horica Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 salut! are cineva nebunia asta de a-si spala masina de 3 ori pe saptamana,de a o repara non stop,de a o ingriji mai ceva ca pe pet-ul propriu. daca aveti poze cu caii putere din dotare sau daca aveti pasiunea asta de a tuna tot ce va pica in mana(de la lastun la trabant,de la oltcit la bmw) bagati aici poze si intamplari motoristice. vin in curand poze si cu masinile mele(foste si prezente) ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 din pacate am vandut-o cand am primit de la servici... , altfel eram prezent acilea ( Astra G, 2L, ii tunasem doar motoru' (remapare soft) ceea ce mi-a adus un plus de 27CP si 50Nm (n-am vrut sa ma duc la extrem, adica +40CP si vreo 80 Nm)...era tare, manca-i-as pragurile ei ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 am un opel astra h 2008 1.7 cdti 120 cai, 350nm, o spal de 4 ori pe saptamana, inerior opc, woofer magnat 1500w statie jbl 800w, biXenon, neoane dedesupt (laterale fata spate), tre sa ii mai pun jante si ma gandesc la unele pe 18". asta e a mea:* mama are si ea un bmw 520 i full xenon, woofer si ea dar ceva mai slab 150 cp si la 100 schimb a 3 a:O o spal... o data pe saptamana spre rusinea ma. pozele sunt facute special pentru acest post. l-am vazut si am luat titiurile si am facut poze:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pasarel Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 si cica nu se castiga din muzica in romania ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 nu sunt din muzica;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 nu sunt din muzica;) amin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 in aceasta vara am lucrat la un service de masini nu faceam mare lucru dar imi placea ca mai venea zilnic cate o masinuta botita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dreamchild Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Sorry dar mi se pare incompatibili caii putere cu muzica.. dar na... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Don MaXxX Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Sorry dar mi se pare incompatibili caii putere cu muzica.. dar na... de ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 daca se poate sa fiti ontopic... poze si masini PERSONALE ar fi frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexyz Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 (edited) salut!are cineva nebunia asta de a-si spala masina de 3 ori pe saptamana,de a o repara non stop,de a o ingriji mai ceva ca pe pet-ul propriu. daca aveti poze cu caii putere din dotare sau daca aveti pasiunea asta de a tuna tot ce va pica in mana(de la lastun la trabant,de la oltcit la bmw) bagati aici poze si intamplari motoristice. vin in curand poze si cu masinile mele(foste si prezente) ... Eu am un Smart ForFour, o spal cam 1/saptamana pt ca merg cam mult cu ea si nu prea renteaza ca se murdareste rapid, dar numai azi i-am cumparat 2 odorizante,un pack imens de servetele umede si unele uscate...macar inauntru sa fie curata:P Maine cand o spal, ii trag si o pozna. A da, n-are tuning, iar sistemul audio e stock si el...cea mai frumoasa muzica din ea vine de sub capota,in valuri de cate 6500 rpm. Edited August 11, 2008 by alexyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mateiutzu Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 (edited) Eu am vreo 2. Folosite de intreaga familie ... in functie de necesitati (Bucuresti sau in afara). Un SMART ForTwo 95CP si o Mazda 6 136CP. Cu spalatul cam greu ... in general in weekenduri cand am timp. Edited August 11, 2008 by mateiutzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_max924 Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 vectra mai veke 2000cmc 16valve 140cai si interceptorul meu nu ma indur sa l dau la fier veki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Play3r Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Eu si jucaria mea....care acum din pacate e in piatra neamt...dar o sa ne reunim curand. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Eu cred ca nu ma calific, pentru ca desi o iubesc foarte mult, o spal cam 1 data la 2 luni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stimpson J. Cat Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 in aceasta vara am lucrat la un service de masini nu faceam mare lucru dar imi placea ca mai venea zilnic cate o masinuta botita Supertare masina, observ ca e un model "custom" si probabil unicat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 Sorry dar mi se pare incompatibili caii putere cu muzica.. dar na... most stupid sentence ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 11, 2008 Share Posted August 11, 2008 +1+10+21:))))rad de pocnesc:) nu am mashina si nu ma bag decat ca am ras putzin la postul lui dreamchild...dar si al lui malex:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dreamchild Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Ahhh am fost gresit inteles... Nu ma refer la motoare in general (apropos ii stiu f bine pe cei de la M Trust Resita de ex.) ci la cei de o anumita tipologie, care considera masina achizitia vietii lor. Sa mai ridem putin nu? Si daca mai faci si poze sprijinindu-te in cot pe ea...(pe masina) e super. Si... pina la urma... haideti sa postam poze cu ciinii, si porcii de guineea pe care ii avem.. ca si ei au legatura cu muzica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Io am un Logan rosu, de 1.4, chel, pe care-l conduce un preten, cand am nevoie de el (deh, n-am permis... ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 dreamchild...nu era vb de ce ai vrut sa exprim, ci de cum ai exprimat(ai facut acolo un mic dezacord misto...de ala cred ca zicea malex:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
horica Posted August 12, 2008 Author Share Posted August 12, 2008 mai ai, mã, 1300le ãla de 10 mil? ce tare era aia! eu, din pãcate, nu dețin decât role. dap! i l-am dat lui vali. functioneaza si acuma. i se spune veteranu,masinu,dac,... saptamana asta o sa pun niste poze cu el....bestial...verde buceag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dreamchild Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 dreamchild...nu era vb de ce ai vrut sa exprim, ci de cum ai exprimat(ai facut acolo un mic dezacord misto...de ala cred ca zicea malex:) daa.. amu am vazut ce draq de dezacord am putut sa fac. Iti dai seama ca nu mi-am dat seama... si am vazut ca n-am vazut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 hai sa vorbim si despre vitezele maxime atinse cu jucariile si in ce conditii. incep eu: cu astra 160km/h pe vitezometru, rezervor pe jumatate, pe bucuresti targoviste. cu bmw, 180km/h pe amenda:)), rezervor full, autostrada soarelui saptamana trecuta. saptamana viitoare am drum la constanta, plec cu opel, noaptea, sper sa fie liber sa fac poze la 200km/h:D mentionez ca inca nu am permis, insa masinile au fost conduse de mama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Calin Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 hai sa vorbim si despre vitezele maxime atinse cu jucariile si in ce conditii. incep eu:cu astra 160km/h pe vitezometru, rezervor pe jumatate, pe bucuresti targoviste. cu bmw, 180km/h pe amenda:)), rezervor full, autostrada soarelui saptamana trecuta. saptamana viitoare am drum la constanta, plec cu opel, noaptea, sper sa fie liber sa fac poze la 200km/h:D mentionez ca inca nu am permis, insa masinile au fost conduse de mama. Daca discutia a luat aceasta turnura, propun inchiderea topicului! Pentru siguranta celorlalti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 de ce? pana la urma este optiunea fiecaruia de a sofa cum vrea. eu nu am spus mergeti si vedeti cat prinde, am intrebat doar cu cat s-a mers... nu cred ca daca eu am intrebat asta, am instigat la ceva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 de ce? pana la urma este optiunea fiecaruia de a sofa cum vrea. eu nu am spus mergeti si vedeti cat prinde, am intrebat doar cu cat s-a mers... nu cred ca daca eu am intrebat asta, am instigat la ceva! Mi se pare tare idioata chestia asta, mai ales sa te lauzi cu asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 (edited) explica-mi de ce? sau mai bine... imi cer scuze ca am postat asa ceva! hai totusi sa ramanem la subiectul initial! inca o data imi cer scuze ca sunt dobitoc;) Edited August 13, 2008 by Ender_Eugen Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 explica-mi de ce?sau mai bine... imi cer scuze ca am postat asa ceva! hai totusi sa ramanem la subiectul initial! inca o data imi cer scuze ca sunt dobitoc;) te iertam (shhhhhhh, 260 cu subaru ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 dar ce subaru ai frateeeee?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts