Cosu Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Se ne mai scuturam nitel .... Backingtrack_Duel_21.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 am bagat si io din prima in mare graba, ca tre sa ajung la ora de mate, ca sa aveti voi ce downloada degeaba ... am bagat si io din prima in mare graba, ca tre sa ajung la ora de mate, ca sa aveti voi ce downloada degeaba ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 acum ca am ajuns acasa si lam mai ascultat odata mi se pare groaznic....este vreo posibilitate sa ma retrag? si sa nu mai particip deloc la acest duel??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 eu zic ca e mai bine sa mai tragi o data piesa (de data asta ca lumea) si dup-aia sa il rogi pe cosu sa ti-o schimbe cu asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 scrie in regulament ca nui voie, daca tin minte bine, si nu am de gand sa atentez la incalcarea lui.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest warlock Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 scrie in regulament ca nui voie, daca tin minte bine, si nu am de gand sa atentez la incalcarea lui.... iisuse ciuci, sfatu meu e sa asculti mai mult backing trackul, ca ai 2 saptamani la dispozitie ce naiba... no offense si da ghitara mai incet.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 @mokingbird: numa una! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalv Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 sper sa va placa dalv___duel_21.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 varianta mea.o dedic,prietenilor pe care mi-am facut pe forum,cu ajutorul carora,viata gri in care mi se pare din ce in ce mai mult ca traim,e mai bej asa,hehe.so here is to u friends. jacksonman_duel_21.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hututui Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 omagiul meu...o sa vedeti pentru cine.. hututui.duel21.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 satriani! misto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hututui Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 satriani! misto si nu numai...mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 (edited) Scuzele mele pt. ca nu mai reusesc sa postez pe forum ca am avut o gramada de treaba cu serviciul . Incer pe cat de mult pot macar sa mai trag cate o piesa. Si vorbind de piese uite ca mi-am luat inimioara in dintzisori si am postat si eu la acest duel . Bineinteles acesta fiind prima mea incercare de dueluri. Sper sa va placa si sa nu am un start prost . Am niste emotzii de numa. Si acuma sa iau si eu piesele puse de voi la acest duel sa ascult ca nu am vrut sa fiu influientzat pana nu inregistrez piesa mea . Nu datzi cu rosii pls. --- si iata si piesa ---- Edited January 19, 2006 by Marius T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nico Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 "... piesa-i gata, trag oblonul, vaai, ce noapte e afara , daca v-a placut bufonul, mai poftiti si maine seara!" - scuzati deturnarea replicii originale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 "... piesa-i gata, trag oblonul, vaai, ce noapte e afara ,daca v-a placut bufonul, mai poftiti si maine seara!" - scuzati deturnarea replicii originale... hehe influientze joe satriani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nico Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 hehe influientze joe satriani Pai da, mie imi place foarte mult Satriani, iar pe negativ se cam cerea ceva in genul lui... oricum, eu sunt la ani lumina distanta de el, dar am incercat sa fac si eu ceva-ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Fritz Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 (edited) Si varianta mea Edited January 19, 2006 by Mr.Fritz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 HAi si eu in sfarsit ! Acum 2 editii m-am trezit prea tarziu si a sunat ca un cur, din graba iar data trecuta am avut netu taiat. In sfarsit am reusit sa postez si eu ceva care sa sune cat de cat. Sper sa va placa victor_duel_21.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gix Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Daca-i bal, bal sa fie... Gix_Duel_21.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario_d Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 particip ai eu cu micutul si noul meu copil,gibson mario_duel_21.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 man, nu vroiam sa particip la duelu asta ca nu prea m-am omorat dupa negativ, da cand am vazut ce de lume buna s-a bagat, n-am mai rezistat ilun_Duel_21.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 particip ai eu cu micutul si noul meu copil,gibson suna bestial ! sa-ti traiasca ! Sa-mi spui si mie te rog prin ce il bagi (amp, efect). Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukeblue Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 inca o varianta... lukeblue_duel_21.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario_d Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 am folosit line6 podxt direct pe line.de obicei cant fender twin reverb,de data asta m-a apucat dorul de simulatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalv Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 13 piese and counting mai ziceti ca moare duelul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Depinde cum privesti problema.Din punctul de vedere al participarii se pare ca se mentine, nivelul este in crestere, dar interesul membrilor scade...Unde sunt cele aproximativ 70 de voturi de la duelurile anterioare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalv Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 nu conteaza. important e sa participe lumea...pe mine unul f mult ma ajuta exerctiile astea in cunoasterea grifului si descoperirea unor noi lickuri interesante, e o ocazie buna sa vezi ce stii, chiar daca pt publicul pasiv nu e atat de entuziasmat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 (edited) sa nu ajungem sa ne votam intre noi si adoar atat Edited January 22, 2006 by Marius T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts