Marius T Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 lasa ca deacum mai facem de astea numai daca am gasi un loc unde sa aducem si instrumentele
TB_TM Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Kiar nu-mi dau seama unde am putea face treaba asta pe-aici. Venim toti la tine
Marius T Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Kiar nu-mi dau seama unde am putea face treaba asta pe-aici. Venim toti la tine daca vretzi venitzi toti la mine dar venitzi si cu un mixer si cu casti fiecare astfel incat cantam tatzi pe casti eheheheh.
cpaulro Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Kiar nu-mi dau seama unde am putea face treaba asta pe-aici. Venim toti la tine ai garaj sau loc de zbenguit sau inervat vecinii?
Vladxus Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Aceeasi trupa, eu in mijloc De la stanga la dreapta:Tibi (TB_TM), Razvan (Razz), Vlad (Vladxus), Andrei (cedracu), Marius (Marius_T)
Guest Razz Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 (edited) I have an idea.... mai daca tot nu gasim nici cum un loc de intalnire poate dintre cei cu trupa... care au sala.... vor da share pe sala din cand in cand... ... bogdan, hipjim vreunul ???!!! Edited January 31, 2006 by Razz
Marius T Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 ai garaj sau loc de zbenguit sau inervat vecinii? am ap cu o camera si in chirie deci e pont pt repetitzii (not)
cpaulro Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Aceeasi trupa, eu in mijloc De la stanga la dreapta:Tibi (TB_TM), Razvan (Razz), Vlad (Vladxus), Andrei (cedracu), Marius (Marius_T) si eu fac poza
bogdan Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Baieti, o sa va invit la sala, dar un pic mai incolo, cand se mai incalzeste. Acuma e frigider acolo, nici noi nu prea facem repetitii, am si racit ultima oara cand am fost.
Guest Razz Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Baieti, o sa va invit la sala, dar un pic mai incolo, cand se mai incalzeste. Acuma e frigider acolo, nici noi nu prea facem repetitii, am si racit ultima oara cand am fost. La noi nu e Problema... ca purtam Manusi )
Marius T Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 La noi nu e Problema... ca purtam Manusi ) tare faza cu manusile Ma dar sa stii ca cele mai tari solouri ies cu manusa pe mana de aia fara degete numai la dejtul mare atat .
Guest Razz Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Mai azi am fost pe la Mizikia... amvazut o gramada de marfa dar si niste chiteri Vintage sau asa ceva... de aratat aratau bine (ca si stagg de altfel ), dar fiindca era tarziu si vroiau sa inchida nu am probat nici una, daca vreunu din voi a probat o asemenea chitara ... sa-mi zica si mie cum merge ???
hipjim Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Chitarile sunt Vantage....stiu ca Horea Crisovan are una de prin 70 si ceva care suna f bine...insa modelele de la muzikia sunt nasoale desi arata destul de ok,dovada e si pretul lor.... Am gasit chestia asta pe un forum,ceea ce explica cat de cat situatia: "The earliest were made in the Matsumoku plant in Japan, which I've heard called the best guitar factory in the world, before it burned down. The Matsumoku guitars are amazing to play and hear, but I've heard that the Korean makes are hideous to the ear, just FYI."
TB_TM Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 eh... degeaba au d-astea ca eu vreau inel pt montarea humbucker-ului si de pe la inceputul lui decembrie ma tot duc de nas ca primesc...
cpaulro Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 eh... degeaba au d-astea ca eu vreau inel pt montarea humbucker-ului si de pe la inceputul lui decembrie ma tot duc de nas ca primesc... da-mi inelul original si i-ti fac eu unu ca nou sau macar dimensiunile nu e mare lucru poti sa-l faci si tu daca vrei sunt lucruri de cosmetica care pot fi facute si fara scule profesionale
TB_TM Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 da-mi inelul original si i-ti fac eu unu ca nou sau macar dimensiunile nu e mare lucru poti sa-l faci si tu daca vrei sunt lucruri de cosmetica care pot fi facute si fara scule profesionale Te prind eu pe YM...
