www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cabinet

Silviu_i

Recommended Posts

M-am gandit si imi voi lua (mai devreme sau mai tarziu) un head pe lampi, si evident voi avea nevoie si de un cabinet.M-am gandit la acesta http://www.thomann.de/nl/harley_benton_g212_vintage.htm .Luati varog linkul si spunetimi daca este bun.Acolo scrie ca are Celestioane V30, dar e cam ieftin.Multumesc anticipat!

nu stiu ce sa spun insa am mai vazut pe site de la musicstore si in catalogul lor un cab care vine cam tot la pret insa este 4x12 asa k kosta 2x si ala spune k este dotat cu celestioane v30, sar putea sa fie adevarat si dak este ar trebui sa sune bine :)

Fostu coleg de trupa avea un harley benton 2x12 cu v30 si era okay, adica facea fata unui cab marshall 1960B. Insa tine minte ca e un cab de entry level, nu e de rangu lui marshall, orange etc. Dar avand in vedere pretul eu zic ca se merita, asta daca nu ai alta varianta. De exemplu Framus 2x12

Edited by tomy

Am avut versiunea simpla fara V30-uri, ptr. banii pe care ii dai pe el, e foarte bun.Ma refer la constructie, portabilitate si sound. Facut din plywood, construit tzapan, finisajul iarasi e frumos.La banii respectivi, e solutia perfecta.

Si eu eram in dubii in legatura cu acel 212 Vintage, avand in vedere ca numai un V30 e 130e .. Poate cineva care a avut/are si l-a desfacut sa ne spuna daca intr-adevar sunt Celestioane inauntru.

Guest Don MaXxX
Am avut versiunea simpla fara V30-uri, ptr. banii pe care ii dai pe el, e foarte bun.Ma refer la constructie, portabilitate si sound. Facut din plywood, construit tzapan, finisajul iarasi e frumos.La banii respectivi, e solutia perfecta.

Si eu eram in dubii in legatura cu acel 212 Vintage, avand in vedere ca numai un V30 e 130e .. Poate cineva care a avut/are si l-a desfacut sa ne spuna daca intr-adevar sunt Celestioane inauntru.

pai un V30 e 100E, dar ei nu iau Celestioanele la pretul asta.

Multam mult pt ponturi.Am sa vad atunci cam cat de mult imi permite bugetul si am sa ma uiti si dupa Framus.

si eu am avut dubii in legatura cu difurile (asta era chiar motivul pt care am deschis acest topic).

Mi se pare evident ca Thomann nu le ia la 100e/bucata :)

Oricum, la 200 de euro, nu cred ca poti lua altceva la fel de bun, eventual SH.Mie lene acum sa ma uit,dar din cate retin, si cel mai ieftin cabinet(in afara de HB) cu V30-uri sarea de 350-400 eur parca.

pai un V30 e 100E, dar ei nu iau Celestioanele la pretul asta.

In vremurile bunicele cand China fabrica numai jucarii din tabla presata , si ceva pocnitorii si artificii , sau liniare si ustensile de desen ieftine ptr elevi ,sau penare super colorate .

Un celestion "normal" costa la 70DM adica aprox 35Euro .( non-china)

Nu vad de ce n-ar da Chinezi la 100Eu clonele , ca-i o afacrere bomba .