Lucidwt200 Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Postati aici poze cu chitarele voastre. De preferinta poze facute de voi cu obiectul real . NU postati poze luate de pe siteuri spunand asta e a mea numai ca e rosie are 7 corzi si humbuckere in loc de singlecoilui O sa scotocesc poze cu chitarele mele si deseara o sa postez si eu Hai copii laudati-va Ce as putea face ca s-o imbunatatesc,sa ii fac un upgrade? Astept orice parere buna sau rea. In legatura cu tremolo-ul cu ce sa il curat ca sa scap de rugina aia tampita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucidwt200 Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Postati aici poze cu chitarele voastre. De preferinta poze facute de voi cu obiectul real . NU postati poze luate de pe siteuri spunand asta e a mea numai ca e rosie are 7 corzi si humbuckere in loc de singlecoilui O sa scotocesc poze cu chitarele mele si deseara o sa postez si eu Hai copii laudati-va Dar bassul asta ce model e.Sper ca nu stresez pe nimeni cu nestiinta mea despre chitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 (edited) Eu am poze mai mari pe mobilul meu. Incearca sa ne dai o poza la o rezolutie mai mare. Nu scrie nimic pe el? Edited April 21, 2007 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Dupa cum arata cred ca tot stagg e Link to comment Share on other sites More sharing options...
George M. Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 imagineaza-ti ce-i in restu camerei e camera ta "personalizata" , n-are nimeni dreptul sa se ia de felul in care arata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Ce as putea face ca s-o imbunatatesc,sa ii fac un upgrade? Astept orice parere buna sau rea. In legatura cu tremolo-ul cu ce sa il curat ca sa scap de rugina aia tampita? upgrade ar insemna schimb de doze si eventual de cheite, dar nu stiu daca merita.adica ai dat cred ca 1000 ron pe chitara, te mai duc la vreo 500-600 ron niste doze bune(mai putin daca gasesti sh), cheitele cred ca vreo 150 ron... si ajungi foarte aproape de pretul unui fender, sau al unui ibanez bunicel. Oricum, nu vreau sa fiu carcotas, s-o canti sanatos, ca e din modelele bune de la stagg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucidwt200 Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Eu am poze mai mari pe mobilul meu. Incearca sa ne dai o poza la o rezolutie mai mare. Nu scrie nimic pe el? E un bass Vester,dar nici proprietarul nu stie ce model e(nu sunt eu ).E bun la ceva? E un bass Vester,dar nici proprietarul nu stie ce model e(nu sunt eu ).E bun la ceva? Mi-am luat recent un tremolo clasic de la grossman,faza e ca sta putin dezaxat,cred ca se observa din poze,nu sta drept,sta ridicata partea din stanga un pic mai sus.Are ceva? Are efecte negative pentru sunet? Am observat ca daca ridici sau cobori saddle-urile sunetul e diferit,care e cea mai buna inaltime la care sa le setezi? Cel mai jos e bine? Si inca ceva,gatul are freturile dintr-un lemn ceva,si se murdareste rapid,nu este un lichid ceva sa il fac mai smooth? Am observat la un ibanez parca tot din lemn erau freturile dar cand faceam un solo,parca mergeau pe gheata degetele,la al meu nu........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 E un bass Vester,dar nici proprietarul nu stie ce model e(nu sunt eu ).E bun la ceva? Mi-am luat recent un tremolo clasic de la grossman,faza e ca sta putin dezaxat,cred ca se observa din poze,nu sta drept,sta ridicata partea din stanga un pic mai sus.Are ceva? Are efecte negative pentru sunet? Am observat ca daca ridici sau cobori saddle-urile sunetul e diferit,care e cea mai buna inaltime la care sa le setezi? Cel mai jos e bine? Si inca ceva,gatul are freturile dintr-un lemn ceva,si se murdareste rapid,nu este un lichid ceva sa il fac mai smooth? Am observat la un ibanez parca tot din lemn erau freturile dar cand faceam un solo,parca mergeau pe gheata degetele,la al meu nu........ Freturile sunt din metal. Tremoloul trebuie sa fie lipit de corpul chitarei. Daca nu sta lipit, umbli la arcurile de pe spate si le mai detensionezi. Exista solutii speciale din ulei de lamaie pentru curatarea si intretinerea grifului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doi20 Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Am observat ca daca ridici sau cobori saddle-urile sunetul e diferit,care e cea mai buna inaltime la care sa le setezi? Cel mai jos e bine? de acolo se regleaza intonatia chitarii; cel mai bine e cand armonica facuta pe tasta 12 sa fie cat mai aproape posibil de nota "normala" ca sa zic asa (expresie idioata ) uite aici: http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=18528 nu stiu daca ai acelasi bridge, dar principiul reglajului e acelasi (explica acolo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitar88 Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Noua nevasta: Corpul este al unei RG550LTDBK iar grif-ul al unei RG550MDY. Pt. alte poze: http://www.ibanez87.it/italiano/altre-iban...0ltd-steve.aspx Si (interzis minorilor): http://www.ibanez87.it/italiano/altre-iban...d-steve-18.