www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Procesoare Chitara

Recommended Posts

Guest Andrei-SV
Posted

mar interesa ceva procesoare de chitara...ma gandeam ca imi puteti da ceva sfaturi...vreau sa ma incadrez cam in 10 milioane binenteles ca plus 1-2 milioane nu ar fi o problema...

Ce imi puteti spune despre ZOOM GFX - 5 ?

Posted
mar interesa ceva procesoare de chitara...ma gandeam ca imi puteti da ceva sfaturi...vreau sa ma incadrez cam in 10 milioane binenteles ca plus 1-2 milioane nu ar fi o problema...

Ce imi puteti spune despre ZOOM GFX - 5 ?

ce iti pot spune?...este una la mica publicitate! : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=28879&hl=

Guest Geliraden
Posted (edited)

In functie de care iti suna mai bine, iti recomand ori Boss GT-8 ori POD XT Live. Zoom din cate am inteles (desi pot sa gresesc aici, macar incearca sa testezi) nu suna chiar stralucit, dar seria G de la Zoom e destul de ok, mai ales cele high-end. Tot ce ti-am zis aici se invarte pe la 10-12 mil din cate tin minte, as zice un maxim de 15 mil.

PS: seria GFX de la Zoom e deja cam invechita, mergi pe G7.1 sau G9.1

Edited by Geliraden
Posted

Korg AX-3000G nu sunã prea grozav direct pe line, dar bãgat în amp e ok (am avut scula în cauzã).

ªi eu sînt de pãrere cã te-ai putea orienta între Zoom G7, POD XT Live, BOSS GT-8, acestea fiind scule pe care le-am testat personal ºi mi se par bune la raportul calitate-preț.

Posted

Am avut la un moment dat un GFX8 si nu mi-a placut deloc (sunet foarte digital, XX efecte din care se puteau folosi 3-4). Seria asta G de la zoom suna mult mai bine, au specificatii mai bune (convertoare AD pe 24 de biti, Gfx-ul are pe 20) plus ca au si lampa in preamp (g7 are una si g9 doua). Gfx-urile sunt deja depasite (gfx 5 a fost lansat prin 2001-2002 parca) - nu merita sa iti iei unul nou, mergi mai bine pe seria G.

Posted
In functie de care iti suna mai bine, iti recomand ori Boss GT-8 ori POD XT Live. Zoom din cate am inteles (desi pot sa gresesc aici, macar incearca sa testezi) nu suna chiar stralucit, dar seria G de la Zoom e destul de ok, mai ales cele high-end. Tot ce ti-am zis aici se invarte pe la 10-12 mil din cate tin minte, as zice un maxim de 15 mil.

PS: seria GFX de la Zoom e deja cam invechita, mergi pe G7.1 sau G9.1

mai taci ma cu procesoarele tale :)