hades Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 salutam ! dupa ce ceva munci de traforaj si masuratori ingineresti in prima faza a iesit ce se vede in imaginile atasate carcasa este facuta dintr-un material folosit la panouri si reclame publicitare, un soi de plastic... intentionez ca maine sa ii aplic pe exterior un autocolant, cu nervuri, imitatie "lemn". trebuie cumva izolata in vre`un fel? PS: efectul este unul home made, cumparat de la gigimarga si e un overdrive foarte fain
CiocanelBloodyCIocanel Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 bre... poate ca era mai bine sa o faci tip MXR.. venea mai bine switchul parca...
Guest titus Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 trebuie ecranata... asta presupune crearea unei custi faraday in interior pt a nu prelua zgomot de la campurile externe. trebuie lipita o folie metalica in interior si legata la masa...atentie mare la adeziv, prenadezul lipeste bine, dar daca cutia este din polistiren o va coroda.... fa niste teste pe o bucata din materialul ala. spor la treaba.
FiveseveN Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Esti sigur ca rezista abuzului picioarelor tale? Pentru carcase din plastic mai puteti incerca caserole mici (exemplu), sapuniere etc. Cu butoanele-i mai greu (footswitch). Daca efectul nu-i high-gain si/sau folosesti buffer/alt efect inainte nu-i musai ecranarea, dar daca tii neaparat vezi ca exista si banda autoadeziva metalica. PS: daca ai cumparat efectul nu prea mai e home made, ca-i facut in casa altuia
hades Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 (edited) update la cutia draceasca insa fara capace la pot`uri, maine cred k o sa imi iau. de rezistat sigur rezista si dc sar pe ea (asta am probat ) Edited September 5, 2008 by hades
George M. Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 mananci o ciocolata si cu staniolul ramas ecranezi cutia folia de aluminiu e f buna pe asa ceva, cupru...si mai fain
hades Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 stiam eu ca am uitat ceva...ciocolata ammancat-o dar izolarea... glumeam. am bagat pe interior folie de alimente... sper sa fie ok.
George M. Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 e din plastic? e bun asa, stiu ca-i tot din AL
hades Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 (edited) este un soi de plastic... nush exact sa iti spun, este capatat de la o tipografie Edited September 5, 2008 by hades
Recommended Posts