www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Spune Nu Vanatorii In Parcurile Nationale!


apocalipsa
 Share

Recommended Posts

hai frate... cat petitii mai scot astia?

nu s-au saturat?

exista paznici de vanatoare si padurari care sa opreasca vanatoarea ilegala, exista impresari si persoane influente care se ocupa cu aducerea formatiilor la noi in tara, samd.

 

parca am fi la 1848 cu atatea petitii...

 

deschideti ochii fratilor! mor oamenii pe strada si abia daca intereseaza pe cineva de sus. de ce i-ar interesa o petite?

Link to comment
Share on other sites

exista paznici de vanatoare si padurari care sa opreasca vanatoarea ilegala, exista impresari si persoane influente care se ocupa cu aducerea formatiilor la noi in tara, samd.

No shit! :) Padurari si paznici de vanatoare care impiedica vanatoarea ilegala? :) Tu traiesti in Romania? Sa-l vad io pe ala care-l opreste pe Bombonel sau pe alti mahari sa vaneze ilegal in rezervatii naturale... Acum se pune problema ca vanatoarea in parcurile nationale si ariile protejate sa intre in legalitate. Cititi si voi textul petitiei si proiectul de lege si dupa aceea comentati.

Despre cine va baga in seama petitia: nu uitati ca petitiile au un destinatar precis.

 

PS: Semnati petitia pentru AC/DC. :)

Link to comment
Share on other sites

Art. 2. – Fauna de interes cinegetic este resursã naturalã

regenerabilã, bun public de interes național ºi internațional.

Art. 3. – Exercitarea vânãtorii se face în scopul asigurãrii

echilibrului ecologic, ameliorãrii calitãții populațiilor faunei de interes

cinegetic, cercetãrii ºtiințifice, precum ºi în scop didactic sau recreativsportiv.

 

 

 

atata timp cat vanatoarea se desfasoara LEGAL nu vad care ar fi problema. sunt unele specii protejate de lege, sunt unele specii din care ai voie sa iei MAXIM un exemplar. crede-ma ca paznicii de vanatoare isi fac foarte bine treaba, cel putin din cate stiu eu.

 

eu vanez si pescuiesc, nu din dorinta de a omori sau pentru a-mi exersa tinta, ci pentru distractie, recreere.

 

pestilor in mare parte le dau drumul, insa intotdeuna am vanat ce si cat a avut voie, iar ce am prins am mancat... sa zicem ca vanez ca sa mananc... asta e de cand lumea, nu?

Link to comment
Share on other sites

skeletoane habar nu ai ce se intampla in domeniu. acu chiar pe bune ca-mi sare tzandara. sunt la a 3a generatie de silvici asa ca nu mananc rahat. spre deosebire de petitia acdc/iron/etc asta chiar implica si ceva inteligenta. daca vrei ca in rezervatii si aiurea sa vina italienii la chiolhane e treaba ta si asta spune un mare lucru despre tine. si mai laso balta cu padurarii la 40-50 de ani se vede ca habar nu ai cum stau treburile. dca vrei iti si arat pe harta unde sa te duci ca sa vezi ce misto se incalca legea in tara asta de c***t.

 

doctor x de data asta :)

 

a si apropo, orice resursa regenerabila este regenerabila daca o lasi sa se regenereze. un lucru de acest gen nu a fost lasat sa se regenereze de ex in Tarcu. prietenii stiu de ce se auzeau arme prin 2000 cand stateai la cort....

 

parerea mea, si e o parere strict personala vanatoarea e mare cretinatate.

 

pentru ca nu exista egalitatea sansei si porneste de la premisa tacita ca omul e superior naturii. cine crede asta iar o opinie personala e un idiot!

Link to comment
Share on other sites

Guest Mayol

Pentru toti cei de genul "Cine ia in seama asta?", "parca am fi la 1848 cu atatea petitii..." :

Chestia asta e pentru tara noastra, pentru ceea ce vrem noi sa lasam in urma si decat sa scrii un c...at de mesaj mai bine semnai si taceai!!!

Normal ca exista padurari corupti..normal ca exista si parlamentari pe care ii doare in anus ca nush cate sute, mii de oameni vor semna, dar haideti sa ne facem datoria fata de tara, natura si fata de noi!

Grow up si nu va lasati calcati in picioare!!

Link to comment
Share on other sites

Mayol tata, nu am scris eu postul de c..., eu iti zic tie sa te trezesti si daca chiar esti atat de brav scoala-te tata fa-ti un grup de oameni si iesi in strada. Da atunci da ar avea o importanta, dar asa petitie pe Internet, cred ca rad aia de se prapadesc. Tu maturizeaza-te si lasa bravada de Internet in pace si daca vrei sa faci ceva, mergi si fa-o.

Link to comment
Share on other sites

Guest Mayol

SKU tata...petitia pe internet are si ea rosturile ei!!!Si crede-ma ca spre deosebire de multi ca tine...chiar fac ceva!! La tine e problema daca la 17 ani ai mentalitatea asta!!

Link to comment
Share on other sites

in timp ce sku si skel oare o fi acelasi? stau si freaca menta de azi dimineata s-a sarit de la 1000 si ceva la 2000 si ceva si ia uite la fraierii aia ca mare parte sunt inculti cu vreo 2 3 facultati... frate daca vrei sa fii o mucoasa pe umarul societatii romanesti stai acolo si nu mai posta aiurea doar ca sa ne arati cat de brav esti tu cand nu faci nimik.

Link to comment
Share on other sites

Vanatoarea e porcarie si o dovada de lipsa de respect pentru viata, un act de cruzime,un sut in c*r-ul celor care s-au chinuit sa domesticeasca animalele... oricine omoara de placere (sport, recreere) este in ochii mei un %*&$!. Mai ales in conditiile in care exista sute de ferme in care animalele sunt crescute si sacrificate in conditii nu tocmai ok tocmai ca sa gaseasca oamenii carne in comertz, sa nu o mai impuste prin paduri (si parcuri si rezervatii). Uite pokerul (pe dezbracatea) e un joc placut si in functie de companie poate chiar mai rewarding decat vanatul, give it a try:P

Link to comment
Share on other sites

In primul rand apocalipsei nu-i raspund, pentru ca nu-si are rostul, oamenii ca el vor sta o viata frustrati si nu vor face nimic, iar tie Mayol iti raspund, in timp ce tu stai cu ochii in calculator si joci WoW si dintr-o data ti-ai dat seama ca de fapt Net-ul mai ascunde si alte lucruri cum ar fi aceasta petitie, eu incerc sa vorbesc cu oamenii si sa gandim lucruri importante pe viu intr-un cadru omenesc. Daca la 21 de ani, prin cate ai trecut inca poti gandi ca aceasta petitie sau oricare are vre-un folos atunci ti-ai trait o parte din viata degeaba. Si eu am votat, dar e clar ce vor aia mari e lege atat timp cat sta apocalipsa in casa pe net o zi intreaga si ma critica pe mine. Peace!

Link to comment
Share on other sites

Guest Mayol

IN primul rand ai devenit penibil cu atacuri de genul "stai cu ochii in calculator si joci WoW" si prin asta dai dovada de ceva limitare in gandire!!

De ce nu vrei sa intelegi ca fiecare actiune de genul asta, fie ea cat de mica, inseamna ceva..inseamna ca oameni obisnuiti ca tine, ca mine...ca apocalipsa au ceva de spus in sistemul asta in care din pacate ne-am nascut!!

E usor sa zici ca altii sunt vinovati ...ca nu vom realiza nimic....dar sa tii minte ca atunci cand arati cu degetul pe cineva trei degete sunt indreptate spre tine!!

p.s.: si inceteaza cu trasul de sireturi ca nu esti absolut deloc in masura sa judeci "partea mea din viata traita degeaba"

Link to comment
Share on other sites

Ultimul post pt o cauza pierduta. Omule, probabil este foarte adevarata treaba asta, probabil e imoral sa ucizi aiurea din placere, dar nu-mi zi mie ca nu fac nimic doar ca nu dau un click pe o prostie de site. Problema e ca prin aia NU ai nimic de zis. Dai un click printre alte zeci de mii care se dau zilnic pentru toate problemele. E o solutie asta ? Nu. Niciodata aia nu vor face ceva atat timp cat nu ii presezi direct, ma intelegi? Ei se sterg cu internetul.

 

PS: Daca eu sunt capabil sa vad asta, nu stiu care-i mai limitat in gandire. Eu zic sa aruncati ochiul peste orizont, si dupa el vor fi mai multe, insa numai asa ajungi la ceva. Pe cat cunosti mai multe pe atat iti dai seama ca ce faci e un nimic pentru altii. Nu va mai fi mult timp pana cand astia va vor vana pe strazi pe voi, si veti sta in casa sa faceti petitii pe net, ca nu e moral sa vanezi oamenii pe strazi. Ignoranta voastra devine un obicei pentru ei. Gata.

Edited by SKU
Link to comment
Share on other sites

Guest Mayol

Gresit! Tocmai pornind de la actiuni mici gen petitii online se poate ajunge la manifestari cu adevarat semnificative! Chiar daca 'ei se sterg cu internetul'...multa lume o sa-si dea seama ca exista o problema cu parcurile nationale si multi o sa-si dea seama ca nu sunt singuri in combaterea ei!

Numai bine..

Link to comment
Share on other sites

draga sku pari un pic minor in gandire si nu numai. din fericire sunt frustrat pt ca oamenii frustrati chiar fac ceva. iar oricum eu la orice capitol vrei tu am facut mai multe decat o sa faci tu in 30 de ani de acum incolo. incepand cu iesitul in strada si terminand cu plantare de pomi si adunatu de gunoaie din patria noastra draga. asa ca pastreaza-ti comentariile. am postat acest topic din dorinta sa afle oamenii si sa semneze nu sa vina unii ca tine sa-si de-a cu ciocanul in c**** si porma sa urle ca ii doare.

 

a si un sfat la genu asta de gandire, nene nu mai vota ca un vot mic ca al tau nu inseamna nimik, de fapt 99 la suta din voturile mici oricum nu conteaza pt ca oricum lumea nu se duce la vot. hai adio!

Link to comment
Share on other sites

mai bine sap santuri elitiste decat gropi mortuare pt mase. din care masa faci parte tu. hai adio 2.

 

asta e ultimul meu comm pe acest topic. te las pe tine sa ne revelezi ce mai e nou in viatza de apoi.

 

 

SKU ai si tu dreptatea ta, trebuie iesit in strada ca sa rezolvi ceva DAR de unde naibii sa stie lumea cand si pt ce sa iasa in strada daca nu sunt informati!? internetul e exact asta, un mikloc de comunicare, lumea vede petitia, semneaza, apoi cei mai hardcore vor iesi si in strada..nu cred ca e cineva atat de naivi incat sa creadac se rezolva doar cu clickuri...so you guys just chill, fiecare chestie mica are importanta ei...babysteps

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.