Guest crazy-b Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ce piese pentru incepatori imi recomandati?stiluri:blues, soft rock, r&r...ceva sa fie si usor de scos dupa ureche..... eventual piese instrumentale...gen transylvania de la maiden...dar care sa se incadreze in stilurile de mai sus... intrebare:cat d usoare sunt piesele de la the shadows?eu unul am luat un best of si am scos piesa apache dupa ureche...dar ritmic imi e imposibil sa cant cu piesa...=>cel putin piesa asta nu e asa usoara...
Guest guitar4ever Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 incearca niste melodii de la Bryan Adams. (Ex: Run to You). Melodiile lui sunt simple si destul de usor de descifrat. Mie mi-a iesit si suna foarte bine . Da add la alex11ro2004 si mai vb . Cant de aprox 2 ani la chitara si poate ne mai putem impartasii din experienta Bye
Guest toren Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 salutari poate scri si aici cateva melodi (pt foarte incepatori ) si eventual niste linkuri cu tabulaturi mersi anticipat
Metabog Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Regression de la Dream Theater e foarte usoara, doar niste acorduri folk. Si poti sa zici, "uite frate, stiu sa cant DT!".
korko Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 edwyn collins - a girl like you , gary moore - stil got the blues (solo-ul ala mai slow) , dream theater - the silent man , metallica - the unforgiven R&r incearca elvis stuff.....toate au cam 3 acorduri Where did you sleep last night , piesa cantata si de nirvana ....pe partea de blues
robi_outlaw Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 incearca ozzy osbourne - dreamer.. e foarte usoara, chiar si soloul
rock_rock7 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Hey cine imi poate spune cateva melodii usoare la chitara gen Don't Cry- Guns and Roses?
Deenman Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 M. Batio- Speed kills e destul de usoara mai ales partea de mijloc. 2
Riccardo Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Serios, cine canta "melodii usoare"? Cantati naibi ce va place. Eu dupa 8 luni de chitara m-am apucat sa invat Testament - Over the wall. Nici azi dupa 4 ani nu imi iese perfect, dar nu conteaza. Asa te motivezi, cantand ce iti place si incercand pana iti iese (cat mai bine in cazul meu ) ). Succes si craciun fericit! 1
impaiatu Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Mi-am luat chitara, am "frecat" youtube-ul la greu pana am dat de cel mai bun prof ( cred ca a-ti auzit de Papastache ) am gasit songsterrul si uite asa mi-au iesit, partial ce-i drept, primele piese de Hendrix. California or bust, asa am gandit. Ori pun chitara in cui de la inceput ori invat ce-mi place. Cu niscaiva rabdare nu poti decat sa progresezi. N-o sa canti maine mai prost decat azi, ci invers iar tempoul corect vine repetand la viteza care-ti convine. Sau poti sa incepi cu "Doarme moshul" sau "Ceata lu' Pitzigoi".
cookieznvodka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 guns'nroses-knock, nu sunt multe acorduri, improvizatia este simpla. si melodia e awesome. 1
impaiatu Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Foxy Lady- Hendrix. Sunt tutoriale pe Youtube. Sunt doar doua acorduri si vreo doua-trei lickuri nu neaprat necesare la inceput. Poti s-o zdrangani asa toata ziua, nu te plictisesti si zici ca stii si Hendrix.
ratza_sb Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Cu ce am început eu: Candy Dulfer & Dave Stewart - Lily was here Santana - Europa (introducerea) Pink Floyd - Wish you were here (cred că mai am o lună şi îmi iese în întregime) Sting - Shape of my heart Rifful de la Smoke on the water Mai am de lucru la toate, dar important e că fac progrese.
Recommended Posts