Gifenrich Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Trebuie sa inveti toate genurile muzicale(jazz blues rock metal etc etc) dupa care il dezvolti pe cel care iti place.
GhitaB Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Urmãreºte binele. ªi atunci tot ce vei face va fi bine. ªi cântatul la chitarã va fi bun. Deci vei fi un bun chitarist.
karpi Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 sau Django nu prea-i iese dar canta omu si mai sunt
Guest Mr_ORL Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Transpunandu-ti sufletul si ritmurile din minte, pe notele chitarei, prin munca multa si cu dedicatie
Dimitriyus Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Nu stiu, ca daca as fi stiut as fi fost si eu printre ei acum. Macar n-a corectat nimeni titlul ala, sa fie corect in romana
Guest matchless Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 talent+ munca sincer daca nu ai talent deloc in muzica, nu cred ca e un lucru bun sa te apuci de el, ar trebui sa gasesti ceva in ce esti talentat pentru ca fiecare persoana e f importanta in aceasta lume. VOINTA MARE TREBUIE SI MUNCA SI TALENT
balu Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Profesorul meu de chitara mi-a spus ca nu trebuie sa fii nu stiu cine sau sa ai nu stiu ce chitara sa fii bun.Trebuie sa depui mult efort...sa exersezi mult si sa ai devotament.
razvanciub8a Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Profu' tau avea perfecta dreptate. Dar vad ca nimeni nu a pomenit de o chestie care cred ca e esentiala pentru a ajunge un chitarist bun (pe langa studiul extrem de intens) ; este vorba de TRANSCRIBING (a scoate dupa ureche alte piese)! Cred ca e o calitate estentiala pentru chitaristi pentru ca, atunci cand auzi o melodie [in cap, sau in difuzoare], sa o poti canta imediat la chitara.
Recommended Posts