cristinel13 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ce parere aveti despre chitara Fender Squier Obey de la reprezentanta Fender care costa 10 mil ? Cat de buna e fata de un Squier Afinity si daca merita luata ??
Guest obey Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ce parere aveti despre chitara Fender Squier Obey de la reprezentanta Fender care costa 10 mil ?Cat de buna e fata de un Squier Afinity si daca merita luata ?? am yo squier fender obey strato j merita foarte mult.. are un sunet superb.. potzi knta orice pe ea.. de la blues pan al heavy death.. j atle tampenii... dozele sunt ecalibrate super bine.. j k nijte efecte ep masura.. gen un digitech rp250 sau rp90 suna dementzial merita.. bafta!
Squier Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 am yo squier fender obey strato j merita foarte mult.. are un sunet superb.. potzi knta orice pe ea.. de la blues pan al heavy death.. j atle tampenii... dozele sunt ecalibrate super bine.. j k nijte efecte ep masura.. gen un digitech rp250 sau rp90 suna dementzial merita.. bafta! j noi junthem jiguri d azta
Guest ExTrode Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 am yo squier fender obey strato j merita foarte mult.. are un sunet superb.. potzi knta orice pe ea.. de la blues pan al heavy death.. j atle tampenii... dozele sunt ecalibrate super bine.. j k nijte efecte ep masura.. gen un digitech rp250 sau rp90 suna dementzial merita.. bafta! te intreb si eu , de cand: si = j ca = k sh = j cu = k eu = yo in Limba Romana?
SKU Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 "j k nijte efecte ep masura.. gen un digitech rp250 sau rp90" - DA FRATE!!
Demos Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 rautaciosi mai sunteti....din cate vad mai sus se pare ca toti ati inteles ce a vrut sa spuna omul .
karpi Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ecalibrajul dozelor este foarte importanta face parte din electromecanica aburelilor multilateral dezvoltate , un fel de limbaj de rumegus. Ia cantati pe o chitara in pozitia XV sa vedem ce ecalibraj mai au dozele ? La Squier esti fericit daca nu se indoaie gatul si tine acordajul macar o piesa .E dupa noroc. Nu ajungem la probleme cu dozele.
Recommended Posts