www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tomy

Active Members
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tomy

  1. Hello, Muzica facuta este fenomenala! Las un link cu piesa Reverie unde ii are invitati Byst si Mihnea din Roadkillsoda!
  2. Pret: 1000 RON Localitate: Bucuresti Contact: tamas.torkos@gmail.com Link producator: https://protonepedals.com/bulbdeluxe/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand o pedala Protone Misha Mansoor Signature Overdrive DELUXE. Ca si sunet pedala este un TS 808 modat. Aici puteti vedea clipul de prezentare :https://www.youtube.com/watch?v=xE5xKkFaZdE Poza: https://instagram.com/p/uTNQaSkrz0/?taken-by=deadeyedickofficial
  3. Pret: 4500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0724 305 311 Link producator: Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand un Peavey 6505+, varianta un pic mai echilibrata a lui 6505. O diferenta considerabila fata de 6505 este faptul ca are doua canale cu sectia de eq separata. Amplificatorul a fost cumparat in Canada si functioneaza pe 110v. A fost folosit in peste 100 de concerte, fiind inchiriat celor de la Soulfly, la Rock The City 2012 si celor de la Enslaved in 2013. Are niste mici defecte estetice, dar este in stare perfecta de functionare. Poate fi probat in Bucuresti. Amplificatorul poate fi ascultat pe urmatoarele inregistrari: http://deadeyedick.bandcamp.com/track/statues-feat-pava http://deadeyedick.bandcamp.com/track/drowning-in-ink Pretul 4500 RON, usor negociabil. Traful este inclus in pret.
  4. Cabinet 1x12" folosit rar. Pretul este de 430 RON sau schimb cu o placa de sunet.
  5. Up! Pretul este negociabil sau schimb cu o placa de sunet care sa aiba o intrare pe jack si una pe xlr.
  6. Un link cu clapa :http://usa.yamaha.co...620/?mode=model O sa revin cu poze, se poate proba in Bucuresti. Pretul este de 2300 RON. O poza a clapei!
  7. Este din nou la vanzare, pretul negocioabil, deci up!
  8. Salutare. As avea de reparat o putere phonic?
  9. Wah-ul Dimebag Darrel Signature. Se afla intr-o stare foarte buna si a fost folosit foarte rar. Pretul meu este de 595 RON. Sau schimb wah-ul cu un ISP Decimator G String Pedal.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.