cpaulro Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 (edited) BAietzi o reeditare a intalnirii de acum 2 duminici? nu poate sa fie saptamanala ? daca nu de 2 ori pe saptamana? Edited February 6, 2006 by cpaulro
Guest claxonn Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 (edited) ATAT am vrut sa aud! Duminica i'm in too! Time: 16:30 ? Place: Cargo ? Asteptam alte reply-uri. Edited February 6, 2006 by claxonn
Marius T Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 (edited) ATAT am vrut sa aud! Sambata i'm in too! Time: 2100 ? Place: Cargo ? Asteptam alte reply-uri. Ar merge si saptamanal dar pana la urma trebuie sa ne organizam sa ne ivartim sa ne sucim pt un local unde pot sa vina omuletzii si sa isi infinga chitara in statie ..... ar fi mult mai cool... Any way eu ma combin pt reintalnire Ora totusi nu stiu daca e chiar ok... Daca aducetzi si fete singure careva este ok nu de alta dar acum sunt in cautare hehehe ma nu mai edita postu si modifica ora ca deja mesaju meu era out of date any way cu ora ramane de stabilit. Edited February 6, 2006 by Marius T
Guest cedracu Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Din partea mea ar merge si zilnic .. dar subscriu si la ce spune Marius, ar fi si mai interesant un loc in care ne-am putea obosi degetele pe corzi .. vin gasim noi, tipe iar gasim So, I'm in! Cargo e un loc fain, eventual daca stiti si altele (de profil) .. si ora e ok .. merge si mai tarziu, dar posibil sa nu gasim locuri cedracu!
Marius T Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Din partea mea ar merge si zilnic .. dar subscriu si la ce spune Marius, ar fi si mai interesant un loc in care ne-am putea obosi degetele pe corzi .. vin gasim noi, tipe iar gasim So, I'm in! Cargo e un loc fain, eventual daca stiti si altele (de profil) .. si ora e ok .. merge si mai tarziu, dar posibil sa nu gasim locuri cedracu! Rog pe cei care sunt mai veterani in timisoara sa ne dea cateva informatii daca putem gasi asa un loc pe aici sau daca este cineva dispus sa ne lase sa ne facem de cap cu instrumentele intr-un local (contra cost bineinteles consumatie de energie electrica si cred ca le ajunge (glumeam) ) . In rest si eu sunt deacord cu ora 16:30 duminica 12 feb 2006 club Cargo. Poate pana atunci mai aflam ceva informatii de la cei veterani in timisoara . a Tibi ... neaparat vii .... (lasa ca examenele se iau si cu 4 ore de invatzat in minus ) . bogdan daca citesti pe aci poate te vedem si pe tine duminica..... in rest PACE.
Vladxus Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Eu voi fi acolo. Ora e buna 16:30. Ouch, nu credeam ca am sa-mi dau vreodata reply, insa acum cand am citit postul lui Marius am vazut ca pica in data de 12 Februarie...nu stiu daca ajung, e ziua fratelui meu atunci
Marius T Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 (edited) Ouch, nu credeam ca am sa-mi dau vreodata reply, insa acum cand am citit postul lui Marius am vazut ca pica in data de 12 Februarie...nu stiu daca ajung, e ziua fratelui meu atunci hmm i-al cu tine sa faca cinste la totzi noi ii spunem la multzi ani el face cinste Edited February 6, 2006 by Marius T
Guest Razz Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Asa brotheri ... duminica.... e ok, chiar dupa examenul de sambata, deci... iara beau....... ceai... ca si voi
Guest Razz Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Deci in varianta finala ramane Duminica 12 februarie Club Cargo ora 16:30
Guest claxonn Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Klar .. Duminica - Cargo - ora 16.30. Cat despre cantat .. am putea sa vorbim cu cei din Cargo sa organizam stiu si eu... o data pe luna, dupamasa RGC-istilor.. unde sa ne adunam si sa cantam whatever... Cred ca nu i-ar displace patronului sa ne puna la dispozitie boxele daca venim noi cu o statie. Putem stabili ceva de genu.. prima duminica din fiecare luna, de la ora 14 la 18 canta RGC-istii in Cargo. Ce ziceti? Ca daca iese mishto, se va incetateni ideea printre rockeri timisoreni, si va fi un fel de duminica in familie acolo , care se poate lasa cu "serata dansanta", multa bere consumata si mult ROCK. Cred ca asta va fi un subiect de dezbatere pentru duminica. Astept pareri si voluntari de adus statie si cantat (eu ninca nu ma bag la speciale.. cant doar de 2 luni dar am un suflet mare ) OK. Have fun, si ne vedem!
Guest Gabytz Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 salut fratilor, eu doar acuma vad vrajala asta, nota 10 k se ocupa cineva shi de asta... deci ramane pe 12 feb 16.30 in cargo? k as veni shi yo dk nu-i problema...
Guest Razz Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Mai fratilor avem si o guitarista din Timisoara..... http://forums.rgc.ro/index.php?showuser=1263 uite aici, poate o convingeti si pe ea..... ca asa poate umplem localu numai cu ghitaristi
Recommended Posts