu acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Oameni buni, noi ne intalnim in Timisoara, dar poate veni ORICINE! Din orice oras al tarii, din partea mea si din Iasi, Bucuresti, Constanta sau Baia Mare! Nu conteaza echipamentul sau cunostintele muzicale (we don't give a shit!). Conteaza sa ne simtim bine cu totii! Da John, poti sa vii si tu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Geliraden Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Ok deci clar, eu vin, doar sa imi zica cineva cand si unde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Pai "cand" e clar. Pe data de 01.04. Inca nu avem totul clar stabilit, dar uite, cum vezi, organizarea e tot mai buna. Ora si locul le vom spune aici, cand vom sti si noi mai exact. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_27 Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Poate ajung si eu pe 1 aprilie in Timisoara.Ar fi mishto sa puneti un jam pe roate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Pai Cristi, asta si incercam. E bine ca ne-am trezit din timp. O sa facem eventual si un mic setlist, ca sa stim cam ce-o sa cantam, sa eliminam timpii morti. Bine ca a venit vorba: propuneti piese! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hix Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 (edited) Here i go : - Here I go Again - Whitesnake - You shook me all night long - Wild thing - BS - PARANOID - ALL RIGHT NOW - FREE - Little wing ( ma bag insa doar voce la asta daca e... :-s :-s) - Poison - Talk dirty to me (yeah baby ) ) - Poison - Love on the rocks - maybe - Poison - Every rose has its thorn - We're an american band - GFR ( sau varianta poison) - Every Rose Has its thorn - Poison - knocking on heaven's door -foxy lady - Black magic woman, hey joe, foxy lady - Keep on rocking in a free world - Crazy little thing called love - BORN TO BE WILD STEPPENWOLF - Cocaine - Attitude - GNR - Si why not ..Smoke on the water .. ) Etc.mai imi vin . Edited March 17, 2007 by Hix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Daca tot suntem in Timisoara, ar fi obligatoriu zic eu ceva Cargo (dar mai old-school, fac eu voce) si Phoenix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monyo Posted March 18, 2007 Share Posted March 18, 2007 Here i go : - Here I go Again - Whitesnake - You shook me all night long - Wild thing - BS - PARANOID - ALL RIGHT NOW - FREE - Little wing ( ma bag insa doar voce la asta daca e... :-s :-s) - Poison - Talk dirty to me (yeah baby ) ) - Poison - Love on the rocks - maybe - Poison - Every rose has its thorn - We're an american band - GFR ( sau varianta poison) - Every Rose Has its thorn - Poison - knocking on heaven's door -foxy lady - Black magic woman, hey joe, foxy lady - Keep on rocking in a free world - Crazy little thing called love - BORN TO BE WILD STEPPENWOLF - Cocaine - Attitude - GNR - Si why not ..Smoke on the water .. ) Etc.mai imi vin . - Here I go Again - Whitesnake - Stiu sau reinvat soloul in varianta care e pe Best Of - aia mai usoara; si armoniile dc trebuie! - Little wing - ceva "solo"-uri, dar incerc sa ma pun la punct si cu armoniile pana 1 aprilie - Hey joe - ceva "solo"-uri, dar incerc sa ma pun la punct si cu armoniile pana 1 aprilie - Keep on rocking in a free world - ceva de genul cum au cantat baietii la G3... - Smoke on the water - de la cap la coada cum vreti Ce vroiam sa zic ca la aceste piese puteti sa contati pe mine!!! Numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 yeaahhhhhhh abia astept Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Geliraden Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Vreo veste? S-a gasit locatie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted March 19, 2007 Share Posted March 19, 2007 Sambata imi dedic ziua cautari clubuli ... adik ma duc in old boys sa ma interesez cat ii de mare ca de alt cv nu imi fac probleme ... oricum sunte o armata deja dar cu cati mai multi cu atat mai bine so ... ma duc sambata si vad ... desigur dak nu a mers cineva deja P.S. M-am tuns (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razz Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Heyyyyy people super marfa...... n-am mai fost la un meeting RGC de vreun an...... deci n-am sa ratez ocazia..... sper ca ma primiti nu ???? Sper sa se gaseasca un local frumos si sa putem canta putin..... adika sa puteti canta putin, caci eu o sa ma distrez cu prietenul meu ficatu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan S. Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 bah voi nu ati vazut bene? IN OLD BOYS Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Ok... problema... care aveti un baterist "pe-acasa" sa-l aduceti? Aveam eu da' o sa fie plecat din tara in perioada aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Ok... problema... care aveti un baterist "pe-acasa" sa-l aduceti? Aveam eu da' o sa fie plecat din tara in perioada aia Daca vine si chris 27 cum zice ca intentioneaza o sa aveti tobar fratilor si inca unul de calitate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hix Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Si basist vom avea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Pai chestia cu Bassul si bateria se rezolva dak vine trupa Toxic .... Bogdan mi-a zis ca nu stie sigur dak o sa vina .... da eu sper sa vina numai ca ar trebui vorbit din timp cu ei Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris_27 Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Daca vine si chris 27 cum zice ca intentioneaza o sa aveti tobar fratilor si inca unul de calitate! Mersi John...daca nu va fi tobar am sa dau cu si cu toba Va fi important sa fie si solisti vocali sau instrumentisti care canta vocal ca sa fie un jam mai definit.asa ca daca stiti vocalisti chematii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts