dreamcatcher Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 unde gasesc in bucuresti ghs fast fret si ulei de lamaie pt. intretinerea grifului? am dat un search dar nu am avut succes.
Doctor X Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Fast Fret: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1116 Fretboard conditioner: http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=351
alexyz Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 (edited) unde gasesc in bucuresti ghs fast fret si ulei de lamaie pt. intretinerea grifului?am dat un search dar nu am avut succes. fast fret au la MCMUSIC 100%. Lemon oil SUCCES ! EU n-am gasit in magazine, mi-am luat Ernie Ball Wonder Wipes (servetele imbibate in ulei de lamai) de la Grosmann care sunt minunate. Pe www.corzi.ro am vazut ca era si ulei de lamai asa simplu,si in stoc pe deasupra. Da-i un tel lui sorin sau add pe mess si intreaba-l. Edited November 17, 2008 by alexyz
OntZ Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 lemon oil la orice magazin naturist care vinde uleiuri aromate de pus peste lumanari
dreamcatcher Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 lemon oil la orice magazin naturist care vinde uleiuri aromate de pus peste lumanari sau sex shopuri, nu?
Doctor X Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 sau sex shopuri, nu? La sex shopuri numa' "carnauba wax". For his pleasure.
Cursedone Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 fast fret au la MCMUSIC 100%. Lemon oil SUCCES ! EU n-am gasit in magazine, mi-am luat Ernie Ball Wonder Wipes (servetele imbibate in ulei de lamai) de la Grosmann care sunt minunate. Pe www.corzi.ro am vazut ca era si ulei de lamai asa simplu,si in stoc pe deasupra. Da-i un tel lui sorin sau add pe mess si intreaba-l. lemon oil au la http://www.magazinuldemuzica.ro/DUNLOP-LEM...IL-_-13664.html au magazine in ploiesti si buzau, desi trimit si in tara.
OntZ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 sau sex shopuri, nu? daca vrei... app am fost o data la un magazin in deva tocmai pt scopul asta si ma-ntreaba doamna "dar pentru ce doriti sa-l cumparati? pt masaj?" (eram cu prietena mea) si eu "pt griful de la chitara electrica" la care ea " no la asta nu m-as fi gandit "
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 din cate stiam... fast fret se poate folosi si pt grif... ???
OntZ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 din cate stiam... fast fret se poate folosi si pt grif... ??? nu, n-ai inteles... nu la magazin cu chitari, ci tocmai la magazin cu uleiuri aromate de pus peste lumanari
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 (edited) nu, n-ai inteles... nu la magazin cu chitari, ci tocmai la magazin cu uleiuri aromate de pus peste lumanari da bre da... lasa... am inteles gluma cu magazinu.. .tralalala... dar fast fret se poate folosi si pentru grif? eu asa am inteles de la astia cu fast fretu de pe site sau ceva de genu... eu asta intrebam continuare offtopic (in dulcele stil rgc) ce ma enerveaza micii intreprinzatori romani cand intreaba: "dar la ce va trebuie?" :| si mie mi se mai intampla cand cumpar ceaiuri de la parafarmacii.... ar fi culmea sa te intrebe cand cumperi prezervetive... asa... grp a inteles... ms @ontz: 2 posturi mai jos... pai, el in esenta lui, se zice ca e pentru corzi Edited November 19, 2008 by CiocanelBloodyCIocanel
GrP Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 din cate stiam... fast fret se poate folosi si pt grif... ??? Asa, se poate folosi si ptr grif.
OntZ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 scuzati-mi incultura... fast-fret se poate folosi si la altceva decat grif? )
dass101 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 fast fret se foloseste petru lubrifierea si curatarea corzilor
GrP Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 scuzati-mi incultura... fast-fret se poate folosi si la altceva decat grif? ) GHS Fast Fret™ String and Neck Lubricant / String Cleaner for All Stringed Instruments. Free Counter Display Box With 12 Cans. Not a spray! Contains no silicone. It’s a liquid in an applicator. Use it on strings, fretboard, back of neck. Lets fingers slide freely, keeps strings clean, is good for wood.
Cursedone Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 GHS Fast Fret™String and Neck Lubricant / String Cleaner for All Stringed Instruments. Free Counter Display Box With 12 Cans. Not a spray! Contains no silicone. It’s a liquid in an applicator. Use it on strings, fretboard, back of neck. Lets fingers slide freely, keeps strings clean, is good for wood. e f bun pt toate chestiile astea fast fretu'. nu stiu de ulei aromat pt lumanari cum ar fi
Doctor X Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 e f bun pt toate chestiile astea fast fretu'. nu stiu de ulei aromat pt lumanari cum ar fi Foarte bun uleiu' ãla aromat: relaxeazã atmosfera și chitara va avea feeling la greu!
OntZ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ok, thanks dar va spun din experienta ca nici uleiul ala aromat nu-i de lepadat il papa grifu ca hamesitu )
Recommended Posts