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosferatu Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 astea sunt chitarele mele gibson epiphone flying v si hora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucidwt200 Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 de acolo se regleaza intonatia chitarii; cel mai bine e cand armonica facuta pe tasta 12 sa fie cat mai aproape posibil de nota "normala" ca sa zic asa (expresie idioata ) uite aici: http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=18528 nu stiu daca ai acelasi bridge, dar principiul reglajului e acelasi (explica acolo) Nu mai ai niste pdf-uri de genul asta pentru setup-ul chitarii? Sunt bestiale Freturile sunt din metal. Tremoloul trebuie sa fie lipit de corpul chitarei. Daca nu sta lipit, umbli la arcurile de pe spate si le mai detensionezi. Exista solutii speciale din ulei de lamaie pentru curatarea si intretinerea grifului. Si unde pot gasi asa solutii? Vreau si in general pentru tot corpul....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Bah Jacksoane frumos tare Alvarezu' ala, sa-ti traiasca! ia zi si tu ,daca se poate, cum ti se pare ..., cum suna comparativ cu alte acustice pe care ai pus tu mana.Ai pe undeva pe forum vreo mostra cantata cu el? Sa ai noroc la prunci!!! ms sorine! o sa vin in curand cu niste sample-uri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Dunlop, GHS, Ernie Ball au solutii de genul asta. Daca esti din bucuresti gasesti la Pro guitar, Muzica... Altfel.. www.thomann.de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 25, 2007 Author Share Posted April 25, 2007 posibil sa fie si la grosmann (ernie ball). Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 posibil sa fie si la grosmann (ernie ball). Asa e. Initial n-am vrut sa zic, dar na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 25, 2007 Author Share Posted April 25, 2007 this is sick :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
tib Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Chitara mea Grosmann model LP mie-mi place... pozele-s facute q telefonu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Ciudate mai sunt cheitele alea. A, si nu-mi place finisajul natur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Rockwood by Hohner LX 250 G cumparata azi de la marcel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Rockwood by Hohner LX 250 G cumparata azi de la marcel. Sa o canti sanatos! Ai reusit sa afli ceva despre "Klira" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Multumesc. Nimic despre Klira. O sa scriu cand am timp pe cateva forumuri de chitari vechi. Sper sa nu o vand inainte de asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Mie imi lipseste un sound de Strat S-a rezolvat problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 In ce mod? Ai Strat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 In ce mod? Ai Strat? o noua achizitie Are cel putin 20 de ani, USA Standard Stratocaster, cu doze Texas Special si electronica activa. Ma omoara nevasta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Felicitari! Mersi mai spre seara o sa am timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 (edited) Sa-l stapanesti sanatos pana ajunge true vintage. N-am mai vazut un Fender cu nuanta asta de verde. Este superb! Imi place si decorul. Ce-i cu switchul dintre potentiometre? LE: Lipseste un surub de pe neck plate? Edited April 26, 2007 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calimero Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Sa-l stapanesti sanatos pana ajunge true vintage. N-am mai vazut un Fender cu nuanta asta de verde. Este superb! Imi place si decorul. Ce-i cu switchul dintre potentiometre? LE: Lipseste un surub de pe neck plate? De fapt este "Gun Metal Blue". Switchul este a electronicii active, este o modificatie ulterioara pe baza modelului "35-th Anniversary" din 1989. In curand a sa fac cateva sampleuri. Suruburile sunt toate la loc, gaura respectiva este pentru ceva reglaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts